27 / 04 / 2024

Migros Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı bağış kampanyası

Migros Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı bağış kampanyası

Migros mağazalarında 19 - 23 Nisan tarihleri arasında tüm oyuncakların fiyatları yarı yarıya inerken, dileyen müşteriler indirimli ürünleri Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) aracılığıyla bağışlayabilecek...

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Cantekin Dinçerler 'in kim olduğu, eğitimi hangi alanda çalışmalar yürüttüğü ve şu anda nerede göre aldığı, kariyeri araştırılan konular arasında. Cantekin Dinçerler kimdir ve nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

23 bin 850 liralık burs için son gün 2 Ekim

Türkiye Eğitim Vakfı başarılı ve dar gelirli öğrencilere başarı bursu veriyor. 2 Ekim'de başvuru süresi sona erecek olan burslar 575 lira ile 2 bin 650 lira arasında değişiyor. İşte TEV'den burs alabilmek için aranan şartlar...

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baker S.S.A. tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD, Yeşil Mutabakat’a hazırlık için özel eğitim programı başlattı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Türkiye İMSAD, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yeşil Mutabakat’a hazırlık amaçlı olarak üyelerine özel eğitim programı için düğmeye bastı.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e konut seferberliği!

Türkiye Diyanet Vakfı, Malatya Battalgazi, Antalya Kaş, Kütahya Tavşanlı, Tokat ve Rize'de din görevlileri, müftülük personeli, hayırseverler ve 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin destekleriyle toplanan 252 iyilik konutu tutarı toplam 1 milyon 512 bin 540 lira bağışladı.

Türkiye’nin ilk pandemi hastanesi Heybeliada Sanatoryumu Diyanet'e devredildi!

Atatürk’ün emri ile kurulan Heybeliada’daki Türkiye’nin ilk pandemi hastanesi ve 200 dönümlük arazisinin “İslami Eğitim Merkezi” kurulmak için Diyanet İşleri Başkanlığı’na devredildiği öğrenildi.

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!

Yönetim Kurulu Üyelerinden Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, JLL Türkiye Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak göreve getirildi...

Türk Eğitim Derneği'nden öğrencilere uygun binalar!

TED Edirne Koleji'nin 2019-2020 eğitim döneminde öğretime gireceğini açıklayan TED Genel Müdürü Sevinç Atabay, öğrenciler için uygun binalar tasarladıklarını söyledi.

Türk Eğitim Vakfı yeni şubesini Suadiye'de açtı!

Türkiye genelinde 14 şube sayısına ulaşan Türk Eğitim Vakfı (TEV) yeni şubesini İstanbul Suadiye’de açtı. Açılış töreninde TEV'in bursiyerleri ve bağışçıları ile iş insanları bir araya geldi.

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Assesstance İleri Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Ordun tarafından kuruldu. 

Danfoss Türkiye ve Cantaş Soğutma CO2 eğitimi aldı!

Danfoss Türkiye soğutma teknik ekibi ve Cantaş Soğutma, bir hafta süren ileri seviye CO2 soğutma eğitimi için Danimarka’da buluştu. Eğitim, Danfoss ve Jutland Teknik Üniversitesi iş birliğinde düzenlendi.

Migros Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı bağış kampanyası Haberi

Migros Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı bağış kampanyası


Migros mağazalarında 19-23 Nisan tarihleri arasında tüm oyuncakların fiyatları yarı yarıya inerken, dileyen müşteriler indirimli ürünleri Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) aracılığıyla bağışlayabilecek.


Migros Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, Migros, Tansaş, 5M Migros ve Macrocenter mağazalarında 19-23 Nisan tarihleri arasında tüm oyuncak, kırtasiye ve çocuk kitaplarının fiyatları yarıya inerken, dileyen müşteriler indirimli satın aldıkları ürünleri TEGV aracılığıyla tanımadıkları çocuklara hediye olarak gönderebilecek.


Müşteriler tarafından, mağazalarda bulunan TEGV kutularına bırakılan oyuncak, kırtasiye ve kitaplar, kampanya sonunda Türkiye'nin değişik illerinde bulunan TEGV etkinlik noktalarındaki çocuklara ulaştırılacak. Migros Grubu, bu kampanya için kurduğu altyapı ve lojistik ağı ile çocuklara paylaşmanın mutluluğunu yaşatacak.


Migros Grubu, ayrıca koleksiyon kart uygulamasını, 23 Nisan bayramına özel olarak yeniden başlattı. 10 Nisan-21 Mayıs tarihleri arasında Migros, 5M Migros, MigrosJet veya Sanal...