25 / 04 / 2024

Nazmiye Necla Demirutku özgeçmiş

Nazmiye Necla Demirutku özgeçmiş

Çanakkale İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nazmiye Necla Demirutku kimdir? Nazmiye Necla Demirutku, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nazmiye Necla Demirutku'nun biyografisi..

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoklar Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Necla Altınok tarafından kuruldu.

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Merve Dalkıran, Çiğdem Oğuz, Döndü Düzgün, Gül Düzgün, Necla Etlik ve Sahire Bekteş ortaklığında kuruldu.

Nfm Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nfm Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazmiye Tuna Memiş tarafından kuruldu.

Nsezgin Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nsezgin Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Necla Sezgin tarafından kuruldu.

Açı1 İnşaat Metal Reklam Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Açı1 İnşaat Metal Reklam Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile NEcla Taşkın tarafından kuruldu.

İzmir'de temeli kayan binanın arsa sahibinden açıklama!

İzmir'de temel kazısı sırasında yan binada kayma meydana geldi. Yaşanan olaydan sonra açıklama yapan arsa sahibi Necla Kırıntat, kazı sırasında bina temeline çok girildiğini öne sürdü. 

Necla Nazır'ın dolandırıcılık davasına takipsizlik kararı!

Oyuncu Necla Nazır geçtiğimiz aylarda Emirgan'daki evini satışa çıkarmıştı. Nazır, emlakçının sahte sözleşme hazırladığını öne sürerek emlakçı hakkında şikayetçi oldu. Fakat sahte bir şekilde hazırlanan belgeler savcılığa teslim edilimeyince dosya kapandı.

Ajda Pekkan, Büyükyalı'dan ev alacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Necla Dalan bugünkü köşesinde Ajda Pekkan'ın Büyükyalı projesindeki ev arayışını kaleme aldı. İşte Necla Dalan'ın 'Büyükyalı'nın yarısı doldu ‘Süperstar’ da indirim istiyor' başlıklı yazısı... 

Bülent Ersoy annesinin İçerenköy'deki evini kapattırmadı!

Büyük diva Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Necla Poyraz'ın İçerenköy'deki evini kapatmama kararı aldı. 

Ali Çetin Şener koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti!

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in manevi oğlu olarak gördüğü; Nazmiye Demirel'in kardeşi Ali Çetin Şener'in koronavirüs sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi...

Ertop İnşaat'ın acı günü! Mehmet Ertuğrul vefat etti!

Merhume Nazmiye ve Hacı Mehmet Ertuğrul'un oğulları Mehmet Ertuğrul vefat etti. Ailesi ve Ertop İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Gaziantepli yaşlı çiftin ev parasını çaldılar!

Gaziantep'te yaşayan Mehmet Nuri Mergen ve eşi Nazmiye Mergen'in ev almak için 25 yılda biriktirdiği, yaklaşık 100 bin lira değerindeki altın, döviz ve Türk lirası, oturdukları eve giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı.  

Gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu'nun ölümünde yeni gelişme!

Esenyurt'ta kaybolduktan sonra hurda bir minibüsün içinde öldürülmüş halde bulunan gayrimenkul zengini Nazmiye Oruçoğlu cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Oruçoğlu'nun katilinin bugün ortaya çıkması bekleniyor.

Nazmiye Necla Demirutku özgeçmiş Haberi

Nazmiye Necla Demirutku özgeçmiş

Nazmiye Necla Demirutku kimdir?

Çanakkale İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nazmiye Necla Demirutku kimdir? Nazmiye Necla Demirutku, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nazmiye Necla Demirutku özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1964 yılında Kırklareli Pehlivanköy ilçesinde doğdum. İlköğretim Tekirdağ, orta öğretim Yenifakılı/Yozgat, lise eğitimimi Sındırgı/Balıkesir`de tamamladım. 


Uludağ Üniversitesi Balıkesir Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1987 yılında mezun oldum.1988 yılında İller Bankası Kayseri Bölge Müdürlüğü`nde işe başladım. 1991-2003 yılları arasında Çanakkale Başmühendisliğinde görev yaptım. 


4 yıl süreyle denizaltı inşaatlarının kontrollükleri dalgıç mühendis olarak üstlendim. 2011 yılında İller Bankası Bursa Bölge Müdürlüğü`nden emekli oldum. 


Şuanda Teknik Yapı Denetim Limited Şirketinde kontrol mühendisi olarak görev...