23 / 04 / 2024

Muğla Fethiye kiralık daireler

Muğla Fethiye kiralık daireler

Muğla İli Fethiye İlçesi'nde yer alan 309,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Fethiye 2. İcra Dairesi tarafından 28 Kasım 2014 günü saat 10:40 ile 10:50 arasında ihale ediliyor.

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü arsası için  sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Muğla Büyükşehir Belediyesi 59 gayrimenkulü kiraya verecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan 59 adet taşınmazı kiraya verecek. İşte 23 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan ihale detayları...

TOKİ Muğla Fethiye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Fethiye sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Fethiye’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Fethiye’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Fethiye sosyal konut projesi

Muğla Fethiye’de tam tamına 225 ucuz konut! Ucuza ev almak isteyenlere güzel haber

2023 yılı girene kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmesi hedefler arasında bulunduran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı beklenen Muğla Fethiye Projesi’nin detaylarını paylaştı. İşte detaylar…

Fethiye Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

Muğla İli Fethiye Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye'de yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla Bozburun’un kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerisi!

Muğla’daki Bozburun kasabasının taşıma kapasitesi ile denetlenme konusu için bir çalıştay düzenlendi. Çalıştayda Bozburun’da kıyı şeridindeki yapılaşma için çözüm önerileri sıralandı.

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Muğla Fethiye'de gayrimenkul vurgunu! 6 kişiye gözaltı!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 84 yaşındaki N.K. adlı yaşlı adamın 111 taşınmaz mülkünü yasa dışı şekilde üzerlerine geçirdikleri ileri sürülen biri Gürcistan uyruklu 6 şüpheli gözaltına alındı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim! 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerine ait olan taşınmazların kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Muğla'da 25.8 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla Fethiye ve Menteşe'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 25 milyon 841 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Muğla Fethiye kiralık daireler Haberi

Muğla Fethiye kiralık daireler

Muğla İli Fethiye İlçesi'nde yer alan 309,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Fethiye 2. İcra Dairesi tarafından  1 milyon TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacaktır.


Satışa konu taşınmaz her ne kadar tapuda mesken olarak geçse de fiilen toplam 130,00 metrekare taban alanlı, cam doğramalı, asma tavanlı 3 adet işyeri olarak kullanılmaktadır.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri;  Muğla İli Fethiye İlçesi Kesikkapı Mahallesi 244 ada, 1 parsel nolu bağımsız bölüm tapu kaydında mesken niteliğindedir.


Kıymeti: 1.000.000.00 TL

1. Satış Günü: 28/11/2014 günü 14:40 ile 14:50 arası

2. Satış Günü: 24/12/2014 günü 14:40 ile 14:50 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini...