28 / 03 / 2024

Muhammet Akyol biyografi

Muhammet Akyol biyografi

Manisa Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol kimdir? Muhammet Akyol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammet Akyol, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muhammet Akyol...

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Akyol İnşaat, Yalova’da Aktown projesi ile bir ilke imza atıyor. Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova’da yepyeni bir dönem başlatmak için hayata geçiriliyor.

Akyol Bng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Bng İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Akyol tarafından kuruldu.

Kubilay Akyol kimdir? Ne mezunu?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kubilay Akyol kimdir? Kubilay Akyol ne mezunu? İşte ayrıntılar...

Yf Akyol İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yf Akyol İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Kenan Akyol tarafından kuruldu.

Bdr Akyol İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bdr Akyol İnşaat Taahhüt Limited  Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Esra Akyol tarafından kuruldu.

Akyol Restorasyon Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyol Restorasyon Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Umut Akyol tarafından kuruldu.

Muhammet Kaynar'dan İstanbul'daki sosyal konut tahsisi iddiasına ilişkin açıklama!

AKP'li Meclis Üyesi Muhammet Kaynar, "Tarık bey Çarşamba günü sosyal konutların İstanbul dışında oturanlara tahsis edildiğini söyledi. Bu iddiayı ispata davet ediyorum" dedi. 

Hazım Akyol kimdir?​​​​​​​

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı Hazım Akyol kimdir? Hazım Akyol daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hazım Akyol'un biyografisi...

Hazım Akyol, Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucu; Hazım Akyol Yönetim Kurulu Başkanlığına, Halil Çelik Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

Akyol Grup yeni ilan ve alışveriş sitesi kurdu!

Akyol Grup, Türkiye’nin yeni ilan ve alışveriş sitesi ilanjeti kurdu. E-ticaret sitesi olan ve ülkemizde e-ticaretin gelişmesiyle beraber bu platformda bizde varız diyerek yola çıkan ilanjet, Türkiye’nin en büyük ilan ve elektronik ticaret ve platformu olacak.

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Lütfü Çelebi kimdir? Muhammet Lütfü Çelebi, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhammet Lütfü Çelebi'nin biyografisi...

Muhammet Lütfü Çelebi, Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Vakıf Finansal Kiralama Genel Kurulun tasvibine sunulmak ve kalan süresini tamamlamak üzere 1 Haziran 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Sn.Muhammet Lütfü Çelebi'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verdi.

Kale Grubu'nun acı günü! Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu şirketlerinden Kale Pratt&Whitney çalışan CNC Torna Operatörü Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti. 

Muhammet Akyol biyografi Haberi

Muhammet Akyol biyografi

Muhammet Akyol kimdir?

Manisa Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1967 Gördes’te doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Gördes’te, Hacettepe Üniversitesi Sağlık İdaresi Yüksek Okulu’nda yüksek öğrenimimi tamamladıktan sonra askerlik görevini Samsun’da tamamladım. 


1 Aralık 1993 yılında öğretmen olarak kamu görevine başladım. İstanbul Defterdarlığı Bayrampaşa Vergi Dairesi’nde görev yaptım. İzmir Konak Vergi Dairesi’nde memur olarak görev yaptım. Gördes Mal Müdürlüğü’nde memur, şef ve müdürlük görevlerinde bulundum. 1998 – 2001 yıllarında Gördes Devlet Hastanesi’nde Döner Sermaye Saymanlığı’nı yürüttüm. 


2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’na geçerek Erzurum / Karaçoban’da sınıf öğretmenliği görevinde bulundum. Gördes Çiçekli İlköğretim Okulu ve Kıranköy İlköğretim Okullarında öğretmen ve müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptıktan sonra 2004 yılından 1 Aralık 2008 tarihine kadar Gördes İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü...