29 / 03 / 2024

odtü öğrencileri Mahall Ankaratı ziyaret etti

odtü öğrencileri Mahall Ankaratı ziyaret etti

Türkerler İnşaat İş Geliştirme Müdürü Mehmet Sokullu ve Genel Müdür Yardımcısı Tolga Açıksöz'ün eşlik ettiği ziyarette ODTÜ akademisyenlerinden Dr. Onur Pekcan ve Dr.A.Petek Gürsel öğrencilere Mahall Ankara'yı anlattı.

ODTÜ'lü öğrenciler Samsun'u planladı!

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü dördüncü sınıf öğrencileri, Samsun için hazırladıkları projeleri tamamladı.

ODTÜ Mimarlık öğrencilerinden Mehmet Kocadon’a ziyaret!

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ile son sınıf öğrencileri, Bodrum’daki Çatal Ada’da başlattıkları öğrenci projesi kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri Bafra'da!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ODTÜ’lü şehir planlayıcı adaylarını konuk etti. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerine Bafra Öğretmen Evi’nde Belediye İmar Müdürlüğü yetkilileri tarafından ilçe hakkında brifing verildi.

ODTÜ'de mescid inşaatı durduruldu!

ODTÜ Üniversite'sinin öğrencileri, mevcudu yetmediği ve maksada uygun düşmediği için yeni bir mescid yapılmasını istemişlerdi, inşaat ihale edilerek yapımı başlamıştı, mescid karşıtlarının baskın tepkileri sebebiyle inşa durduruldu.

ODTÜ Şehir Planlama öğrencileri Balıkesir'de araştırma yapacak!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri bir yıl boyunca şehir planlaması açısından Balıkesir’de araştırma yapacak.

ODTÜ öğrencileri Ons İncek Residence projesini ziyaret etti!

ODTÜ'nün öğrencileri, İncek'te yapımı devam eden ve WAF-Mimarlık Festivali kapsamında "dünyanın en değerli 14 projesi" arasına giren Ons İncek Residence projesini ziyaret etti.

Odtü mimarlık öğrencileri Ons İncek Residence'ı gezdi!

ODTÜ’nün öğrencileri, İncek’te yapımı devam eden ve WAF-Mimarlık Festivali kapsamında “dünyanın en değerli 14 projesi” arasına giren Ons İncek Residence projesini ziyaret etti.

15. Yalıtım Yarışması'nda öğrenciler Kazakistan’dan ödülle döndü!

15. Yalıtım Yarışması'nın uluslararası aşaması sonuçlandı. Ülkemizi Kazakistan'daki finalde temsil eden Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğrencileri Mirbek Bekboliev, Kutay Can Biberoğlu ve Burak İlhan, birinci Jüri Özel Ödülünü kazandı.

ODTÜ Mimarlık öğrencileri Manisa imar çalışmalarını inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerinin Manisa...

Mahall Ankara'ya ODTÜ ziyareti!

Türkerler İnşaat İş Geliştirme Müdürü Mehmet Sokullu ve Genel Müdür Yardımcısı Tolga Açıksöz'ün eşlik ettiği ziyarette ODTÜ akademisyenlerinden Dr. Onur Pekcan ve Dr.A.Petek Gürsel öğrencilere Mahall Ankara'yı anlattı.

ODTÜ öğrencileri Infinite Light Projesi ile çevre sorunlarına çözüm bulmayı hedefliyor!

Projeyle günde 200 milyon adet kullanılan pet şişelerden dolayı oluşan çevre sorununa çözüm bulunması amaçlanıyor. Infinite Light (Pet Kandil) Projesi ile “diğer ürünler” kategorisinde birincilik ödülü kazandı.

Mahall Ankara'nın yüzde 30'u satıldı!

Ankara’nın ilk çok yönlü karma projesi Mahall Ankara’nın yüzde 30’u satıldı. Türkerler İnşaat tarafından Kasım 2013’te inşaatına başlanan Mahall Ankara, Ankaralılara çağdaş bir mahalle kültürü sunacak.

Kazım Türker: Ankara'da ikinci Mahall projesini yapacağız!

Türkerler Holding gayrimenkul sektöründe önemli projelerin altına imza startını verdi. Türkerler Holding, yeni projelerini hayata geçireceğini belirtti. Kazım Türker, Ankara'da ikinci Mahall projesini yapacaklarını açıkladı.

odtü öğrencileri Mahall Ankaratı ziyaret etti Haberi

odtü öğrencileri Mahall Ankaratı ziyaret etti

Türkerler İnşaat tarafından Kasım 2013'te inşaatına başlanan Mahall Ankara, ODTÜ'lü öğrenciler ve akademisyenler tarafından ziyaret edildi. Türkerler İnşaat İş Geliştirme Müdürü Mehmet Sokullu ve Genel Müdür Yardımcısı Tolga Açıksöz'ün eşlik ettiği ziyarette ODTÜ akademisyenlerinden Dr. Onur Pekcan ve Dr.A.Petek Gürsel öğrencilere Mahall Ankara'yı anlattı. Ziyarette öğrenciler projeyi ve satış ofisini gezerek gözlem yapma imkanı da buldu. 

4 ana bölümden oluşuyor Arsa alanı 40 bin 628 metrekare, inşaat alanı 283 bin 700 metrekare olan Mahall Ankara'da 226 adet ofis, 246 adet konut, 117 adet home-offıce, 78 adet city-suite, 129 odalı otel ve 42 adet mağaza bulunuyor. Projede dört büyük ana bölümün dışında 2 bin 739 araç kapasiteli kapalı otopark, yürüyüş yollan, çocuk oyun alanları, çok amaçlı sahalar, yüzme havuzu ve çok...