20 / 04 / 2024

mesa koru evleri fiyat

mesa koru evleri fiyat

İstanbul'un Üsküdar İlçesi'nde yer alan Mesa Koru Evleri'nde 115 metrekare yüzölçümüne sahip daire İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından 14 Ocak 2015 günü saat 11:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

Mesa Marmara Evleri ödeme koşulları!

Konum bilgisine göre İDO Kartal İskelesine 1 dakika uzaklıkta bulunan projede toplam 105 adet daire bulunuyor. Mesa Marmara Evleri ödeme koşulları kapsamında 24 ay vade farkı olmadan ödeniyor.

Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim?

Mesa Marmara Residence'de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 20 katlı tek blok olarak tasarlanan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor. Peki Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?

Mesa Marmara Evleri fiyat listesi!

Mesa Marmara Evleri fiyat listesi 2+1 dairelerde 592 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Mesa Marmara Evleri Kartal'da daire teslimlerinin Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor...

Mesa Marmara Evleri Kartal fiyat!

Mesa Marmara Evleri Kartal fiyat listesine göre 2+1'lerin fiyatları 592 bin 200 TL'den başlıyor. Mesa Marmara Evleri Kartal projesinde 105 rezidans daire yer alıyor...

Mesa Marmara Evleri fiyatları!

Mesa Marmara Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Bağdat Caddesi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunan proje Mesa Mesken imzası ile hayata geçiriliyor.

Kirazlı Koru Evleri'de fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor!

Güneşli'de, 11 dönüm arazi üzerinde yükselen 15 katlı 4 görkemli bloğun yer aldığı Kirazlı Koru Evleri'nde; 2+1, 3+1 ve 4+1 ev tiplerinden oluşan toplam 232 seçkin konut ve 4 ticari mekan bulunuyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine insa edilen 'Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde inşaat çalışmaları hızlandı!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine inşa edilen 'Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde 330 bin TL'ye!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından Bağcılar'da hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde yüzde 50 peşinde faizsiz ödemelerle!

Kirazlı Koru Evleri'nde 232 daire ve 4 ticari ünite bulunuyor. Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 4 blok halinde inşa ediliyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde esnafa özel ödeme avantajıyla!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 232 daire ve 4 ticari ünite yer alıyor. 4 blok halinde yükselen Kirazlı Koru Evleri'nde 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri mevcut.

Kirazlı Koru Evleri'nde 330 bin TL'ye 2+1!

Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri projesinde daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Proje İstanbul Bağcılar Güneşli'de yükseliyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde esnafa özel balon ödemelerle!

Daire seçeneklerinin 2+1'den 4+1'e kadar yer aldığı proje 4 bloktan meydana geliyor. Fiyatların 330 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kirazlı Koru Evleri'nde 232 daire ve 4 adet ticari ünite yer alıyor.

mesa koru evleri fiyat Haberi

mesa koru evleri fiyat

İstanbul'un Üsküdar İlçesi'nde yer alan Mesa Koru Evleri'nde yer alan 115 metrekare yüzölçümüne sahip daire İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından 1 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulü ile Anadolu Adalet Sarayı Mezat Salonu'nda yapılacak. 


Satışa konu olan taşınmazın bulunduğu bina 2 bodrum, zemin ve 3 normal kattan oluşmaktadır. 6 katlı, bahçeli betonarme karkas blok olan apartmanın dış cephesi sıvalı-boyalı, üzeri çatı üstü oluk kiremit ile kaplıdır. 


Bina zemin kattan sonra 1,50 metre kadar çıkmalı olup 2. bodrum katta kalorifer dairesi ve sığınak, diğer katlarda mesken olarak kullanılan ikişer daire vardır. Binada elektrik, su ve merkezi sistem kalorifer tesisatı mevcuttur. Parsel etrafı duvar üzeri demir parmaklık ile muhafazalı olup özel güvenlik korumalı sitede ortak kullanımlı yüzme...