28 / 03 / 2024

Mersin Entegre Sağlık Kampüsü adres

Mersin Entegre Sağlık Kampüsü adres

DİA Holding tarafından Türkiye'nin kamu özel işbirliği anlaşması ile hayata geçirilecek ilk projesi olan Mersin Entegre Sağlık Kampüsü'nün proje finansmanı için 272 milyon euroluk kredi sözleşmesi imzalandı.

Sağlıkçılar müjde! 199 sözleşmeli sağlık memuru alınacak! Acil bakın!

Sağlıkçılara müjdeli haber Mersin Üniversitesinden geldi ve personel alımı başvuruları kapsamında güncel ve farklı branşlarda atamalar bugün açıklandı. Başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Integrus Entegre Sağlık Hizmetleri Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özgür ve Baha Kılıç ortaklığında kuruldu.

Mersin Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu sağlık çalışanlarına tahsis edilecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete açılacak olan Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Öğrenci Yurdu’nu sağlık çalışanlarına tahsis edecek. 

TİKA Kamerun’da 8 bin kişiye hizmet sunacak sağlık merkezini yeniledi!

TİKA, Kamerun’un Foumban şehrinde yer alan Njindare Entegre Sağlık Merkezi, genişletme çalışmaları ve tadilattan sonra yenilenen tıbbi ekipmanla yeniden hizmete açtı...

Mersin Büyükşehir Berdan Konukevi'ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 156 yataklı tesisin koronavirüsle mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının hizmetine sunulmasından sonra, bünyesinde bulunan Berdan Konukevi'ni de sağlık çalışanlarına tahsis etti...

Mersin Büyükşehir'in 156 yataklı tesisi sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 156 yataklı tesisi sağlık çalışanlarının ücretsiz olarak barınmaları için tahsis edildi.

Mersin Grand Boss Suit Otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki bir otel, kapılarını, yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında, mesai bitimi sonrası hastaneden evlerine gitmek istemeyen sağlık çalışanlarına tahsis edildi…

Sancaktepe'ye Sağlık Vadisi inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de bir sağlık vadisinin yapılacağının müjdesini verdi. Koca, "İstanbul Sancaktepe'de büyük bir alanımız var. Baştan itibaren burayla entegre, daha büyük Sağlık Vadisi'ni orada planlıyoruz." dedi

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olacak İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşılıyor. Projenin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Şaphane Entegre Sağlık Kompleksi inşaatı başladı!

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ’ ’Entegre Sağlık Kompleksi’’ inşaatında Kaymakam Lütfullah Göktaş incelemelerde bulundu.

Kütahya Şaphane'ye sağlıkta dev yatırım!

Kütahya’nın Şaphane ilçesine dev sağlık yatırımı geliyor. Kütahya Şaphane ilçesine ''Entegre Sağlık Kompleksi'' için yapım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşıldı!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün yaptırdığı 3.704 yatak kapasiteli Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona doğru gelindi. 

Mersin Entegre Sağlık Kampüsü adres Haberi

Mersin Entegre Sağlık Kampüsü adres

DİA Holding tarafından Türkiye'nin kamu özel işbirliği anlaşması ile hayata geçirilecek ilk projesi olan Mersin Entegre Sağlık Kampüsü'nün proje finansmanı için 272 milyon euroluk kredi sözleşmesi imzalandı. 


UniCredit Bank Austria AG'nin düzenleyici banka olduğu finansman tutarını DenizBank, Yapı Kredi ve UniCredit Bank Austria AG üstlendi. DİA Holding başkanları Murat Çeçen ve Hassan Gozal'ın ev sahipliğinde düzenlenen imza törenine Sağlık Bakanı Dr. 

Mehmet Müezzinoğlu da katıldı. DİA Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Bayar, "Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsünün de yatırımcı ve inşaacı kuruluşuyuz. Bilkent Kampüsü, 1.2 milyon metrekare inşaat alanı ve 3704 yatağıyla Avrupa'nın en büyük, dünyanın ikinci büyük hastanesi olacak" diye...