24 / 04 / 2024

NeoGölpark İstanbul nerede

NeoGölpark İstanbul nerede

NeoGölpark İstanbul, toplam 350 müstakil bahçeli konuttan oluşuyor. Her konutun 350 m2 ile 1200 m2 arasında değişen parsel içerisinde olduğu projede, ev sahipleri bahçeli ev keyfini tam anlamıyla yaşayabiliyor.

NeoGölpark İstanbul’un ikinci satış ofisi açıldı!

Neo Yapı’nın Bolluca’da inşa ettiği NeoGölpark İstanbul’un ikinci satış ofisi Bolluca’dan sonra Göktürk’te açıldı. 19 Nisan Cumartesi günü açılışı yapılan satış ofisi, Göktürk Merkez Mh. İstanbul Cd. Neovista Çarşı adresinde hizmet veriyor.

Gülpark Suits nerede?

Toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketi bulunan proje ulaşım bilgisine göre TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Peki Gülpark Suits nerede?

Marina Evleri Deniz İstanbul nerede?

Toplam 87 adet villadan meydana gelen Marina Evleri projesi Deniz İstanbul'un etabı olarak yükseliyor. Projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Marina Evleri Deniz İstanbul nerede?

Gül Yapı Gülpark Evleri nerede?

Gül Yapı tarafından hayata geçilen Gülpark Yaşam projesi Esenyurt ‘ta 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje 564 adet daire bulunuyor. Peki Gülpark Evleri nerede?

Atakent Tema İstanbul nerede?

1 milyon 500 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Tema İstanbul Atakent projesinde daire büyüklükleri 68 metrekare ile 202 metrekare arasında değişiyor. Peki Atakent Tema İstanbul nerede?

Davutpaşa Inİstanbul nerede?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından inşa edilen proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Projede 3 bin 565 adet konut yer alıyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul nerede?

İş GYO Inİstanbul nerede?

Daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteren Inİstanbul Konutları 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projenin 2018 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki İş GYO Inİstanbul nerede?

Inİstanbul nerede?

Toplamda 3 bin 565 tane daire ve 16 tane ticari ünitenin yer aldığı İş GYO - Nef Inİstanbul Evleri 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Peki Inİstanbul nerede?

Beylikdüzü Botanica İstanbul nerede?

Botanica İstanbul Evleri fiyatları metrekare bazında 2 bin 700 TL'den başlıyor. Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzası taşıyan proje 7 blok halinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü Botanica İstanbul nerede?

Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Ofis, rezidans, otel ve alışveriş alanlarından oluşan Oryapark İstanbul'un ofis alanı Crown Plaza için ayrıldı. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Başakşehir Adım İstanbul nerede?

Adım İstanbul Evleri toplam 35 bin 76 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. Nisan - Mayıs aylarına satışa çıkması planlanan proje 2 parsel üzerinde yükselecek. Peki Başakşehir Adım İstanbul nerede?

Adım İstanbul nerede?

EYG, İntaya ve İntes tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede toplam 700 adet daire bulunacak. Proje orta gelir grubuna yönelik özelliğiyle yükseliyor.Peki Adım İstanbul nerede?

Oryapark İstanbul nerede?

Oryapark İstanbul projesi rezidans, ofis, otel ve alışveriş alanları olarak karma proje şeklinde dizayn edildi. Oryapark 203 Residence projesinde toplam 526 adet daire bulunuyor. Peki Oryapark İstanbul nerede?

Nlogo İstanbul nerede?

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul Konutları 7 blok halinde tasarlandı. Teslimleri 24 ay sonra yapılacak olan proje 310 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Nlogo İstanbul nerede?

NeoGölpark İstanbul nerede Haberi

NeoGölpark İstanbul nerede

Zamana karşı direnebilenlerin farkını ortaya koymasından yola çıkan Neo Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Aydın, Bolluca'da inşa edilen ve Kuzey İstanbul'un en büyük yatay projesi olan NeoGölpark İstanbul'u hayata geçirdi. NeoGölpark İstanbul, 2 bin dönümlük ormanın hemen yanında yer alan konumu ve kişi başına düşen 450 m2'lik yeşil alanı ile tam anlamı ile doğa ile iç içe bir hayat sunuyor. 7 mahalleden oluşan ve ilk 3 mahallesinde yaşamın başladığı NeoGölpark İstanbul'da toplam 350 bahçeli konut yer alıyor. 


NeoGölpark İstanbul'da Ev Sahibi Olmak için Yeni Fırsat NeoGölpark istanbul'un muazzam atmosferine dahil olmak, bahçeli konutlarda sakin ve huzurlu bir hayat yaşamak için yeni satışa sunulacak olan Cevizlik mahallesini ziyaret edebilirsiniz. 


'Yeni Şehir İstanbul' projesinin gündeme gelmesi ile lokasyonu ile dikkat çeken NeoGölpark istanbul'un...