29 / 03 / 2024

Moda caddesinde satılık dükkanlar

Moda caddesinde satılık dükkanlar

1936 yılında Kadıköy Caferağa Mahallesi Moda Caddesi'nde bir dükkanın yarı hissesi bin lira ile bin 300 lira arasındaymış. O zamanlarda bir doktor ortalama 20 aylık geliriyle Moda'da bir dükkan sahibi olabiliyormuş.

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık!

Toya Moda Evleri Sefaköy satılık evlerin fiyatları 294 bin liradan başlıyor. Toya Grubu'nun projesi Toya Moda Evleri'nde daireler Aralık 2016 yılında teslim ediliyor...

Moda Bademli satılık daire!

Moda Bademli satılık daire seçenekleri arasında, 3+1,4+1 ve 5+1'ler yer alıyor. Projede toplam 157 adet konut bulunuyor.

Toya Moda Evleri satılık!

İDO Yenikapı İskelesi ’ne 15 dakika uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy 'de yükseliyor. Toya Moda Evleri satılık daire alanları 40 metrekareden başlıyor.

Toya Moda Küçükçekmece satılık!

Toya Yapı imzası ile hayata geçirilen Toya Moda Küçükçekmece satılık daire alanları 37 ile 151 metrekare arasında değişiyor. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Ulaşım bilgilerine göre Moda'ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunan projede teslimler 2017 yılında yapılacak. Kadıköy Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandı.

Sefaköy Toya Moda satılık konut!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje Bakırköy’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mudanya Moda Bademli satılık!

Toplam 157 adet daireden meydana gelen proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçiriliyor. Mudanya Moda Bademli satılık daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.

Moda Bademli Evleri satılık!

Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçirilen projede 157 konut yer alıyor. Moda Bademli Evleri satılık dairelerin tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks olarak dizayn edildi.

Sefaköy Toya Moda satılık ev!

İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Sefaköy Toya Moda satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Toya Yapı Toya Moda satılık!

Toya Yapı Toya Moda satılık konut fiyatları 215 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Bakırköy’e 5 dakika, Atatürk Havaalanı’na 3 dakika ve İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Toya Moda Rezidans satılık!

Satış süreci devam eden Toya Moda Evleri Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de yükseliyor. Toya Moda Rezidans satılık dairelerin alanları 37 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Sefaköy Toya Moda satılık daire!

Toya Grubu tarafından hayata geçirilen Toya Moda Evleri 'nde daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. Sefaköy Toya Moda satılık daire fiyatları 215 bin TL'den başlıyor.

Toya Moda Sefaköy satılık!

Toya Moda Sefaköy satılık daire fiyatları 215 bin TL'den başlıyor. Küçükçekmece - Sefaköy'de hayata geçirilen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire alternatiflerine yer veriliyor.

Moda caddesinde satılık dükkanlar Haberi

Moda caddesinde satılık dükkanlar

İstanbul Milli Emlak Müdürlüğünden:


Cins ve mevkii                                       Muhammen bedeli

                                                                                  Lira

Kadıköy'de Caferağa Mahallesi'nin Moda Caddesi-

nde arkasında bir mutfak, ufak bir bahçe ve üs-     1000

tünde bir odai bir sofa ve bir helası bulunan

99 nolu dükkanın yarı payı. 

Aynı yerde 101 nolu dükkanın yarı payı.                1205

Aynı yerde 103 nolu dükkanın yarı payı.        ...