19 / 04 / 2024

Michael Jacksonın evinin içi

Michael Jacksonın evinin içi

Ölümüyle dünyayı yasa boğan Michael Jackson'un 11 bin metrekarelik malikanesinin bazı bölümlerini Türk firmaya yaptığı ortaya çıktı. İhtişamlı malikanesini Asortie Mobilya’ya yaptıran Jackson'ın evine 120 milyon dolar (259 milyon TL) değer biçiliyor.

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gayrimenkul sektöründe kira geliri elde edenlere ve emlakçılara ilişkin yapılan incelemelerin sonucunda ilk etapta 55 bin riskli işlem olduğu belirlendi. Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Migros’ta Michael Kors kadın kol saati 2099 TL,  Skechers erkek ayakkabı 999,90 TL! İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros yılbaşı kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Michael Kors MK4594 kadın kol saati 2099,90 TL, Skechers 51896-BBK erkek ayakkabı 999,90 TL! İşte Migros yılbaşı hediyeleri

Kripto paralarda büyük sarsıntı! Kağıttan ev dağılıyor mu? Kripto kazançları düşecek mi?

Aydınlık Gazetesi köşe yazarı Michael Roberts, bugünkü köşesinde kripto para piyasasını kaleme aldı. İşte Michael Roberts'ın 'Kripto para piyasası nasıl altüst oldu?' başlıklı yazısı...

Elektriği kesilen Kılıçdaroğlu’nun ne kadar fatura borcu var? İşte Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturası ücreti...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturalarına gelen fahiş zamlar sonrasında protesto kararı almış, faturasını ödememişti. Kılıçdaroğlu’nun 3 ay fatura ödememesinin ardından bugün evinin elektriği kesildi. İşte Kemal Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturasının ücreti…

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından 4,5 milyon dolar bedelle bir satın aldı. 6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West'in yeni aldığı evin mütevazı bir seçim olduğuna vurgu yapılıyor.

Kardeşler bağışlanan gayrimenkul için hak talep edebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, geçen yıl babasının evinin satılıp ücretinin kardeşine verildiğini belirten okuyucu, annesinin evini kendisine vereceğini aktardı. Okuyucu bunun ne şekilde yapılmasının uygun olacağını ve diğer çocukların hak talep edip edemeyeceğini sordu.

MicroStrategy, 400 milyon dolarlık Bitcoin satın alma kararı aldı!

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, toplamda 400 milyon dolarlık Bitcoin alımı yapacağını açıkladı.  Michael Saylor'ın açıklamasından sonra son zamanların gündemden düşmeyen kripto parası Bitcoin'de yüzde 3 yükseliş görüldü.

Didem Kınalı evinin kirasını ödeyemiyor!

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği oryantal Didem Kınalı zor zamanlar geçiriyor. İddialara göre Didem Kınalı evinin kirasını bile ödemekte güçlük çekiyor.

Michael Jackson’ın çiftliği 22 milyon dolara satıldı!

Michael Jackson'ın ABD'nin California eyaletindeki çiftliği 22 milyon dolara satıldı. 100 milyon dolar bedelle satışa sunulan çiftliğin sahibi, neredeyse beşte bir fiyatına milyarder yatırımcı Ron Burkle oldu.

Yasemin Özilhan evinin alt katını spor salonuna dönüştürdü!

Eski oyuncu Yasemin Özilhan, pandemi döneminde sağlıklı bir şekilde spor yapabilmek için evinin alt katını spor salonuna çevirdi.

Gurbetçi, yaptırdığı taşınabilinir evinin çalındığını tatile gelince fark etti!

Antalya Manavgat'ta tatillerde kullandığı taşınabilir hazır evinin çalındığını fark eden gurbetçi, şikayetçi oldu.

Rahmi Koç’un Kaleköy'deki tarihi evi!

Rahmi Koç, Kaleköy'deki tarihi evine gitti. 5 kamarası bulunan yelkenli yatını, evinin bulunduğu Kaleköy’de demirleyen Koç, evinde dinlendi...

Michael Jacksonın evinin içi Haberi

Michael Jacksonın evinin içi

Özel yaşantısı, müzik kariyeri ve ilginç hayat tarzı ile vefatından sonra dahi gündemden düşmeyen pop müziğin kralı Michael Jackson, şimdilerde ilginç bir detay ile gündemde.


Michael Jackson, meraklı gözlerden sır gibi sakladığı evinin yatak odasını Türk bir mobilya firmasına yaptırmış. Vefat ettiği ihtişamlı yatak odası takımını Asortie Mobilya’ya yaptıran Michael Jackson, evinin sinema odası ve müzik odasının dekorasyonunu da Asortie Mobilya’ya teslim etmiş. Altın varaklı, oymalı ve el işçiliği ile uzun uğraşlar sonucu yapılan klasik mobilya tarzını seven Michael Jackson, yatak odasında rahat olduğu kadar gösterişli tasarımları tercih etmiş.


Asortie Mobilya’nın 5 ayda hazırladığı mobilyaların her biri tamamen el yapımı ve özel altın varak kaplamalı. Koltuklarında ise yüzde yüz natürel deri kullanılmış. Beyaz tonların hakim olduğu oda genişliği ile de oldukça...