25 / 04 / 2024

Merkez Akdeniz ilçesi

Merkez Akdeniz ilçesi

Mersin’de tarihi bir binada kısmen meydana gelen çökme sonucu, binanın zemin katında oturan ve taş yığınları altında kalan bir kişi yaralandı. Evde bulunan kadın ve 5 aylık bebeği olaydan yara almadan kurtuldu...

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Ümraniye'nin 5 ilçesi için yükseklik sınırlaması plan itirazı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ümraniye ilçesi, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahallesi, Nazım İmar Planı Yükseklik Sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

İstanbul'un o ilçesi için son dakika kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul ili, Silivri ilçesi, Seymen ve Çeltik mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Kayseri Melikgazi ilçesi için riskli alan kararı!

Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Battalgazi Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Bitlis Merkez Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis Merkez Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Tokat Merkez Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırklareli Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Batman Merkez Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Batman Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırklareli Merkez Millet Bahçesi 21 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Merkez Millet Bahçesi projesini 21 Aralık 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Kastamonu Bozkurt ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili, Bozkurt ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Merkez Akdeniz ilçesi Haberi

Merkez Akdeniz ilçesi


Merkez Akdeniz ilçesi Turgut Reis Mahallesi’ndeki kısmen terk edilmiş tarihi evin zemin katında oturan Ali Saykı (35), binanın dış duvarında oluşan çatlağı tamir etmeye çalıştığı sırada göçük meydana geldi. 150 yıllık olduğu tahmin edilen bina, büyük bir gürültüyle çökerken Ali Saykı taş yığınlarının arasında kaldı. Çevrede bulunan vatandaşların, taş yığınları arasından çıkardığı Saykı, olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından Mersin Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Saykı’nın vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olduğu öğrenildi. 


Ali Saykı’nın, çökme meydana gelmeden önce evin önünde bulunan ve kısa bir süre önce karşı komşusuna çay içmeye giden eşi Nuray ile 5 aylık bebeği Nisa Nur ise olaydan yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen polis ve belediye ekipleri inceleme...