20 / 04 / 2024

melikgazi kayseri toki başvuru

melikgazi kayseri toki başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 278 konutluk Kayseri Merkez Melikgazi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 2 adet konut 266 liradan başlayan taksitlerle satılıyor.

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

Kayseri TOKİ çekilişi hangi kanalda? TOKİ Kayseri arsa kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kuralar il il çekilmeye devam ediyor. TOKİ Kayseri kura çekilişleri de merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ Kayseri kuralarına dair merak edilen detaylar!

TOKİ Kayseri Melikgazi kura sonucu isim listesi! Melikgazi kura sonucu 21 Eylül 2022!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kayseri Melikgazi kura sonucu isim listesi ve Melikgazi kura sonucu 21 Eylül 2022 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

TOKİ Kayseri Melikgazi 55 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 55 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi 770 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 770 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesi'nde 770 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 770 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi projesinin ihalesini 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi 521 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kuraları çekildi!

TOKİ'nin dar gelirli vatandaşlara yönelik yürüttüğü "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Kayseri Melikgazi Mimarsinan kuraları çekildi. Projeye 17 bin 844 başvuru yapıldı...

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan kura sonuçları 04.03.2020!

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan kura sonuçları 04.03.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan kura sonuçları 04.03.2020 ve Mimarsinan 100 bin konut kura sonucu listesi...

TOKİ 100 bin konut Kayseri Melikgazi Mimarsinan kura sonucu!

TOKİ 100 bin konut Kayseri Melikgazi Mimarsinan kura sonucu haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ 100 bin konut Kayseri Melikgazi Mimarsinan kura sonucu ve TOKİ Melikgazi kura sonuçları listesi...

melikgazi kayseri toki başvuru Haberi

melikgazi kayseri toki başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 278 konutluk Kayseri Merkez Melikgazi Alt  Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 2 adet konut;  kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile ve yalnızca engelli  kategorisinde Açık Satışa sunulacak.


Kayseri Merkez Melikgazi Alt Gelir Grubu Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası Kayseri Merkez Şubesi aracılığıyla yürütülecek ve temerküz şube aynı olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 

04 Ağustos – 30 Eylül 2014 tarihi mesai bitimine kadar kabul edilecek. 


Kayseri Melikgazi Altgelir Konutları fiyatları!


Kayseri Melikgazi Altgelir Konutları'nda yer alan 2 adet dairenin birinin fiyatı 51 bin lira, diğerinin fiyatı ise 67 bin lira olarak belirlendi.


Kayseri Melikgazi Altgelir Konutları ödemeleri 180 ay vade ile yapılabiliyor. Kayseri Melikgazi Altgelir Konutları taksitleri 266...