20 / 04 / 2024

Muhammet Akyol manisa

Muhammet Akyol manisa

Manisa Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol kimdir? Muhammet Akyol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammet Akyol, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muhammet Akyol...

Manisa Gördes Kapalı Yüzme Havuzu'nun inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördes için önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Gördes Belediye Meclisi toplandı!

Gördes Belediyesi olağan meclis toplantısı 1 Eylül 2016 Perşembe günü saat 21.00’da Kültür Sarayı Belediye Meclis Salonunda Belediye Başkanı Muhammet Akyol Başkanlığında yapıldı.

Manisa Büyükşehir'den Gördes'e yatırım hamlesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Gördes’i ziyaret ederek ilçede hayata geçirilecek projeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yalçınkaya, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile de görüştü...

Gördes'in yol sorunu çözülüyor!

Gördes'in tarihi yol derdinin sona erdiğini dile getiren Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "50 yıllık hayalimiz artık gerçeğe dönüşüyor. İnanıyorum ki bu yeni yol sayesinde Gördes daha çok kalkınacak ve gelişecek" dedi.

Manisa'da konut satışları 2014'te arttı!

Türkiye İstatistik kurumu (TÜİK) Manisa Bölge Müdürü Dr. Mehmet Akyol, 2014 yılında il genelinde 16 bin 181 konutun satış yoluyla el değiştirdiği belirtti. Satıştaki artış oranı yüzde 3.7 oldu.

Manisa'da 2014'te 20 binden fazla daireye ruhsat verildi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Manisa Bölge Müdürü Dr. Mehmet Akyol, 2014 yılında Manisa’da 3 bin 210 bina için yapı ruhsatı verilirken, yapı ruhsatı verilen daire sayısının ise 20 bin 216 olduğunu açıkladı.

Muhammet Akyol kimdir?

Manisa Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol kimdir? Muhammet Akyol, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammet Akyol, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muhammet Akyol...

Gördes'e 41 milyon 36 bin 904 liralık yatırım yapıldı!

Geçtiğimiz 2009 yerel seçimlerinden bugüne Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol 'un çalışmaları ve girişimleri sonucu Gördes'e 41 milyon 36 bin 904 liralık yatırım yapıldığı bildirildi.

Manisa Merkez'de 1 milyon 281 bin 500 TL satılık arsa!

T.C Manisa 1. Satış Memurluğu, Manisa Merkez Horozköy'de 1 milyon 281 bin 500 TL'ye arsa satıyor...

TOKİ Manisa Gördes'te başvurular başladı!

TOKİ Manisa Gördes Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 26 adet konut için başvuru dönemi başladı...

TOKİ Manisa Gördes'te başvuru dönemi için son 3 gün!

TOKİ Manisa Gördes Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 26 adet konut için başvurular 25 Mart 2013'te başlıyor...

TOKİ Manisa Gördes'te başvuru dönemi 25 Mart'ta başlıyor!

TOKİ Manisa Gördes Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 26 adet konut için başvurular 25 Mart 2013'te başlıyor...

Manisa Sayalar Rüzgar Enerji Santrali kamulaştırılacak!

Resmi gazetede 14 Mart 2013 tarihinde yayınlanan yasaya göre; Manisa Kırkağaç'ta yer alan Sayalar Rüzgar Enerji Santrali, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından kamulaştırılacak...

Muhammet Akyol manisa Haberi

Muhammet Akyol manisa

Muhammet Akyol kimdir?

Manisa Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1967 Gördes’te doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Gördes’te, Hacettepe Üniversitesi Sağlık İdaresi Yüksek Okulu’nda yüksek öğrenimimi tamamladıktan sonra askerlik görevini Samsun’da tamamladım. 


1 Aralık 1993 yılında öğretmen olarak kamu görevine başladım. İstanbul Defterdarlığı Bayrampaşa Vergi Dairesi’nde görev yaptım. İzmir Konak Vergi Dairesi’nde memur olarak görev yaptım. Gördes Mal Müdürlüğü’nde memur, şef ve müdürlük görevlerinde bulundum. 1998 – 2001 yıllarında Gördes Devlet Hastanesi’nde Döner Sermaye Saymanlığı’nı yürüttüm. 


2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı’na geçerek Erzurum / Karaçoban’da sınıf öğretmenliği görevinde bulundum. Gördes Çiçekli İlköğretim Okulu ve Kıranköy İlköğretim Okullarında öğretmen ve müdür yetkili öğretmen olarak görev yaptıktan sonra 2004 yılından 1 Aralık 2008 tarihine kadar Gördes İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü...