29 / 03 / 2024

Muhammet İlter

Muhammet İlter

Era Taahhüt Proje İnşaat İthalat İhracat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Necati Kılıç, Muhammet İlter tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu.

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

Muhammet Kaynar'dan İstanbul'daki sosyal konut tahsisi iddiasına ilişkin açıklama!

AKP'li Meclis Üyesi Muhammet Kaynar, "Tarık bey Çarşamba günü sosyal konutların İstanbul dışında oturanlara tahsis edildiğini söyledi. Bu iddiayı ispata davet ediyorum" dedi. 

Muhammet Lütfü Çelebi kimdir?

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu üyesi Muhammet Lütfü Çelebi kimdir? Muhammet Lütfü Çelebi, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhammet Lütfü Çelebi'nin biyografisi...

Muhammet Lütfü Çelebi, Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Vakıf Finansal Kiralama Genel Kurulun tasvibine sunulmak ve kalan süresini tamamlamak üzere 1 Haziran 2020 tarihinden geçerli olmak üzere Sn.Muhammet Lütfü Çelebi'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verdi.

Kale Grubu'nun acı günü! Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu şirketlerinden Kale Pratt&Whitney çalışan CNC Torna Operatörü Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti. 

Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Muhammet Uslu oldu!

Muhammet Uslu, Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı...

Meram Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi tamamlandı!

Meram Belediyesi tarafından Aşkan Mahallesi’nde hayata geçirilen spor tesisine genç yaşta hayatını kaybeden Konyasporlu Muhammet Yürükuslu’nun adı verildi.

Muhammet Uğurcan Barman: Yatırımcının güveni sürecek!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve DEİK Bahreyn İş Konseyi Başkanı Muhammet Uğurcan Barman 15 Temmuz Cuma 2016 gecesi gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimini değerlendirdi...

Muhammet Eyvaz: Çorum Alaca'yı yeniden inşa ettik!

Hizmete geldikleri 2009 seçimlerinde birçok proje için söz verdiklerini belirten Alaca Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz, 7 yıl içerisinde söz verilen projeleri tamamladıklarını, amaçlarının ise gelişen bir Alaca oluşturmak olduğunu söyledi.

Muhammet Balta: Dönüşümde şeffaf olacağız!

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta: "Kentsel dönüşümle ilgili planları ve maketleri ortaya koyacağız. Vatandaşımız nasıl bir Vakfıkebir oluşacak? Neye sahip olacaklar? Neden vazgeçecekler? Bunları görecek ve bilecekler." dedi.

Muhammet Balta: Vakfıkebir'in çehresi değişecek!

Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, DSİ Bölge Müdürü Berber'i makamında ziyaret etti. Balta; " Folderesi'nin ıslah edilmesi için 40 milyon TL'lik bir proje hazırladık.Bu projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Vakfıkebir'in çehresi değişecek" dedi

Muhammet Güven'den Erciyes Üniversitesi'ne otel vaadi!

Rektörlük yarışlarında aday olan akademisyenler, seçilebilmek için YÖK'e birbirinden ilginç vaatlerde bulundular. Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne seçilen Muhammet Güven'in de ilginç vaatlerde bulunduğu ortaya çıktı.

Muhammet Uğurcan Barman: 2016 gayrimenkul yılı olacak!

Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, CNR Emlak Fuarı’nda sektör değerlendirmesi yaptı ve yeni proje planlarını aktardı.

Muhammet İlter Haberi

Muhammet İlter
Era Taahhüt Proje İnşaat İthalat İhracat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Necati Kılıç, Muhammet İlter tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de kuruldu. 


Era Taahhüt Proje İnşaat İthalat İhracat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...