24 / 04 / 2024

namık ekinci deeğrlendirme

namık ekinci deeğrlendirme

Nihat Zeybekci’nin bugün ‘demir çelik sektörü ile ilgili Ekonomi Bakanlığı olarak verebileceğimiz en üst düzeyde teşvikler vermeye başlayacağız” açıklaması doğrultusunda Namık Ekinci Nihat Zeybekçi'nin açıklamalarını değerlendirdi.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023!

Herkes başvurabiliyor! Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 10 Mart 2023 olarak belirtildi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 8 adet iş yerini 3 yıllığına kiraya veriyor! 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi binasında bulunan 8 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 800 bin TL'ye satılık konut fırsatı! Ev alacaklara müjde!

Tekirdağ ili Namık Kemal Vergi Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Hürriyet Mahallesinde yer alan konutu satıyor. İşte konutla ilgili merak edilen her şey...

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Ankara Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı iddiaları mecliste!

Ankara'da bulunan Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı ve çeşitli projelere dahil edileceği iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabıyık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Namık Tanık'tan sokakta yaşayan Hasan’a yardım eli!

Başkent Ankara'da sokakta yaşayan ve karnını zorluklarla doyuran 29 yaşındaki Hasan'ın hayata bakışı dinleyenlerin içini ısıttı.  Konuşması sosyal medyayı sallayan Hasan'a, Çankırılı iş adamı Namık Tanık yardım eli uzattı. 

Esenyurt'ta 11.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Esenyurt İlçesi, Namık Kemal Mahallesi, D-100 ile bu caddeden ayrılan 116.Sokak ve 119.Sokak köşesinde, tapunun 2838 ada, 8 parsel numarasında kaytlı oteli 11 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Namık Çağatay: Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir!

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra durumu değerlendiren Prof. Dr Namık Çağatay, “Marmara deniz tabanındaki fay 1766’dan bu yana kırılmamış. Kırılma zamanı geldi. Kırılma yaklaşık 7.2 büyüklüğünde deprem üretir” diye açıklama yaptı…

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi MYO binası boşaltıldı!

İstanbul’da merkez üssü Silivri açıklarında gerçekleşen depremden çevre iller de etkilendi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversite’sinin binasının kolonları zarar gören Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binası boşaltıldı….

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'den Mimarlık bölümü öğrencilerine destek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi düzenledi.

Çelik sektörünün AB’ye inşaat çeliği ihracatı daralabilir!

Çelik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci yaptığı açıklamada, Türk çelik sektörünün, AB'nin uygulamaya geçirdiği kotalar nedeniyle bu bölgeye inşaat çeliği ihracatında da yüzde 60'ın üzerinde daralma yaşayabileceğini söyledi.

namık ekinci deeğrlendirme Haberi

namık ekinci deeğrlendirme

Namık Ekinci Nihat Zeybekçi'nin açıklamalarını değerlendirdi. İşte o değerlendirme;


Sayın Bakanımızın yaptığı açıklamayı sektörümüz için sevindirici ve yerinde bir karar olarak görüyoruz. Zira dünya çelik sektörünü değerlendirdiğimizde, dünya çelik üretiminde önemli artışlar olduğunu ancak; buna karşın tüketimde ise bu artışın karşılayacak kadar artış olmadığını ve hatta bazı bölgelerde daralmalar olduğunu görmekteyiz. Biz Türk çelik sektörü olarak çeşitli nedenlerle ihracatta sorunlar yaşamaktayız. Örneğin önemli pazarımızdan olan Ortadoğu ve Afrika ülkelerdeki siyasi karışıklıklar neticesinde söz konusu bölgelere ihracatımızda düşüş yaşanmaktadır. Öte yandan bu pazarlarımıza bazı ülkelerin  Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) kuralları dışında yaptıkları dampingli satışların da ihracatımıza olumsuz etkileri olmaktadır.

Ayrıca yine pazarlarımız arasında olan bazı ülkelerin kendi ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeni tesisler kuruyor olması ve DTÖ kuralları çerçevesinde gelen ürünleri de ithal...