19 / 04 / 2024

Mehmet Görmez üniversite cami açıklaması

Mehmet Görmez üniversite cami açıklaması

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Türkiye'de 80'i aşkın üniversitede cami inşaatlarının sürdüğünü belirtti ve gençleri manevi olarak tatmin etmek istediklerini kaydetti. Görmez, 80 üniversitede cami inşaatının devam ettiğini söyledi...

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

‘Türkiye’de üniversite mezunlarının aradığı kriterde iş çok fazla yok’

Eleman.net CEO'su Murat Günay, üniversite mezunlarının masa başı iş aradığını fakat Türkiye’de bu kadar masa başı iş olmadığını söyledi. Günay, insanların meslek liselerine ve meslek yüksekokullarına yönlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Doların 22 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! Dolar borcu olanlar bu rakamı görür görmez resmen yıkılacak! Hemen bakın!

ABD'de geçen hafta cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verisi sonucu dolar endeksi yükseldi ve dolar değer kazandı. Bu yükseliş devam edecek mi? Dolar ne kadar olacak? Doların 22 gün sonra nasıl olacağı belli oldu! 

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güvendir, Mehmet Güvendir ve Yunus Güvendir ortaklığında kuruldu.

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

Togg Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, yerli araba için kesin tarih verdi. Karakaş “….inşallah mart ayında trafiğe çıkmış olacak.". işte haberin detayları..

Üniversite harç ücretleri belli oldu! 2022-2023 üniversite harç ücretleri ne kadar? Güncel üniversite harç ücretleri...

2022-2023 eğitim öğretim döneminin başlamasına kısa bir vakit kaldı. Öğrenciler, arama motorları üzerinden ''Üniversite harç ücretleri kaç TL? Üniversite harç ücretleri ne kadar? Üniversite harç ücreti nedir?'' gibi soruların cevabını araştırmaya başladı.

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam kapıda! Görür görmez hemen alın

Çay, şeker ve ayçiçek derken gıda fiyatları vatandaşları hayli zorlamaya başladı. Sektör temsilcileri, gıda fiyatlarının haricinde yine vatandaşın cebini yakacak bir ürüne daha zam beklendiğini ifade etti.

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi Şişli'de Semet Görmez tarafından kuruldu.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Mehmet Görmez üniversite cami açıklaması Haberi

Mehmet Görmez üniversite cami açıklaması

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Türkiye'de 80'i aşkın üniversitede cami inşaatlarının sürdüğünü belirtti ve gençleri manevi olarak tatmin etmek istediklerini kaydetti Diyanet işleri Başkanı Mehmet Görmez, yaptığı açıklamada her kente üniversite hedefinin ardından şimdi de her üniversiteye bir cami hedefi doğrultusunda çalıştıklarını ifade etti. Görmez, 80 üniversitede cami inşaatının devam ettiğini belirterek 20 milyon genci hedefe koyduklarını kaydetti. 


Üniversite gençliğinin camilerle buluşmasını önemsediklerini vurgulayan Görmez, "Türkiye'de yaklaşık 20 milyon genç var. Bu gençlerimize ulaşmak istiyoruz. Şehirlerdeki üniversite camilerini önemsiyoruz. Bu camilerde gençlerle iletişim kuracak din görevlileri hizmet verecek. Onların manevi yönden gelişmesini, camilerden istifade etmesini istiyoruz" şeklinde konuştu. 


Cami yaşam alanı Camileri kadınların, gençlerin ve engellilerin rahatlıkla ulaşabileceği mekânlar haline dönüştürmek istediklerine dikkati çeken Görmez, "Camilerin, milletimizin Müslüman kimliğini keşfedeceği, ruhlarında cami...