16 / 04 / 2024

memnun müşteri yaratmanın formülleri

memnun müşteri yaratmanın formülleri

AL Danışmanlık Genel Müdürü Marka yönetimi ve İnsan Kaynakları Danışmanı Ayşen Laçinel, Pazarlama ve satış bölümündeki çalışanların motivasyonu, fark edilmeleri ve hedefe yönelik odaklanmaları gerekir dedi...

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Artık ev sahibi istediği saatte müşteri getiremeyecek!

Kiracı ve ev sahipleri arasında arabulucuya taşınan anlaşmazlıklara "satılık konutu alıcıya gösterme" de taşındı. Ankara'da meydana gelen olayda arabulucu, yüksek yargı kararları kapsamında konut malikinin istediği saatte müşteri getirmesini kişinin özel hayatına müdahale olarak değerlendirdi.

İş Bankası, şirketler için de uzaktan müşteri olma dönemini başlatıyor!

Uzaktan müşteri olma başvurularını 2023’ün ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre 2 kat artıran Türkiye İş Bankası, görüntülü görüşmeyle müşteri olma kolaylığını bireysel ve gerçek kişi tacirlerden sonra ticari şirketler için de sunmaya başladı.

Koçtaş, toptan müşteri uygulamasıyla profesyonellere hizmet veriyor!

‘Toptan Müşteri’ uygulamasını devreye sokan Koçtaş, yapı ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren profesyonellere geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık hizmeti ve özel fiyat teklifleri gibi pek çok avantaj sunmaya başladı.

Ziraat Bankası büyük müjdeyi verdi! Bu kişilerin hesabına para yatacak!

Bankalar hem müşterilerini memnun etmek hem de yeni müşteri kazanmak için adeta birbiri arasında kampanya yarışına girerken, Ziraat Bankası da yeni bir kampanyayla bu yarışa dahil oldu. Ziraat Bankası, düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine 100 TL hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan mayıs ayı müjdesi geldi! Bu para tek seferde hesaplara yatacak!

Düzenlediği kampanyalarla her zaman rakiplerine büyük fark atan ve müşterilerini mutlu etmenin yanında devamlı yeni müşteri kazanmayı başaran Ziraat Bankası’ndan bir kampanya haberi geldi. Kampanya kapsamında 300 TL’nin hesaplara yatacağı duyuruldu.

Garanti Bankası müşterileri için flaş tarih verildi. Garanti'de hesabı olanlar şimdi baksın

Garanti Bankası tarafından bankanın müşteri ağını genişletmek adına çok önemli bir proje hazırlandı. Banka tarafından verilen tarihe kadar bu adımları yerine getirenler 1000 TL kazanacak. İşte kampanyanın detayları...

İş Bankası müşterisi olanlara duyuru! Banka bunu tam 1 yıl ücretsiz veriyor!

İş Bankası, müşterilerine tam 1 yıl ücretsiz hak veriyor. Bankanın sunduğu İşCep uygulaması ile müşteriler ücretsiz EFT/havale işlemleri yapabilecek. Bunun için sadece mobil uygulama üzerinden ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ seçeneğini kullanmak yeterli.

İş Bankası'ndan müşterilerine 1 yıl ücretsiz verilecek! Bu fırsat kaçmaz!

İş Bankası 31 Aralık’a kadar geçerli olacak bir kampanya yayınladı. İşCep müşteri olmak istiyorum özelliği kullanılarak banka üzerine müşteri kaydı yaptıranları bir yıl boyunca BluTV üyeliği ücretsiz verilecek. İşte tüm detaylar…

Emeklilere ve EYT'lilere müjde! 7.500 TL'nin üzerinde emekli maaşı alan herkesi ilgilendiriyor!

Bankalar, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için sundukları promosyon ödemeleri ile dikkat çekiyor. Her geçen gün sayıları artan bu bankalar, müşteri memnuniyetini sağlamak ve yeni müşteriler kazanmak için çeşitli promosyon kampanyaları düzenliyorlar. 

İş Bankası son dakika vererek resmen duyurdu... İş Bankası müşterileri acilen hemen baksın!

İş Bankası, köklü geçmişi ve müşteri odaklı yaklaşımı sayesinde bankacılık sektöründe önde gelen bankalardan biri olarak kabul ediliyor. Banka, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve müşteri portföyünü genişletmek için sürekli olarak yeni kredi paketleri hazırlıyor.

İş Bankası'ndan flaş bir açıklama geldi... İş Bankası müşterileri acil baksın. Konu para

İş Bankası tarafından ilk kez müşteri olacak vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka ilk kez müşteri olanlara önemli derecede bir kredi miktarı sağlayacak.

Denizbank'tan mükemmel atak! Bu promosyon tutarına 'yok artık' diyeceksiniz

EYT ile alakalı bütün eksikler giderilirken EYT yasası ile alakalı şekillendirmeler tamama ererken bankalarda müşteri çekmeyi amaçlayarak promosyon tutarlarını güncelliyorlar. Bir güncellemede Denizbank'tan geldi. Banka 10 bin TL vereceğini ilan etti ve şartları açıkladı.

memnun müşteri yaratmanın formülleri Haberi

memnun müşteri yaratmanın formülleri

Perakende, turizm, inşaat gibi sektörlerde, satış danışmanı ve satış yöneticilerinin; satış hedeflerine ulaşabilmeleri noktasında açıklamada bulunan AL Danışmanlık Genel Müdürü Marka yönetimi ve İnsan Kaynakları Danışmanı Ayşen Laçinel, şunları söyledi: 


“Pazarlama ve satış bölümündeki çalışanların motivasyonu, fark edilmeleri ve hedefe yönelik odaklanmaları; ancak doğru- etkili bir prim sistemi ve ödüllendirme uyarı sistemleriyle sağlanabilir” dedi. 


Ayşen Laçinel, satışları katlarken, memnun müşteri ve mutlu çalışan yaratmanın 7 formülüne ilişkin şunları söyledi: 

1)Satış şirketinin organizasyonunu olabildiğince yalın kurgula, komplike organizasyon ve iş süreçlerinden kaçın.

2)Yalın organizasyonda, yalın iş akışı ve yalın görev tanımlarını; ilgili çalışan ve yöneticiye iyi anlat, anlaşılmış olmanın geribildirimi mutlaka al.

3)Maaş düşük olsun, ama satış hedeflerinin her kademesi için ayrı kriterlerin belirlendiği, herkesten çok kazandıran bir prim sistemini devreye alın. Bu şekilde, düşük...