28 / 03 / 2024

Metro Properties nerde

Metro Properties nerde

Metro Properties, perakende sektöründe sahip olduğu kapsamlı deneyimini, gayrimenkul alanındaki uygulamalarıyla birleştiriyor. Perakende alanında başarıya giden yol, artık Metro Properties'in anahtar teslimi sonuç veren çözümlerinden geçiyor.

Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman'dan 4 yeni şirket!

Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer ve  Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman bugün 4 yeni şirkete imza attılar. 

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

NOT Gayrimenkul Real İzmit AVM'nin yeni sahibi oldu!

Metro Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği Real İzmit Alışveriş Merkezi NOT Gayrimenkul şirketine satıdı. Metro Properties Gayrimenkul Genel Müdürü Gündüz Bayer, ''Bu atılımla faaliyet alanımızın ötesinde daha kapsamlı gelişmelerin önü açılmış oldu''dedi

M1 Adana AVM'nin hedefi 170 mağaza sayısına ulaşmak!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group ortak yatırımı olan M1 Adana Alışveriş Merkezi, 2017 Nisan ayında tamamlanacak olan büyüme ve yenilenme projesiyle ile 90 bin metrekare kiralanabilir alanda, 170 mağaza sayısına ulaşacak.

M1 Adana AVM yeni projesi basın toplantısı 3 Haziran'da!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group’un ortak yatırımı olan M1 Adana AVM, 2017'de hayata geçirmeyi planladığı yenilenme ve büyüme projesiyle birlikte hizmet alanını genişletiyor.

Mes Turkuaz Bahçelievler projesinde ön talep zamanı!

Mes Turkuaz İnşaat, Merter Meydan AVM'nin otoparkına konut projesi inşa edecek. Metro Properties ile işbirliği içinde yükselen Mes Turkuaz Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor.

Mes Turkuaz Merter projesine ön talep topluyor!

Mes Turkuaz, Metro Properties ile yaptığı anlaşmayla, Meydan Merter AVM'nin otopark alanına konut inşa edecek. Mes Turkuaz Merter projesinde 380 adet konut ve 40 adet mağaza olacak.

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Properties iletişim!

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Properties iletişim bilgileri kapsamında 0216 687 30 40 telefon numarasından bilgi edinilebilinir. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul geliştirilecek. Kozyatağı'nda yükselecek olan proje 2020 yılında yapımı tamamlanacak.

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Market Projesi!

Ofis ve karma kullanımlı olarak yükselecek olan Tahincioğlu Kozyatağı Metro Market Projesi Metro Properties ile Tahincioğlu Gayrimenkul firmaları geliştirecek. Proje tplam 41 bin 574 metrekarelik arsa alanında yükselecek.

Tahincioğlu Kozyatağı Ofis Projesi!

Metro Properties anlaştığı Tahincioğlu Gayrimenkul inşaat firmasının geliştireceği Tahincioğlu Kozyatağı Ofis Projesi ofis ve karma kullanımlı olarak hayata geçirilecek. Projenin yapımı 2020 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Tahincioğlu Kozyatağı Metro Market yerine ofis yapacak!

Metro Marketler için bir bir inşaat firmalarıyla anlaşan Metro Properties ile Tahincioğlu Gayrimenkul, Kozyatağı Metro Grossmarket yerine ofis ve karma kullanımlı Metro Market için anlaştı...

DKY inşaat Metro Properties'in tek hissedarı oldu!

Geçtiğimiz ay satışına başladığı 331 konutluk 'DKY Kartal' projesinin yüzde 40'ını bir hafta içinde tüketen DKY înşaat, projenin yer aldığı arsada bulunan Metro Properties'e ait payı da satın alarak tek hissedar oldu.

Metro Properties nerde Haberi

Metro Properties nerde

Metro Group'un gayrimenkul kuruluşu olan Metro Properties, perakende sektöründe sahip olduğu kapsamlı deneyimini, gayrimenkul alanındaki uygulamalarıyla birleştiriyor. Perakende alanında başarıya giden yol, artık Metro Properties'in anahtar teslimi sonuç veren çözümlerinden geçiyor. Metro Properties, dünyanın en büyük ve en önemli uluslararası ticari portföylerinden birine sahip. Şirket, halen 31 ülkede, 250 bin çalışanı ve 2 bin 200'ü aşan mağaza sayısıyla hizmet veriyor.


Geniş alanda hizmet sunuyor


Sahip olduğu ve yönetimini yaptığı alışveriş merkezlerinde gerçekleştirdiği yönetim ve kiralama faaliyetlerini, uluslararası deneyim ve know-how'ı ile Metro Group dışındaki diğer gayrimenkul geliştirici ve yatırımcılarına da sunuyor. Metro Properties, sahip olduğu know-how ve uzman ekibi ile, iş ortaklaklarına şu hizmetleri veriyor. Şirketin faaliyet gösterdiği alanlar şöyle: "AVM Yönetimi, Proje Yönetimi, Kiralama Yönetimi, Pazarlama Yönetimi, Bina Yönetimi, Renovasyon...