24 / 04 / 2024

odtü Mahall Ankarayı ziyaret etti

odtü Mahall Ankarayı ziyaret etti

Türkerler İnşaat İş Geliştirme Müdürü Mehmet Sokullu ve Genel Müdür Yardımcısı Tolga Açıksöz'ün eşlik ettiği ziyarette ODTÜ akademisyenlerinden Dr. Onur Pekcan ve Dr.A.Petek Gürsel öğrencilere Mahall Ankara'yı anlattı.

Çankaya Mahall Ankara nerede?

Mahall Ankara'da yer alan 64 adet dükkan açık artırma ile satışa sunuluyor. Yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabilen projede teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Peki Çankaya Mahall Ankara nerede?

Mahall Ankara dükkan fiyatları!

TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen Mahall Ankara dükkan fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Proje Ankara - Çankaya'da 40 bin 628 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

TOKİ Mahall Ankara açık artırma ihalesi nerede?

Mahall Ankara'da yer alan 64 adet dükkan açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı proje konut, ofis ve mağazalardan oluşuyor. Peki TOKİ Mahall Ankara açık artırma ihalesi nerede?

Türkerler İnşaat Mahall Ankara fiyatlar!

Türkerler İnşaat Mahall Ankara fiyatlar dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. TOKİ güvencesiyle hayata geçirilen proje 283 bin 700 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Çankaya Mahall Ankara iletişim!

Çankaya Mahall Ankara iletişim için 0312 287 35 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Mahall Ankara Evleri ödeme planı!

Mahall Ankara Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ankara Çankaya'da yükselen projede teslimlerin 2016 yılının ilk yarısında yapılması öngörülüyor.

Mahall Ankara açık artırma ihalesi ne zaman?

Türkerler İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mahall Ankara'da yer alan 64 adet dükkan açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Peki Mahall Ankara açık artırma ihalesi ne zaman?

Mahall Ankara’nın meydan mağazaları satışa çıkıyor!

Ankara’nın ofis, konut, açık hava alışveriş alanlarından oluşan çok yönlü karma projesi Mahall Ankara’nın meydan mağazaları satışa çıkıyor.

Mahall Ankara Meydan'ın dükkanları açık artırmayla satılıyor!

Mahall Ankara’nın merkezinde yer alan Mahall Meydan’da bulunan 57 mağaza, Türkerler İnşaat’ın düzenleyeceği açık artırma ile sahiplerini bulacak.

Mimarlardan 4'üncü ODTÜ davası!

ODTÜ arazisinde sürekli plan değişikliği yapıldığını savunan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, askıya çıkan 4’üncü plana da dava açtıklarını söyledi. İşte açıklama...

ODTÜ nazım ve uygulama imar planı askıya çıktı!

Değişiklik yapılan onaylı 1/25000 ölçekli Başkent Nazım İmar Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli ODTÜ Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli ODTÜ Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı.

ODTÜ'lü öğrencilerden gökdelende mezarlık projesi!

ODTÜ Mimarlık’tan iki genç “Necroturris” isimli projeleriyle ArchiWorld’den ödül kazandı. Bir distopya olan projeye göre gelecekte mezarlıklar yeryüzüne yayılmak yerine göğe yükselecek, insanlar ölünce sergilenecek..

Mimarlar Odası, ODTÜ Koruma Amaçlı İmar Planı'nı masaya yatırdı!

Mimarlar Odası Ankara Şube Kent İzlem Merkezi Şehircilik Komisyonu 3. Kez askıya çıkan ODTÜ Koruma amaçlı Nazım İmar Planını masaya yatırdı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, "3. Planda sorunlu, sorunlar devam ediyor" dedi.

odtü Mahall Ankarayı ziyaret etti Haberi

odtü Mahall Ankarayı ziyaret etti

Türkerler İnşaat tarafından Kasım 2013'te inşaatına başlanan Mahall Ankara, ODTÜ'lü öğrenciler ve akademisyenler tarafından ziyaret edildi. Türkerler İnşaat İş Geliştirme Müdürü Mehmet Sokullu ve Genel Müdür Yardımcısı Tolga Açıksöz'ün eşlik ettiği ziyarette ODTÜ akademisyenlerinden Dr. Onur Pekcan ve Dr.A.Petek Gürsel öğrencilere Mahall Ankara'yı anlattı. Ziyarette öğrenciler projeyi ve satış ofisini gezerek gözlem yapma imkanı da buldu. 

4 ana bölümden oluşuyor Arsa alanı 40 bin 628 metrekare, inşaat alanı 283 bin 700 metrekare olan Mahall Ankara'da 226 adet ofis, 246 adet konut, 117 adet home-offıce, 78 adet city-suite, 129 odalı otel ve 42 adet mağaza bulunuyor. Projede dört büyük ana bölümün dışında 2 bin 739 araç kapasiteli kapalı otopark, yürüyüş yollan, çocuk oyun alanları, çok amaçlı sahalar, yüzme havuzu ve çok...