24 / 04 / 2024

murat özaltun

murat özaltun

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in yeni Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun yürürlüğe girmesinin ardından devreye konulan ve giderek artan yeni yatırımlarla gözle görülür ölçüde gelişip büyüme kaydettiğini söyledi.

Konya Beyşehir Esentepe Mahallesi’nde halk pazarı alanı düzenleniyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinin Esentepe Mahallesi’nde Cumartesi günleri sebze pazarı kurulan halk pazarında bir süre önce başlatılan iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Konya Beyşehir Gölü'ne yeni kumsal!

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Konya'nın denizi" olarak nitelendirdikleri Beyşehir Gölü'nün ilçe merkezindeki kıyılarında yeni bir kumsal alan oluşturmayı planladıklarını söyledi. İşte açıklama...

Beyşehir TOKİ 2. etap çalışmaları başladı!

Beyşehir merkezi ile iki ayrı mahallesine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından toplu konut inşa edilecek. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun açıklamada bulundu.

Konya Huğlu'nun TOKİ sorunları çözülecek!

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Huğlu mahallesini ziyaret etti. Özaltun, "Huğlu'nun öncelikli sorunları arasında yer alan TOKİ, Küçük Sanayi Sitesi ve diğer konuların yakın takipçisiyiz" diye konuştu.

Beyşehir ve Meram kardeş şehir oluyor!

Beyşehir ve Meram kardeş şehir oluyor. Beraberinde Başkan Yardımcılarıyla birlikte hafta sonu Beyşehir'e gelerek Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti. Ziyarette, her iki başkan karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Murat Özaltun: Beyşehir'in turizm potansiyeli için çalışacağız!

Gölü ile tanınan Beyşehir'in Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin tarihi ve doğal güzellikleriyle tam bir turizm kenti olması gerektiğine dikkat çekerek, "Bu potansiyelinin öne çıkarılması için önemli birçok çalışmalara imza atacağız" dedi.

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ sevinci!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçesinde 2. etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere hayırlı olsun mektubu gönderdi. 

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Beyşehir'e 2 milyon liralık yeni spor yatırımı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonunun inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Beyşehir Devlet Hastanesi 14 Mart'ta açılacak!

Türkiye’nin ilk hilal mimarili devlet hastanesi Beyşehir’de hizmete açılacak. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “150 yataklı yeni hastanemiz adeta beş yıldızlı otel konforuyla hizmet verecek” dedi.

Beyşehir'de yeni imar planları hayata geçiriliyor!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in her alanda olduğu gibi artan eğitim yatırımlarıyla da gelişip değiştiğini, büyüme kaydettiğini dile getirdi. 

Konya Beyşehir'e katlı otopark yapılacak!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin 2018 yılında katlı otopark ve kapalı pazar yerine kavuşacağını söyledi.

Konya Beyşehir yeni imarlarla modernleşecek!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in imarını istişare ve bilgilendirme toplantısında ele aldı. Özaltun: "Yeni yapılan planla 5,6 ve 7 metrelik yollar kalmasın." diye konuştu.

Konya Beyşehir'de TOKİ başvurusu!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne TOKİ konutları için başvurduğunu belirtti. Talep tamamlanırsa TOKİ'ye aktarılacak.

Konya Beyşehir'de inşaat sektörünün önü açılacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçedeki yatırımları anlattı. 2017 yılının yatırım yılı olacağını söyleyen Özaltun, inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Konya Beyşehir'de 2017 proje yılı olacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017'de de yeni projelerin olacağını söyledi. Özaltun, ''Projelerin yatırım bedeli 15-20 milyon lirayı buluyor" diye konuştu.

Konya Beyşehir'in çehresi Karayolu ve YHT ile değişecek!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, merkez mahalle muhtarları ile yemekte bir araya geldi.

TOKİ Beyşehir Huğlu Konutları'nın inşaatı başladı!

KONYA'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in Huğlu Mahallesi'nde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak konutların inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Konya Beyşehir'in çehresi değişiyor!

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, tarihinin en fazla hizmetini bu dönemde alan Beyşehir'in altın dönemini yaşadığını söyledi.

murat özaltun Haberi

murat özaltun

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in yeni Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun yürürlüğe girmesinin ardından devreye konulan ve giderek artan yeni yatırımlarla gözle görülür ölçüde gelişip büyüme kaydettiğini söyledi.


Başkan Özaltun, yeni yasanın uygulamaya konulmasının Konya’nın diğer taşra ilçeleri gibi Beyşehir’e de birçok kazanım sunduğunu belirtti. Yasa yürürlüğe girmeden önce, “Acaba mahalleye dönüşünce gelen hizmetlerden mahrum mu kalırız?” şeklinde kafalarında soru işareti taşıyıp endişe yaşayanların, son 2,5 yıllık süreçteki bölgesine olan yatırım ve hizmetleri gördükten sonra düşüncesinin değiştiğini söyleyen Özaltun, yeni kanuna yerel yönetimlerin beklenenin de ötesinde çok kısa sürede ayak uydurduğunu ifade etti.


Beyşehir Belediyesi’nin yeni Büyükşehir Belediyesi Kanunu kapsamında çalışma ve sorumluluk alanının genişlediğini vurgulayan Özaltun, 12 merkez mahalleye hizmet verirken 55 dış mahallenin de eklenmesiyle toplamda 67 farklı...