29 / 03 / 2024

menemen kimya fabrikası yangın

menemen kimya fabrikası yangın

İzmir’in Menemen İlçesinde kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın 4 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

İzmir Menemen'de 5.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Menemen İlçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan deri fabrikası vasıflı gayrimenkul 5 milyon 769 bin 137 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Esen Plastik, Menemen'de yeni fabrika kuracak!

Esen Plastik, Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımına başlayacağı yeni fabrikasıyla kapasitesini ve ürün gamını genişletecek. Esen Plastik, sağlam hamleleri ve yapacağı yeni yatırımlarla adından söz ettirmeye devam edecek.

İzmir'de kimya fabrikasında yangın çıktı!

İzmir’in Menemen İlçesinde kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın 4 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Menemen'de icradan 1 milyon 58 bin TL'ye satılık deri fabrikası!

Menemen İcra Dairesi; Menemen ilçesi, Kesik köyü, Panaz mevkiinde yer alan deri fabrikasını 1 milyon 58 bin 901 TL'den 24 Kasım 2014 tarihinde satışa çıkarıyor.

İzmir Menemen'de 1 milyon 58 bin TL'ye icradan satılık deri fabrikası!

İzmir İli Menemen İlçesi'nde yer alan 3,760,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan deri fabrikası Menemen İcra Dairesi tarafından 24 Kasım 2014 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

Kocaeli'de kimya fabrikasında patlama meydana geldi!

Cumhuriyet Mahallesi Plajyolu mevkisinde faaliyet gösteren kimya fabrikasının depolama tankından 34 AF 1905 plakalı tankere solvent aktarılması esnasında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Emre Kayalar: Yangın sonrası temizlik çalışmaları ardından üretime devam ediyoruz!

Kayalar Kimya CEO’su Ersin Kayalar İstanbul Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi’nde bulunan Kayalar Kimya fabrikasında meydana gelen yangın sonrası açıklamalarda bulundu.'Yangın sonrası temizlik çalışmaları ardından üretime devam ediyoruz' dedi.

Tuzla'da bulunan Kayalar Kimya fabrikasında yangın çıktı!

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi'nde bir boya imalat fabrikasında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Şirket, sektörün en önde gelen firmaları arasında yer alıyor.

Kayalar Kimya Fabrikası’nda yangın çıktı!

Hammaddelerin bulunduğu bölümde çıkan yangına, Tuzla, Pendik, Kartal ve Dudullu’dan çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Saatler süren çalışma sonrası söndürülen yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Kayalar Kimya, Hindistan ve Afrika’da yatırım yapacak!

Türkiye’nin en büyük vernik fabrikasını 8 ay gibi rekor bir zamanda daha yüksek bir kapasiteyle ayağa kaldıran Kayalar Kimya, İspanya’da satın aldığı şirketi 10 milyon euro yatırımla büyüttü. Hindistan pazarında üretim yatırımına hazırlanıyor.

BASF Adana'da yeni fabrikasında toz ve beton katkı maddeleri üretecek!

Dünyanın önemli kimya şirketlerinden BASF'nin Yapı Kimyasalları Bölümü, Adana'da faaliyete geçen yeni fabrikasında toz ve beton katkı maddeleri üretecek. BASF, Adana'da yeni bir yapı kimyasalları üretim tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Polisan Yunanistan'da Polisan Hellas adıyla fabrika kuracak!

Boya, kimya, tarım, tekstil, inşaat ve lojistik olmak üzere altı farklı sektörde faaliyet gösteren Polisan Holding, Yunanistan'da kurulu bir kimya fabrikasının satın alınması konusunda görüşmelere başladı...

Polisan Yunanistan'da bir kimya fabrikası satın alacak!

Polisan Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Polisan Yunanistan'da bir kimya fabrikası satın alacak. Şirket Yunanistan'da kurulu bir kimya fabrikasının satın alınması konusunda görüşmelere başladı...

menemen kimya fabrikası yangın Haberi

menemen kimya fabrikası yangın


İzmir’in Menemen İlçesinde kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın 4 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangında ölen yada yaralanan olmadığı...