26 / 04 / 2024

metro grup mağazaları

metro grup mağazaları

Metro Properties, perakende sektöründe sahip olduğu kapsamlı deneyimini, gayrimenkul alanındaki uygulamalarıyla birleştiriyor. Perakende alanında başarıya giden yol, artık Metro Properties'in anahtar teslimi sonuç veren çözümlerinden geçiyor.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Propa Vista mağazaları için ön talep süreci başladı!

Kartal Yakacık Metro İstasyonu ve E-5 karayolunun hemen yanında yükselen Propa Vista projesindeki mağazalar için ön talep süreci başladı.

Trend Arena'da hangi mağazalar var?

Danış Grup tarafından Çorlu'da inşa edilen Trend Arena Kapılarını bugün açıyor. Sadece Çorlu'ya değil Trakya'nın tamamına hizmet verecek olan Trend Arena'da hangi mağazalar var?

Real ve Beğendik mağazaları iflas erteleme istedi!

Alman perakende devi Metro Group’un Türkiye’deki Real mağazalarını satın alan Beğendik, iflas erteleme istedi. İflas erteleme başvurusu hem Real, hem Beğendik mağazaları için yapıldı.

Cadde üzerinde bulunan mağazalar projelerin değerini arttıyor!

Allora Beytepe projesini hayata geçiren MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm "Yalnızca konutların değil iş merkezlerinin de yer aldığı cadde üzerindeki mağazalar, projenin ve bulundukları bölgelerin değerini arttırıyor.''

Metro sezon mağazaları açıyor!

Metro Toptancı Market, organize perakende sektöründeki rekabete ayak uydurmak için birden fazla strateji geliştiriyor. Bunlardan en yenisi de 'sezon mağazacılığı'. Şirket, özellikle kıyı bölgelerde, 12 ay açık kalacak.

Duty free mağazaları için görüşmeye başladı!

NET Holding, KKTC’de kurulu grup şirketi Operis’in Lefkoşa Ercan Havalimanı’nın işletmecisi T&T Havalimanı İşletmeciliği ile, havalimanının duty free perakende satış mağazalarının 25 yıl süre ile kiralama görüşmelerine başladı.

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

metro grup mağazaları Haberi

metro grup mağazaları

Metro Group'un gayrimenkul kuruluşu olan Metro Properties, perakende sektöründe sahip olduğu kapsamlı deneyimini, gayrimenkul alanındaki uygulamalarıyla birleştiriyor. Perakende alanında başarıya giden yol, artık Metro Properties'in anahtar teslimi sonuç veren çözümlerinden geçiyor. Metro Properties, dünyanın en büyük ve en önemli uluslararası ticari portföylerinden birine sahip. Şirket, halen 31 ülkede, 250 bin çalışanı ve 2 bin 200'ü aşan mağaza sayısıyla hizmet veriyor.


Geniş alanda hizmet sunuyor


Sahip olduğu ve yönetimini yaptığı alışveriş merkezlerinde gerçekleştirdiği yönetim ve kiralama faaliyetlerini, uluslararası deneyim ve know-how'ı ile Metro Group dışındaki diğer gayrimenkul geliştirici ve yatırımcılarına da sunuyor. Metro Properties, sahip olduğu know-how ve uzman ekibi ile, iş ortaklaklarına şu hizmetleri veriyor. Şirketin faaliyet gösterdiği alanlar şöyle: "AVM Yönetimi, Proje Yönetimi, Kiralama Yönetimi, Pazarlama Yönetimi, Bina Yönetimi, Renovasyon...