26 / 04 / 2024

Mulson Evleri kendi enerjisini üretiyor

Mulson Evleri kendi enerjisini üretiyor

İzmir’de, West Orion Group’un yapımını sürdürdüğü Mulson Yaşam Konutları, kurulacak güneş tarlası sayesinde kendi elektrik giderlerini karşılayacak. Güzelbahçe’de süren proje, apartman katında müstakil yaşam vaadediyor.

'Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla vatandaşa kendi evleri satılacak' iddiası! ŞPO'dan flaş açıklama!

ŞPO İstanbul Şube Başkanı Doç. Dr. Pelin Pınar Giritlioğlu, yeni kentsel dönüşüm yasasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Giritlioğlu, eni kentsel dönüşüm yasasıyla vatandaşa kendi evlerinin satılacağını söyledi. İşte o açıklamalar...

Pardo Gümüşlük Evleri yüzde 60 peşinat fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Pardo Gümüşlük Evleri'nde yüzde 60 peşinat ve kalanı taksit imkanıyla satışlar başladı. Projede her biri kendi alanına sahip 9 adet lüks villa yer alıyor. Peki Pardo Gümüşlük Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

Bursa Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin Mevlana-Ulus bölgesinde kendi öz kaynaklarıyla inşa ettiği 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alandan meydana gelen Hüma Hatun Evleri’nde yaşam başlıyor. 

Fabay Adabükü Evleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan Fabay Adabükü Evleri'nin 60 evden oluşan ikinci etabı için çalışmalar başladı. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Etap 2, ev sahiplerine kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşatıyor.

Pelican Hill Ihlamur Evleri 2017 Mayıs fiyatları!

Pelican Hill Ihlamur Evleri projesi ile İstanbul Büyükçekmece'de eşsiz bir villa yaşamı sunuluyor. Lüksü tabiatla iç içe olarak sunan Pelican Ihlamur Evleri'nde kendi bahçenizde, kendi meyvenizi yetiştirebilirsiniz...

Ankara'daki parklara tarihi Ankara evleri yapıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kendi atölyelerinde üretilen malzemelerle, özgün mimariye bağlı kalarak, parklara tarihi Ankara evleri yapıyor. Peki tarihi Ankara evleri hangi parklara yapılacak?

İşte Mimar Selim Yuhay'ın kendi evi!

Evim Şahane programıyla tanınan mimar Selim Yuhay, üç yıldır evleri ücretsiz olarak yeniliyor. Bugüne kadar yüzlerce evde harikalar yaratan Mimar Selim Yuhay'ın kendi için dizayn ettiği ev de göz alıyor.

Yel Değirmeni Evleri 90 daireden oluşuyor!

İştirak Gayrimenkul Ortaklığı tarafından projelendirilen, Güzelbahçe Yelki'de konumlandırılan, mimarisiyle olduğu kadar kendi ortamında yarattığı doğa hayat ile ön plana çıkan Yel Değirmeni Evleri, ideal yaşam sunuyor.

Vaditepe Göl Evleri ödeme planı!

Vaditepe Göl Evleri ödeme planına göre projede firma kendi bünyesinde 0 faiz 24 aya kadar vade imkânı ve çeşitli ödeme planları sağlanırken, 120 aya kadar banka faiz oranlarıyla kredi kullanılıyor.

Mulson Yaşam Evleri'nin örnek dairesi satışları hızlandırdı!

Güzelbahçe'de yapımı süren Mulson Yaşam Konutları'nın, örnek dairesi satışları hızlandırdı. West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, Mulson Yaşam Konut projesi için Alman teknolojisiyle güneş tarlası kuracaklarını belirtti.

Mulson Yaşam Konutları 2016'da teslim edilecek!

TÜRKİYE'NİN ilk ekolojik konut projesi olma özelliği taşıyan Güzelbahçe'deki Mulson Yaşam Konutları, kendi enerjisini üreten sistemle benzerlerinden ayrılıyor. Mulson Yaşam Konutları 2016'da teslim edilecek.

Mulson Yaşam Konutları'nın örnek daireleri satışları hızlandırdı!

West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, kendi enerjisini üreten Mulson Yaşam Kon utları'nın yarısının satıldığını söyledi West Orion Group'un Güzelbahçe'de yapımını sürdürdüğü Mulson Yaşam Konutları'nın, örnek dairesi satışları hızlandırdı.

Mulson Yaşam kendi elektriğini üretiyor!

Koray Bayar, Mulson Yaşam Konut projesi için Alman teknolojisiyle güneş tarlası kuracaklarını belirterek, evlerin ısıtma, soğutma, elektrik ve üretim fazlasıyla da aidat giderlerinin karşılanacağını söyledi.

Mulson Evleri kendi enerjisini üretiyor Haberi

Mulson Evleri kendi enerjisini üretiyor

West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, Alman teknolojisiyle güneş tarlası kuracaklarını belirterek, evlerin ısıtma, soğutma, elektrik ve üretim fazlasıyla da aidat giderlerinin karşılanacağını söyledi. Projenin 4 blok ve 5 villadan oluştuğunu belirten Bayar, “Mulson Yaşam Konutları, benzerine zor raslanan özelliklere sahip. Karbon salımı gerçekleştirmeyen tek çevreci proje” dedi. Dairelerin yarısına yakınını şimdiden sattıklarını belirten Bayar, “Müşterimizin bütçesine uygun, müşteriye özel ödeme profili olusturduğumuz konutlarımızda 15 Kasım itibariyle de tanıtım fiyatlarımızı geri çekeceğiz. 2016 yılı başında da tüm Mulson Evleri enerji giderlerini ödüyor geniş kapasiteli ve teknolojik olarak devam ediyoruz. Buradan aldığımız güçle de fuara katıldık” ifadesini kullandı. konutları teslim edeceğiz”...