24 / 04 / 2024

Muammer İşbilen imo

Muammer İşbilen imo

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Sayman Üye Muammer İşbilen kimdir? Muammer İşbilen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Sayman Üye Muammer İşbilen...

Tüm zamları önceden bilen o isim açıkladı: Emekliye seyyanen zam yapılacak!

Tüm zamları önceden bilen gazetesi Fatih Portakal'dan dikkat çeken seyyanen zam açıklaması geldi. İşte Fatih Portakal'ın o açıklamaları...

Kahramanmaraş depremini bilen deprem uzmanı o ili işaret etti: 7 büyüklüğünde bir deprem beklemiyorum!

Kahramanmaraş depremini bilen Maden teknolojisi ve yer bilimleri uzmanı Serkan İçelli, Yedisu fayı üzerinde 7 büyüklüğünde bir deprem beklemediğini açıkladı. 

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Altın alalım mı, satalım mı? Altını bilen adam İslam Memiş'ten net yanıt!

ABD enflasyon rakamları 12 ayın ardından ilk kez yükseldi. Fed'in para politikası altın fiyatları üzerinde etkili olacak. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın alalım mı, satalım mı? Altını bilen adam İslam Memiş'ten net yanıt.

Altını bilen adam İslam Memiş ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın

Altını bilen adam İslam Memiş, Kapalıçarşı ve Serbest piyasa altın fiyatlarını karşılaştırarak aradaki makas aralığına değindi ve ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın! Görenler hayrete düşecek...

Bayramdan sonra altın fiyatları tam olarak böyle olacak! Altını bilen adam İslam Memiş peş peşe açıkladı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşandı. Altını bilen adam İslam Memiş, bayramdan sonra altın fiyatları için yeni rakamları açıkladı. 

Gram altında yeni rekor gün yüzüne çıktı! Altını bilen adam İslam Memiş net tarihi açıkladı! 

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta yeni rekorlara imza attı. Gram altın rekor üstüne rekor kırarken Altını bilen adam İslam Memiş'ten gram altın için yeni rekor açıklaması geldi. Net tarih belli oldu...

Icc Bilen İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Icc Bilen İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Bilici ve İsmail Bilici ortaklığında kuruldu.

Altını bilen adam İslam Memiş cuma gününü işaret etti! Gram altında yeni rakam geldi! Altın yatırımcıları hazır olun!

Altını bilen adam İslam Memiş piyasadaki hareketliliği değerlendirerek, cuma gününü işaret etti. Gram altın için yeni rakam geldi. Altın yatırımcıları hazır olun!

Doları bilen Remzi Özdemir bugünden sonra doların ne kadar olacağını açıkladı!

Doları bilen Remzi Özdemir bugünden sonra olacakları peş peşe sıralayarak, doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Altını bilen adam İslam Memiş altındaki tuzağı açıkladı: Bu 6 gün içinde sakın bunu yapmayın! Çok pişman olursunuz

Altını bilen adam İslam Memiş, yatırımcılara seslenerek,  önümüzdeki bu 6 gün içinde ''bunu sakın yapmayın'' diyerek tuzağı açıkladı.

Dolar 20 TL'yi geçti! Doları bilen adam Selçuk Geçer doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı!

Dolar 20 TL kuru seçimin ardından güne yükselişle başladı. Doları bilen adam Selçuk Geçer, doların 25 TL olacağı tarihi açıkladı. 

Muammer İşbilen imo Haberi

Muammer İşbilen imo

Muammer İşbilen kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Sayman Üye Muammer İşbilen kimdir? Muammer İşbilen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muammer İşbilen, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1957 yılında Manisa`da doğdum. Adana İ.T.İ.A. İnşaat Mühendisliği bölümünden 1981 yılında mezun oldum. 


Özel sektörde ve 1985 yılından itibaren saruhanlı Belediyesi`nde Fen İşleri Müdürü olarak görev yapmaktayım. 


1992-1994 yıllarında İMO Temsilcilik Yönetim Kurulu Üyesi, 2002-2004 yılları arası Sayman Üye, 2004-2008 yılları arası Şube Sekreter Üyesi ve 2011 yılından itibaren Şube Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev...