25 / 04 / 2024

NeoGölpark İstanbul satış ofisi

NeoGölpark İstanbul satış ofisi

Neo Yapı’nın Bolluca’da inşa ettiği NeoGölpark İstanbul’un ikinci satış ofisi Bolluca’dan sonra Göktürk’te açıldı. 19 Nisan Cumartesi günü açılışı yapılan satış ofisi, Göktürk Merkez Mh. İstanbul Cd. Neovista Çarşı adresinde hizmet veriyor.

Sefaköy Gülpark Suits satış ofisi telefon!

Lokasyon bilgisi kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunan projede toplam 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits satış ofisi telefon numarası 0212 471 0 420 olarak belirlendi.

Küçükçekmece Gülpark Suits satılık daire!

10 kat şeklinde yükselen proje ulaşım bilgisi kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Küçükçekmece Gülpark Suits satılık!

Küçükçekmece Gülpark Suits satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler yer alıyor. E-5 Karayolu'na 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Sefaköy Gülpark Suits satış ofisi!

Sefaköy Gülpark Suits satış ofisi ile 0212 471 0 420 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Banka kredisine uygun olan proje Atatürk Havalimanı’na 3 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.

Gülpark Suits satılık daire!

Toplam 15 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen proje TEM’e 4.5 kilometre kadar uzaklıkya bulunuyor. Gülpark Suits satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Gölpark AVM satış çıktı!

ORHANGAZİ'DEKİ Gölpark AVM satışa çıkarıldı. 6 yıldır atıl durumda bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan 10 bin metrekare alan üzerine kurulu merkez, encümenin belirleyeceği fıyatla satışa sunulacak.

Ev keyfini yaşayabileceğiniz bir proje: NeoGölpark İstanbul!

NeoGölpark İstanbul, toplam 350 müstakil bahçeli konuttan oluşuyor. Her konutun 350 m2 ile 1200 m2 arasında değişen parsel içerisinde olduğu projede, ev sahipleri bahçeli ev keyfini tam anlamıyla yaşayabiliyor.

Neo Center satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin TL'ye dükkan!

Neo Yapı tarafından İstanbul Bolluca'da inşa edilen NeoGölpark İstanbul'un ticari alanı NeoCenter ve 5'inci etabı Cevizlik Mahallesi nin ilk bölümü satışa sunuldu. NeoCenter'da dükkanların metrekare fiyatı 8 bin TL'den başlıyor...

NeoGölpark'ta yeni etaplar satışa çıktı!

İlk kez Neo Yapı tarafından hayata geçirilen 1 +1,2+1 ve 3+1 toplam 26 adet 'Studio Office' konsepti ile satılan projede, dükkanların metrekare fiyatı 8 bin TL, Studio Office'lerin metrekare fiyatı ise 5 bin TL'den başlıyor

NeoGölpark'ta 5'inci mahalle satışa çıktı!

NeoGölpark İstanbul'un ticari alanı NeoCenter ve beşinci etabı 'Cevizlik Mahallesi'nin ilk bölümü satışa sunuldu. Dükkanların metrekare fiyatı 8 bin TL olurken Cevizli Mahallesi'nde konut fiyatları 1 milyon 300 bin ve 1 milyon 325 bin TL...

NeoGölpark İstanbul, 23 Nisan’ı ‘Doğa ve Sanat Şenliği’ ile kutladı!

Neo Yapı tarafından Bolluca’da inşa edilen NeoGölpark İstanbul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ‘Doğa ve Sanat Şenliği’ ile kutlayarak çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşattı...

NeoGölpark İstanbul’un ikinci satış ofisi açıldı!

Neo Yapı’nın Bolluca’da inşa ettiği NeoGölpark İstanbul’un ikinci satış ofisi Bolluca’dan sonra Göktürk’te açıldı. 19 Nisan Cumartesi günü açılışı yapılan satış ofisi, Göktürk Merkez Mh. İstanbul Cd. Neovista Çarşı adresinde hizmet veriyor.

NeoGölpark İstanbul, 23 Nisan’ı Doğa ve Sanat Şenliği ile kutlayacak!

Neo Yapı tarafından Bolluca’ da inşa edilen Neo Gölpark İstanbul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nda çocuklara unutamayacak ları bir bayram yaşatmaya hazırlanıyor.

NeoGölpark İstanbul satış ofisi Haberi

NeoGölpark İstanbul satış ofisi

Bolluca’da yer alan ve Kuzey İstanbul'un en büyük yatay projelerinden biri olan NeoGölpark İstanbul projesi 5 farklı tipte 315 bahçeli konuttan oluşuyor.  Toplam 7 etapta tamamlanacak projenin ilk 4 etabının satışları tamamlanmış olup ilk 3 etapta yaşam başlamış durumda. NeoGölpark İstanbul, ‘Yeni İstanbul Projesi’nin gündeme gelmesiyle lokasyonu ile dikkat çekiyor. 


NeoGölpark İstanbul, çağdaş standartlardaki alt yapısı, kişi başına düşen 450 m²’lik yeşil alanı, yanı başında yine Neo Yapı tarafından özenle ağaçlandırılan 2 bin dönümlük ormanıyla, ev sahiplerine doğayla iç içe olmanın tüm keyfinin yaşatıyor. Şehre ve birçok noktaya bağlanan, yeni ulaşım ağının ortasındaki konumuyla NeoGölpark İstanbul, Atatürk Havalimanı’na ve Maslak’a 30 dakika, Göktürk - Kemerburgaz’a 10 dakika, İstinye Park ve Kanyon’a sadece 25 dakika uzaklıkta yer...