25 / 04 / 2024

muğla yağış uyarıları

muğla yağış uyarıları

Meteoroloji yetkilileri, Antalya ve doğu ilçeleri ile Muğla için yarından itibaren kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Antalya ve doğu ilçeleri ile Muğla'da kuvvetli yağış ve rüzgar etkili olacak.

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Muğla'ya 546 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projeside 546 konut yer alıyor. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Loft İasos için düğmeye basıldı! Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi için start verildi. Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos projesinde 550 oda yer alacak.

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi turizm cenneti Muğla'ya yat limanı için düğmeye bastı. İşte yeni yat projesine ilişkin tüm detaylar...

TOKİ'den Muğla'ya tam 304 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesinde yer alan 304 konut yarın ihaleye çıkıyor. İşte Muğla TOKİ 2023 detayları...

Uzmanlardan yapılaşma uyarısı: Yeni yapılar kayalık zeminlerde olmalı! 

Depremlerin ardından şehirleşme, bina inşası ve yapılaşma ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Uzmanlardan yapılaşma uyarısı: Yeni yapılar kayalık zeminlerde olmalı!

TOKİ'den Muğla'ya tam 2 bin 599 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla'da tam 2 bin 599 yeni konut inşa edecek...

Bayram tatilinde hangi ünlü hangi otelde sahneye çıkacak? Kıbrıs Antalya ve Muğla'da yıldız yağacak

Ramazan Bayramı tatili, pandemi sürecinden çıkan Türkiye'de pekçok insana dinlenme ve stres atmak için fırsat olacak. Kıbrıs, Antalya ve Muğla'daki otellerde ünlü sanatçılar bayram boyunca sahne alacak. İşte bayramda hayranlarıyla buluşacak ünlüler...

Muğla Menteşe'de imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe'deki imara aykırı yapıları yıkıyor.

Muğla'da konut satışları düşüşe geçti!

Türkiye'de Ağustos ayı konut satışları önceki gün açıklandı. Türkiye genelinde konut satışları 140 bini geçerken Muğla'da ise satışlar  yüzde 26,8 düştü.

Muğla Akyaka imar planları için karar verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılan  Muğla'nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi İmar Planı Revizyonuna karşı Akyakalılar tarafından Muğla 3. İdare Mahkemesine açılan yürütmeyi durdurma talepli iptal davası sonuçlandı.

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

muğla yağış uyarıları Haberi

muğla yağış uyarıları

Meteoroloji yetkilileri, Antalya ve doğu ilçeleri ile Muğla için yarından itibaren kuvvetli yağış uyarısında bulundu.


Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya'da yarın günün ilk saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacak. Yağışlar, 25 Ekim Cumartesi gününe kadar devam edecek.


Yağışlardan Antalya merkezi ile Aksu, Serik, Manavgat, Alanya, İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçeleri etkilenecek. Yağışlar kuvvetli, iç kesimlerde zaman zaman çok kuvvetli olacak. Yağışlı hava sırasında rüzgar da güney yönlerden kuvvetli esecek.


Açıklamada, kuvvetli ve aşırı yağışların neden olabileceği sel, taşkın, yıldırım düşmesi, dolu, çatı uçması, hortum ve baca zehirlenmeleri gibi konularda vatandaşlar ve yetkililer tedbirli olmaya çağrıldı.


Öte yandan meteoroloji yetkilileri, yağışların Muğla'da da etkili olacağını bildirdi. Açıklamada, yarın başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanağın cumartesi gününe kadar...