19 / 04 / 2024

milano Bosco Verticale nerede

milano Bosco Verticale nerede

İtalya'nın Milano şehrinde bulunan iki binanın tüm balkonlarına ormanlarda bulunan ağaçlar dikildi. 900 ağacın bulunduğu Bosco Verticale adı verilen iki kulenin orman miktarı 1 hektar olarak hesaplandı.

Milano'da ortaya çıktı! PEUGEOT 9X8 Hypercar’ı görenler dönüp bir daha baktı! Gözlerinize inanamayacaksınız

PEUGEOT 9X8 Hypercar’ın sanatçı J. Demsky ile iş ortaklığı sonucunda ortaya çıkan yeni görsel tasarımı, ilk kez Milano Tasarım Haftası’nda insanların beğenisine sunuldu. Görenler otomobilden gözlerini alamazken bir bakan dönüp bir daha baktı. İşte detaylar..

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Milano Yapı İnşaat Otomotiv Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Çiçek tarafından kuruldu.

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milano Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bedirhan Özer tarafından kuruldu.

Kuntay Tarık Evren, Fulya Zenginer'e Milano'dan ev aldı!

Kuntay Tarık Evren, beş aylık hamile eşi Fulya Zenginer'e bebek hediyesi olarak İtalya Milano' da ev aldı.İkili yaz tatillerini Milano'da yeni aldıkları evde yapacak.

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdüren Next Level AVM'de iki yeni mağaza daha hizmete açıldı.

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

San Siro Stadı yıkılıyor!

Milano'nun sembolleri arasında yer alan tarihi San Siro Stadı'nın yıkımı konusunda yeni bir aşama kaydedildiği belirtildi.

İtalya'nın ilk Starbucks'ı açılıyor!

Amerikalı kahve zinciri Starbucks, İtalyanlara kahve satmaya başlayacak. Starbucks, ülkedeki ilk mağazası Milano'da açıyor...

LUX Bodrum Resort & Residences'a A’Design Awards’tan ödül!

LUX Bodrum Resort & Residences projesi Milano’dan A’Design Awards’tan gümüş ödülüne layık görüldü.

Tabanlıoğlu Mimarlık, INTERNI “House In Motion” sergisinde!

Tabanlıoğlu Mimarlık “housEmotion” yerleştirmesi ile Milano’da INTERNI “House In Motion” sergisinde yer alacak...

İstanbul, dünya ofis piyasasının gelişen kentleri arasında!

İstanbul, inşaat halindeki 1,7 milyon metrekarelik ofis alanıyla Londra, Paris, Milano ve Berlin'i geçerken, 173 bin metrekarelik yıllık işlem adediyle de Milano ve Hong Kong'u geride bıraktı.

Eminönü'ne Milano çarşısı geliyor!

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Eminönü'nde Milano çarşısı gibi bir yapılanma olduğunu açıkladı.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı İtalya'daki evlerini dekore ediyorlar!

Caner Erkin’le oyuncu sevgilisi Şükran Ovalı’nın aşkı evlilik yolunda hızla ilerliyor. Araya giren mesafeler nedeniyle ilişkiyi yürütemeyecekleri iddia edilirken evlilik kararı alan çiftten güzel oyuncu, şimdilerde Milano’nun Cihangir’i olarak sayılan Brera semtindeki evlerini dekore ediyor.

milano Bosco Verticale nerede Haberi

milano Bosco Verticale nerede

İtalya'nın Milano şehrinde bulunan iki binanın tüm balkonlarına ormanlarda bulunan ağaçlar dikildi. 900 ağacın bulunduğu Bosco Verticale adı verilen iki kulenin orman miktarı 1 hektar olarak hesaplandı. Sürdürülebilirlik ve inovasyon gibi kriterler ışığında yüksek mimari yapılara ödüller veren Uluslararası Gökdelen Ödülü (The International Highrise Award) jürisi, 2014 için ikiz binayı birinciliğe layık gördü. Binanın 57 yaşındaki mimarı Stefano Boeri, "Bosco Verticale dünya çapında eşsiz bir mimarlık deneyimidir ve geleceğin şehirleri için bir modeldir" diye...