25 / 04 / 2024

Muhammet Akyol gördes

Muhammet Akyol gördes

Manisa Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol kimdir? Muhammet Akyol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammet Akyol, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muhammet Akyol...

İzm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Gök tarafından kuruldu.

O ilde 21 adet iş yeri satılıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Manisa ili Gördes Belediyesi, Manisa ili, Gördes ilçesinde yer alan 21 adet iş yerini satıyor. İşte ayrıntılar...

Manisa Gördes TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Manisa projelerindeki konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Manisa Gördes projesinde kaç adet konut yapılacak, Gördes TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Manisa Gördes 2022 ucuz konut projesi...

Adira Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Adira Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Muhammet Furkan Güçlüöver tarafından kuruldu.

Manisa Demirci ve Gördes için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Demirci ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Manisa'da 61 adet satılık gayrimenkul!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 61 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gördes Belediye Başkanlığı 68 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 68 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

TOKİ, Manisa'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den Manisa Gördes'e 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli Gördes İlçesi 4 Derslikli Güneşli Ortaokulu, Akhisar İlçesi 4 Derslikli Medar Şehit Ali Mercan İlkokulu ve Saruhanlı İlçesi 8 Derslikli Dilek Şehit Emrah Akman İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 16 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Manisa'daki 87 gayrimenkul satışa çıkıyor!

Manisa İli Gördes Belediye Başkanlığı, Manisa'da yer alan 87 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Asun Mhg İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asun Mhg İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hanifi Güneş tarafından kuruldu.

Muhammet Akyol gördes Haberi

Muhammet Akyol gördes

Muhammet Akyol kimdir?

Manisa Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1967 Gördes’te doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Gördes’te, Hacettepe Üniversitesi Sağlık İdaresi Yüksek Okulu’nda yüksek öğrenimimi tamamladıktan sonra askerlik görevini Samsun’da tamamladım. 


1 Aralık 1993 yılında öğretmen olarak kamu görevine başladım. İstanbul Defterdarlığı Bayrampaşa Vergi Dairesi’nde görev yaptım. İzmir Konak Vergi Dairesi’nde memur olarak görev yaptım. Gördes Mal Müdürlüğü’nde memur, şef ve müdürlük görevlerinde bulundum. 1998 – 2001 yıllarında Gördes Devlet Hastanesi’nde Döner Sermaye Saymanlığı’nı yürüttüm. 


2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’na geçerek Erzurum / Karaçoban’da sınıf öğretmenliği görevinde bulundum. Gördes Çiçekli İlköğretim Okulu ve Kıranköy İlköğretim Okullarında öğretmen ve müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptıktan sonra 2004 yılından 1 Aralık 2008 tarihine kadar Gördes İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü...