25 / 04 / 2024

niğde belediyesi çalışmaları

niğde belediyesi çalışmaları

Niğde Belediyesi yılın ilk meclis toplantısı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda gündemle ilgili 15 madde karara bağlandı.

Niğde Belediyesi 6 yılda toplam 74 adet park yaptı!

Niğde Belediyesi, Nar Mahallesi’ne yeni ve modern bir çocuk oyun alanı ve parkı kazandırıyor. İçinde sentetik çim spor sahasının da bulunduğu park, Niğde Belediyesinin 2009 yılından bu yana kente kazandırdığı 74. Modern park olarak kayıtlara geçiyor.

Faruk Akdoğan: Niğde'ye değer katan projelere imza attık!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan "Göreve geldiğimizden beri Niğde'ye değer katan projeler üreterek, hepsini bir bir hayata geçirdik. Kentet iz bırakan yatırımlara imza atarak, vatandaşımıza yaşanabilir bir kent sunduk."

Harita kadastro çalışmaları nasıl yapılır? Harita aletlerinin özellikleri ve ölçümü nedir?

Sürekli gelişmekte olan şehir ve köylerde tapuları yenilemek için yapılan harita kadastro çalışmaları önemli bir süreçtir. Günümüzde de bu çalışmalar yürütülerek eski tapular kaldırılarak yenileri verilmektedir. Bu durumda harita kadastro nedir ve nasıl yapılır soruları önem kazanıyor. 

Alya 4 Mevsim’de hafriyat çalışmaları başladı!

BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya 4 Mevsim projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Diyarbakır İçkale'de restorasyon çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte yer alan  bin 300 yıllık tarihi İçkale’de 2’inci etapta restorasyon çalışmalarına başladı.

Niğde'deki Kadıoğlu Konağı 1.1 milyon TL'ye restore ediliyor!

Niğde Belediyesi, Osmanlı döneminde yapılan tarihi Kadıoğlu Konağı'nı restore ediyor. Konağın restorasyon maliyeti 1 milyon 100 bin TL olacak.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Gaziantep Şahinbey'de restorasyon çalışmaları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi Gaziantep’in tarihi mekânlarını restore ederek turizme kazandırmak için çalışmalarına ara vermeden çalışıyor.

Niğde Belediyesi üç yeni tesisi hizmete açtı!

Niğde Belediyesi tarafından Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen dev kompleks gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Melikgazi'de restorasyon çalışmaları hızlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Melikgazi Belediyesi, restorasyon çalışmalarını hızlandırıyor.

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

Şehzadeler'de kent çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan 7 projenin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Niğde Hal Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediyesi tarafından bölgede inşa edilen hal kompleksinde sona gelindi. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için gün sayıyor.

niğde belediyesi çalışmaları Haberi

niğde belediyesi çalışmaları

Niğde Belediyesi yılın ilk meclis toplantısı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda gündemle ilgili 15 madde karara bağlandı. 


Yoklama ve bir önceki aya ait alınan kararların tasvibinin ardından şehir imar planı ile ilgüi 10 madde karara bağlandı. Şehir imar planında tadilat, talep ve teklifler incelenmek üzere imar komisyonuna sevk edüdi. 


Niğde Belediye Meclisi belediye kanunun 20.maddesine istinaden meclisin 1 aylık tatil zamanını Temmuz ayı olarak belirledi. 


DENETİM KOMİSYONU BELİRLENDİ 

Belediye meclis toplantısında Denetim Komisyonu üyelerinin seçimi yapüdı. Belediye gelir giderlerini denetlemek üzere İdris Bayram, Aslan Gezici, Mustafa Karaca, Muhterem Erdoğan meclis üyeleri tarafından gizli oy açık sayım ile denetim komisyonuna üye olarak seçildi. 


Belediye bünyesinde 2017 yılı içerisinde çalıştınlacak sözleşmeli personelin durumu ve geçici işçilerin vizeleri hususunda belediye...