29 / 03 / 2024

Melikgazi belediye

Melikgazi belediye

İnecik Bölgesi’nde yer alan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yanında bulunan Islah Organize Sanayi Bölgesi alanında mevcut imar planında değişiklik yapılarak sanayi tesislerin yatırımına imkan tanındı.

Melikgazi ile Yeşilyurt belediyesi kardeş oluyor!

Melikgazi ile Yeşilyurt belediyesi kardeş oluyor. MELİKGAZİ Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Başkan Yardımcılan ve Birim Müdürlerinin olduğu kalabalık bir ekip ile Malatya'ya çıkarma yaptı.

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine istinaden 2019 yılı Ağustos Ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi.

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Melikgazi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç başkanlığında toplanan Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu.

Melikgazi Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Melikgazi Belediye Meclisi'nin 2018 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar ağırlıklı konular görüşüldü.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği "Kentsel Tasarım Seminerine" katıldı.

Melikgazi Belediyesi 51 arsayı satışa çıkarıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti belediye ait olan mesken, ticaret, bağ ve sayfiye arsaları ile işyeri ihale ile satışa sunulacağını açıkladı. 

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesi’nde kat karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştireceklerini söyledi.

Melikgazi Belediyesi'nden 301 dairelik kat karşılığı ihalesi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Kazımkarabekir Mahallesi’nde çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı. 

Melikgazi Belediyesi'nden 6.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı tarafından Kazım Karabekir Mahallesinde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. İhale, 6 Şubat'ta gerçekleşecek..

Melikgazi Belediyesi 48.9 milyon TL'lik inşaat yaptırıyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı tarafından Kazım Karabekir'de inşaat yaptıracak.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2018 yılı içerisinde Küçükali, Kazımkarabekir ve Anbar Semtlerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Melikgazi'de imar düzenlemesi meaisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İmar Müdürlüğü’nün hafta sonu ve gece mesaisi yaptığını açıkladı.

Melikgazi'de yeni imar planları hazırlanıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Subaşı Mahallesi'nde koruma sınırıyla ilgili olarak yeni bir plan hazırlandığını bildirdi.

Melikgazi Belediyesi 396 dairelik projenin temelini atacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi ve Uygulaması kapsamında Kazım Karabekir bölgesinde 7 bloktan oluşan 396 dairelik sosyal konutların temelini atıyor.

Melikgazi belediye Haberi

Melikgazi belediye

Kayseri ilinin kazanan ve kazandıran bir şehir olduğunu, bugün ‘Anadolu Aslanları’ olarak bilinen Anadolu Girişimcilerin kalbi ve merkezi Kayseri’de sanayi yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak son 20 yıldır yapılan belediye yatırım ve çalışmaları ile Kayseri şehrinin adeta bir vizyon şehri haline getirdik. Özel hastaneleri ile sağlık merkezi, 4 üniversitesi ile eğitim ve üretim merkezleri ile sanayi şehri Kayserimizin sanayi yatırımlarına her zaman destek olduk. Melikgazi Belediyesi olarak Islah Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan alanda gerekli kroki ve koordinat harita çalışmaları yapıldı. Bu çalışma sonucunda çok büyük bir alanda yine üretim tesisleri ile Anadolu Sanayi Üretimi hız katacak, üretecek ve kazandıracaktır” dedi.

Ticaret, sanayi ve yatırımcının her zaman destekleyicisi olduklarını ve çalışmaları ile sanayi...