26 / 04 / 2024

mint

mint

YDA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'de Yatırım Paneli'nde Türkiye'de ekonomik istikrar, borçlanma maliyeti, sermaye piyasaları yoluyla yatırım, devlet kamu kredibilitesi, derecelendirmenin ana faktörleri gibi konular tartışıldı...

Mint Levent Olive'de hemen teslim 1+1'ler 4.5 milyon TL'ye!

Mint Levent Olive projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Mint Levet projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Arnica ailesinine yeni üye. Diomand Granit Izgaralı Tost Makinesi! 21 Eylül 2021 Arnica fiyat listesi!

Küçük ev aletleri markası Arnica, tost ve ızgara ürünleri serisine yeni bir üye ekledi. Diomand Granit Izgaralı Tost Makinesi serisi mint, mor, inox, siyah ve rose renk seçenekleri ile arnica.com.tr’de satışta. 

Konut fiyatlarındaki yükseliş durmuyor!

Konut fiyatlarındaki artış hakkında değerlendirme yapan Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, ev fiyatlarındaki düşüş beklenmediğini dile getirdi. 

Mint Levent Olive projesi geliyor! Yeni proje!

Mint Levent Olive projesi için ön talep toplanıyor. Projede 242 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

MİNT E-5’teki son 14 daire için yüzde 0,98 fırsatı!

Boğaz Haliç hattı arasında yeni nesil şehir apartmanları hayata geçirerek, sektördeki hızlı büyümesine hızla süren MİNT’in şehrin merkezinde enerji tasarruflu bina olarak inşa ettiği MİNT E-5’teki son 14 daireye yüzde 0,98 faiz oranlarıyla sahip olmak mümkün. 

Küresel ısınmaya karşı düşük karbon salınımlı binalar yapmalıyız!

Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu yaptığı açıklamada, “İklim değişikliği ve küresel ısınmaya karşı düşük karbon salınımlı bina yapmalıyız“ dedi.

Faiz indirimi ile konut satışları Aralık'ta yüzde 30 artacak!

Mint Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, "Faiz indirimiyle birlikte Aralık ayı özelinde satışlarda yüzde 30’lara yakın artış olacağını düşünüyoruz" dedi...

Konutta stoklar eriyecek!

Mint İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, sektördeki sorunları ve çözüm önerilerini paylaştı. Küçük ev üretimi için çağrı yapan Altıoğlu, sektördeki en önemli sorunun ihtiyaç fazlası büyüklükte konut üretimi olduğunu söyledi.

Mint Otelcilik Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mint Otelcilik Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Önder tarafından kuruldu. 

MİNT Kağıthane ve MİNT Çağlayan’da amortisman süresi 16.5 yıl!

MİNT’in hayata geçirdiği MİNT Kağıthane ve MİNT Çağlayan’da amortisman süresi 16.5 yıl olarak belirtildi. Tüm projelerinde 48 ay kira garantisi veren MİNT, ilk yıl yatırımcısının konut bedelinin yüzde 6’sını geri almasını sağlıyor. 

MİNT Çağlayan'da tapu teslimleri başladı!

131 konut ve 9 ofisin yer aldığı MİNT, MİNT Çağlayan projesinin tapularını sözleşme tarihinden önce teslim etmenin mutluluğunu yaşıyor. 

Mint Yapı’dan Şişli'de 250 konutluk yeni proje!

Mint Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu, hayata geçirdikleri yeni uygulamalardan ve inşa edecekleri yeni projelerden bahsetti. Altıoğlu, Kanyon AVM'nin hemen yanında 250 konutluk yeni bir proje inşa edeceklerini söyledi.

MİNT, EDGE sertifikası ile çevreye duyarlı yaşam fırsatı sunuyor!

Yeni nesil şehir apartmanları üreten MİNT, International Finance Corporation (IFC) tarafından geliştirilen “EDGE” sertifikası alarak gelecek nesiller için temiz ve çevreye duyarlı bir yaşam fırsatı sunuyor...

mint Haberi

mint


YDA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği, İngiliz Ticaret Odası, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Oxford Business Group işbirliğiyle uluslararası İngiliz hukuk firması Ashurst'un ev sahipliğinde düzenlenen panelde, Türkiye'de ekonomik istikrar, borçlanma maliyeti, sermaye piyasaları yoluyla yatırım, devlet kamu kredibilitesi, derecelendirmenin ana faktörleri gibi konular tartışıldı.


Söz konusu panelde, İngiltere'nin resmi kredi kuruluşu UK Export Finance'ın Türkiye'deki kamu-özel sektör projelerinin finansmanına sağlayacağı katkıların da görüşüldüğü panelde, Türkiye'nin, Malezya, Endonezya, Nijerya gibi geleceğin ekonomik devleri olma yolunda ilerlediklerine inanılan ve "MINT" olarak adlandırılan grupta yer aldığına işaret edildi.


YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, ulusal ve uluslararası pazarda kamu-özel sektör ortaklığının zorluk ve avantajlarını, yatırımcı açısından ortaklık sürecini, ihale ve sözleşme yapılarını anlattı. Hüseyin Arslan, Türkiye'nin ilk şehir hastanesinin...