19 / 04 / 2024

Nurol GYO gayrimenkul değerleme raporu

Nurol GYO gayrimenkul değerleme raporu

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bodrum'da yer alan 13 Adet Mağazanın değerleme raporunu yayınladı.

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçti!

Nurol GYO'nun 2021 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verildi. 

Nurol GYO 2020 yılı gayrimenkul değerleme kuruluşunu seçiyor!

Nurol GYO'nun 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve/veya Nova Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verildi.

Nurol GYO'dan sermaye avansı ödemesi açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermaye avansı ödemesi hakkında açıklama yaptı. İşte Nurol GYO'nun açıklaması...

Nurol GYO sosyal medyada çıkan haberler hakkında açıklama yaptı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sosyal medyada çıkan haberler hakkında açıklama yaptı. İşte Nurol GYO'nun açıklaması; 

Nurol GYO'nun borcu var mı?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), TTK 376 şirket değerlendirmesi hakkında açıklama yaptı. Peki Nurol GYO'nun borcu var mı?

Nurol GYO'dan hissedar açıklaması!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), bugün basında yer alan haberlele ilgili açıklama yayınladı. Şirket, Kartal'da Eczacıbaşı'na ait arsa üzerinde yapılması planlanan projenin ana hissedarını Nurol İnşaat yerine Nurol GYO olarak belirtti.

Nurol GYO 2017 yılı 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO 2017 yılı 3 aylık faaliyet raporunu yayınladı.

Nurol GYO 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO 2017 yılı 3 aylık sorumluluk beyanını yayınladı.

Nurol GYO 2017 kar dağıtım bildirisini açıkladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO 2017 kar dağıtım bildirisini açıkladı.

Nurol GYO genel kurul bildirisini yayınladı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Nurol GYO genel kurul bildirisini yayınladı.

Nurol GYO'nun PR ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu!

Gayrimenkul sektörünün köklü ve lider markalarından Nurol GYO'nun iletişim ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu.

Nurol GYO basın toplantısı 2 Mayıs'a ertelendi!

Nurol GYO, sektöre yeni bir bakış açısı ve farklılık getirecek çalışmalarını, projelerindeki son gelişmeleri ve gayrimenkul sektörü değerlendirmelerini 2 Mayıs Salı günü gerçekleştireceği basın toplantısında anlatacak.

Nurol GYO gayrimenkul değerleme raporu Haberi

Nurol GYO gayrimenkul değerleme raporu

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından yapılan açıklama şöyle;



28.08.2014 tarihine ilişkin değerleme raporları ekte yer almaktadır.


Dosya için