26 / 04 / 2024

Nevzat Şahin Parkı

Nevzat Şahin Parkı

KEÇİÖREN Belediyesi'nin, Bademlik Mahallesi'nde yer alan Nevzat Şahin Parkı'ndaki oyun alanını kaldınp, inşaat çalışmasına başlaması, bölge sakinlerinin tepkisine neden oldu. İnşaat çalışmaları yapılan alanda lokan inşa edileceği iddia edildi...

Keçiören'de mahalleli parkını geri aldı!

Keçiören Belediyesi’nin, Bademlik Mahallesi’nde yer alan Nevzat Şahin Parkı’ndaki oyun alanını kaldırıp, inşaat çalışmasına başlaması, mahallelinin tepkisine neden oldu. Belediye geri adım atarak inşaatı durdurdu.

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şahin ve Salih Kaya ortaklığında kuruldu.

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları!

3 milyar dolar yatırım bedeline sahip olan Çekmeköy Park projesi Ali Ağaoğlu imzasıyla Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'ne 8.5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. Ağaoğlu Çekmeköy Park Evleri fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor.

Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikasına 143 milyon TL talep geldi!

Vakıf Yatırım Genel Müdürü Şahin, TOKİ-Park Mavera 3 Projesine ait gayrimenkul sertifikalarıyla ilgili bilgiler verdi. Şahin, "Park Mavera 3 Projesine toplam 143 milyon 242 bin 425 lira değerinde satış gerçekleştirilmiştir" dedi.

Park Mavera 3 gayrimenkul sertifikası borsada işlem görmeye başladı!

Vakıf Yatırım Genel Müdürü Kemal Şahin, bugün itibariyle borsada işlem görmeye başlayan TOKİ-Park Mavera 3 Projesi’ne ait gayrimenkul sertifikalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Aksu Güzelyurt'a cami ve park geliyor!

AKSU Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi'ne cami ve park yapacak. Proje çalışmaları başladı. Belediye Başkanı Halil Şahin, parkın hemen yanına cami yapacaklarını ve çalışmasının proje aşamasında olduğunu söyledi.

İzmit'e yeni park!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yaklaşık 8 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezileri devam ediyor. Mahalle gezisinde Bora Sokak’taki park yapım çalışmaları da incelenerek vatandaşların istek ve şikâyetleri dinlendi.

Gaziantep Fıstık Parkı'nda sona gelindi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in daha önce Gaziantepliler için sözünü verdiği projeler arasında bulunan Antepfıstığı Araştırma Enstitüsü yerinin ‘Fıstık Parkı’na dönüştürülmesinde çalışmalarda sona gelindi.

Pendik’e devasa park yapılacak!

“Gençler Soruyor” Programının ikincisinde Ahmet Yesevi Ahi Evran Kültür Merkezi’nde beş mahalleden gençlerle buluşan Başkan Şahin, Kemiklidere kenarına 400 dönümlük rekreasyon alanına sahip bir park yapılacağını açıkladı.

Otağ Park İnşaat Turizm İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Otağ Park İnşaat Turizm İşletmecilik Anonim Şirketi, Şahin Çeken Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Murat Mutlu ile Mustafa Topal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bakırköy'de kuruldu.

İzmit Kocatepe'deki Gül Park Ekim'de açılacak!

İzmit Belediyesi'nin Kuruçeşme Kocatepe mahallesinde yaptırdığı Gül Park Ekim ayında açılıyor. Bölge sakinleri de yapılan park için Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Edirne Lalapaşa'ya 3 adet Kent Park yapılacak!

Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, ilçeye 3 adet Kent Park yapmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. Hedefin çalışmaları 2 yıl içinde bitirmek olduğunu aktardı.

Yazıhan'a Kent Park projesi geliyor!

Yazıhan Belediyesi, yeni bir prestij projesine imza atıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Kent Park Projesi’nin Yazıhan’ın simge eserlerinden biri olacağını belirtti.

Nevzat Şahin Parkı Haberi

Nevzat Şahin Parkı

KEÇİÖREN Belediyesi'nin, Bademlik Mahallesi'nde yer alan Nevzat Şahin Parkı'ndaki oyun alanını kaldırıp, inşaat çalışmasına başlaması, bölge sakinlerinin tepkisine neden oldu. Belediyenin, "Parkı genişletiyoruz" diyerek iki hafta önce oyun alam ile çevresindeki bankları kaldırıp, lokal inşaatına başladığını iddia eden mahalleli, parkta toplanarak inşaatı durdurdu. 


Konuyla ilgili Keçiören Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığından yapılan açıklamada, "Mahalleli için yapacağımız sosyal tesis inşaatını, mahalleli istemediği için durdurduk. Çalışmaları parkı yenilemek için başlattık ve oyun alanını parkın üst kısmına taşıdık. Çalışmayı durdurduğumuz alana, sosyal tesis istenmediği için fitness aletleri yerleştirilecek" denildi. 


Hürriyet...