19 / 04 / 2024

Michael Jackson dekorasyonu türk firmaya yaptırdı

Michael Jackson dekorasyonu türk firmaya yaptırdı

Ölümüyle dünyayı yasa boğan Michael Jackson'un 11 bin metrekarelik malikanesinin bazı bölümlerini Türk firmaya yaptığı ortaya çıktı. İhtişamlı malikanesini Asortie Mobilya’ya yaptıran Jackson'ın evine 120 milyon dolar (259 milyon TL) değer biçiliyor.

Migros'tan lüks markalara yüzde 50'ye varan indirim! Adidas, Nike, Michael Kors ve Tommy Hilfiger fiyatları çakıldı!

Migros lüks markalara yüzde 50'ye varan indirim yaptığını duyurdu. Kampanya kapsamında Adidas, Nike, Michael Kors ve Tommy Hilfiger fiyatları çakıldı. İşte detaylar...

Migros’ta Michael Kors kadın kol saati 2099 TL,  Skechers erkek ayakkabı 999,90 TL! İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros yılbaşı kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Michael Kors MK4594 kadın kol saati 2099,90 TL, Skechers 51896-BBK erkek ayakkabı 999,90 TL! İşte Migros yılbaşı hediyeleri

A101 lüks marka saatleri satışa çıkardı! Michael Kors, Guess, Armani, Lacoste! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasına adını yazdıran A101, müjdeyi verdi! A101, resmi internet sitesi üzerinden lüks marka saatleri satışa çıkardığını duyurdu. Michael Kors, Guess, Fossil, Seiko, Armani, Tommy Hilfiger, Lacoste! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

Küresel piyasalar Jackson Hole’a kilitlendi!

Küresel piyasaların ve doların gözü, Jackson Hole’da dün başlayan ve ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın TSİ 17:00’de konuşma yapacağı merkez bankacılığı sempozyumuna kilitlendi.

BİM'de lüks saatler satışta! Michael Kors, Lacoste, Tommy Hilfiger, Guess... 25 Temmuz 2022 fiyat listesi!

BİM, bu sefer de Michael Kors, Lacoste, Tommy Hilfiger, Guess gibi lüks markalara ait akıllı saatleri satışa çıkardı! Fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, BİM'de satılan saatlerin fiyatları ne kadar? Michael Kors, Lacoste, Guess 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Michael Schumacher'in İsviçre Cenevre Gölü'ndeki evi satışa sunuldu!

Formula 1'in 7 kez şampiyonluk kazanan rekortmen pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, İsviçre Cenevre Gölü'ne nazır, 'Aşk yuvamız' dedikleri evi 5.8 milyon Euro'ya satıyor...

Gülşen İspanya'daki evinin dekorasyonu için 1.5 milyon TL harcadı!

İspanya'ya dönen şarkıcı Gülşen buradaki evinin dekorasyonu için 1.5 milyon TL'yi gözden çıkardı. 

Michael Jackson’ın çiftliği 22 milyon dolara satıldı!

Michael Jackson'ın ABD'nin California eyaletindeki çiftliği 22 milyon dolara satıldı. 100 milyon dolar bedelle satışa sunulan çiftliğin sahibi, neredeyse beşte bir fiyatına milyarder yatırımcı Ron Burkle oldu.

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo arasında 3.5 milyarlık dava!

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo 2018’den beri ortaktı. Ortakların, New York, California ve Miami’deki gayrimenkul yatırımları 3.5 milyar doları geçti. Ancak ortakların arası bozuldu ve mahkemelik oldular.

Serdar Bilgili, Michael Shvo'ya açtığı davayı geri çekti!

Serdar Bilgili, ortağı Michael Shvo’ya ‘Şirketin parasını kullanıyor’ iddiasıyla açtığı davayı geri çekti. Shvo’nun avukatı, ‘Para koparmak ve Big Red binasına ortak olamadığı için böyle davranıyor’ imasında bulundu.

Serdar Bilgili ve Michael Shvo'nun ortaklığı bozuldu!

Posta gazetesi yazarı Müge Dağıstanlı, Serdar Bilgili ile yakın dostu Amerikalı Emlak Kralı Michael Shvo'nun ortaklığının bozulduğunu yazdı.

Trump'ın eski avukatı Michael Cohen cezaevinden çıkıyor!

Moskova'daki emlak projesi için Donald Trump'a aracılık etmek, vergi kaçırma gibi suçlardan 3 sene hapis cezasına mahkum edilen eski avukatı Michael Cohen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle hapishaneden çıkartılacak.

Serdar Bilgili ve Michael Shvo Big Red’i satın aldı!

2019 yılında ABD’de 1 milyar dolardan fazla mülk satın alan Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo California’daki Big Red binasını satın aldı.

Michael Jackson dekorasyonu türk firmaya yaptırdı Haberi

Michael Jackson dekorasyonu türk firmaya yaptırdı

Özel yaşantısı, müzik kariyeri ve ilginç hayat tarzı ile vefatından sonra dahi gündemden düşmeyen pop müziğin kralı Michael Jackson, şimdilerde ilginç bir detay ile gündemde.


Michael Jackson, meraklı gözlerden sır gibi sakladığı evinin yatak odasını Türk bir mobilya firmasına yaptırmış. Vefat ettiği ihtişamlı yatak odası takımını Asortie Mobilya’ya yaptıran Michael Jackson, evinin sinema odası ve müzik odasının dekorasyonunu da Asortie Mobilya’ya teslim etmiş. Altın varaklı, oymalı ve el işçiliği ile uzun uğraşlar sonucu yapılan klasik mobilya tarzını seven Michael Jackson, yatak odasında rahat olduğu kadar gösterişli tasarımları tercih etmiş.


Asortie Mobilya’nın 5 ayda hazırladığı mobilyaların her biri tamamen el yapımı ve özel altın varak kaplamalı. Koltuklarında ise yüzde yüz natürel deri kullanılmış. Beyaz tonların hakim olduğu oda genişliği ile de oldukça...