29 / 03 / 2024

melikgazi ve yeşilyurt projeleri

melikgazi ve yeşilyurt projeleri

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin olduğu kalabalık bir grup, Yeşil yurt Belediyesi ziyaret etti. Melikgazi ile Yeşilyurt kardeş belediye olacak.

Malatya Yeşilyurt'ta 2 bin konutun kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde hayata geçirilen afet konutları, kapı ve pencerelerin takılması, çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasından sonra hak sahiplerine verilecek.

Yeşilyurt Group Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Group Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yeşilyurt ve Selim Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Malatya Yeşilyurt'taki deprem konutları 6 ayda tamamlanacak!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşilyurt'ta inşa edilen deprem konutlarının 6 ay içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

Malatya Yeşilyurt'ta 8.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Malatya İcra Dairesi, Malatya ili, Yeşilyurt ilçesi, Fatih Mahallesi, 143 ada 29 parselde yer alan fabrika ve arsasını 8 milyon 557 bin 735 TL'ye satıyor...

İstanbul Yeşilyurt'ta kaçak inşaat gerginliği!

İstanbul Bakırköy ilçesine bağlı Yeşilyurt sahilinde imar izni olmadan yapılan inşaat çevre halkını rahatsız etti. Konuyu İBB ve Bakırköy Belediye'ye bildiklerini söyleyen bölge sakinleri henüz bir dönüş alamadıklarını dile getirdi. 

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı davasında belediye görevlileri hakim karşısına çıktı!

Kartal’da, 2019'da Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesine ilişkin binanın ruhsatının alındığı tarihten çöktüğü güne kadar belediyede çalışan görevliler ilk defa hakim karşısına çıktı. Sanıklar çeşitli sebeplerle olaydan sorumlu olmadıklarını dile getirdi ve suçlamaları kabul etmedi.

Hayırsever iş insanı Cemal Yeşilyurt 16 derslikli okul yaptırıyor!

Hayırsever iş insanı Cemal Yeşilyurt ve ailesi, Samsun Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi'nde, 16 derslikli okul inşa ettiriyor.

TOKİ Malatya Yeşilyurt 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya Yeşilyurt projesi kapsamındaki 383 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi Yeşilyurt başvuruları 17 Şubat'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi projesi 17 Şubat tarihinde satışa çıkıyor.

melikgazi ve yeşilyurt projeleri Haberi

melikgazi ve yeşilyurt projeleri

Hacı Uğur Polat ve Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan ziyaretçiler, Gündüzbey, Yeşilyurt ve Kaptajı gezdi. Gezi programına M AS Kİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir'de katıldı. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi ile Yeşilyurt Belediyesi kardeş belediye olmak için ilk adımlarını attı. 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Geçtiğimiz günlerde Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir bey ile Kayseri ziyaretimiz olmuştu. Yeni Türkiye ve Yeni Yeşilyurt bizim için çok önemli. Bu sebeple Türkiye ve Dünyanın neresinde uygulanmış, başarılmış, proje ve çalışmalar varsa onların tecrübelerinden ve birikimlerinden faydalanacağız. Kayseri ilimiz bizden yıllar öncesinde Büyükşehir olmuş ve bizim yeni başladığımız birçok uygulamayı, yapılanmayı çok önceden tamamlamıştır. Yeşilyurt Belediyesi olarak, Belediyemizi bölgesinde ve Ülkemizde, hak ettiği yere getirebilmek için gece gündüz...