29 / 03 / 2024

ofton inşaat Elysium Art Şişli nerede

ofton inşaat Elysium Art Şişli nerede

Ofton İnşaat’ın yatırımı sanatla birleştiren projesi Elysium Art Şişli, otel konsepti sayesinde yatırımcılarına ister konforlu bir rezidans yaşamı, isterlerse de yüksek kira getirisi sağlıyor.

Elysium Art Şişli daire fiyatları!

Elysium Art Şişli daire fiyatları haberimizin içerisinde bulunuyor. 29 bin 244 metrekare alan üzerine yayılan Elysium Art Şişli projesi 25 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli nerede?

Teslimlerin 2016 yılı ilk çeyreğinde gerçekleşmesi planlanan Ofton İnşaat Elysium Art Şişli nerede sorusuna İstanbul Şişli Bomonti cevabı uygun görülüyor. Proje, 230 adet rezidans daire ve 20 adet ticariden meydana geliyor.

Elysium Art Şişli iletişim!

İstanbul Avrupa yakası Şişli Bomonti bölgesinde hayata geçirilen Elysium Art Şişli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde: 444 5 350. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Elysium Art Şişli fiyat!

Elysium Art Şişli fiyatları metrekare bazında 8 bin 900 TL'den başlıyor. 230 adet rezidans ve 20 adet dükkandan meydana gelen Elysium Art Şişli Ofton İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Ofton İnşaat'tan Bodrum'a üçüncü proje!

Yerli ve yabancı turistin gözdesi olan Bodrum’dan gayrimenkul alanların her zaman kazançlı çıktığına dikkat çeken Ofton İnşaat Eş Başkanı Yusuf Şimşek, kazandırmaya devam edeceklerini söyledi..

Ofton İnşaat'tan 3 proje geliyor! Yeni projeler!

Ofton İnşaat yeni projelerine hazırlanıyor. Ofton İnşaat yeni projelerini İstanbul Bomonti, Nişantaşı ve Levent'te inşa edecek. Projeler henüz plan aşamasında...

Ofton İnşaat 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yapacak!

Ofton İnşaat 2017 yılında Kemerburgaz ve Tuzla'da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirket 2017'de 150 milyon TL 'lik yatırım yapacak.

Ofton İnşaat rotayı Bodrum'a çevirdi!

Ofton İnşaat bu yıl inşaatlara ara vermeden devam edeceğini açıkladı. Şirketin Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, merkezi noktalara yakın bölgelerde yüksek üretim ve satış potansiyeline uygun büyük ölçekli projeler geliştirmeyi planladıklarını söyledi.

Ofton İnşaat’tan 4 projede 60 ay 0 faiz kampanyası!

Merkezi lokasyonlarda yaptığı butik ve nitelikli projelerle dikkat çeken Ofton İnşaat, 2016 bitmeden farklı bölgelerdeki 4 projesinde 60 ay yüzde 0 faiz kampanyası başlattı.

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın Satış Direktörü oldu!

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın yeni Satış Direktörü oldu. Sektörde uzun yıllardır çalışma hayatı olan Kaya, daha önce Dap Yapı, Kiler Grubu ve Kuzu Group'ta görev aldı.

Ofton İnşaat Elysium projelerinde Ideal Standard’ı tercih etti!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde inşaat projelerinin banyolarında yer almaya devam ediyor. Ofton İnşaat’ın İstanbul ve Bodrum’da hayata geçirdiği Elysium markalı dört projesinin banyolarında Ideal Standard imzası var.

Ofton İnşaat'tan 60 ay vade 0 faiz fırsatı!

Ofton İnşaat, 6 farklı bölgedeki projeleri için 60 ay yüzde sıfır faiz kampanyası başlattı. 30 Eylül'e kadar sürecek kampanyada, 60 ay yüzde sıfır faiz ve 120 ay yüzde 0.65 faiz imkânı sunuluyor.

Ofton İnşaat'tan GYODER kampanyasına destek!

Ofton İnşaat, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneğinin (GYODER) toplam 86 projeyi kapsayan kampanyasına devam eden projeleri ile dahil oluyor.

ofton inşaat Elysium Art Şişli nerede Haberi

ofton inşaat Elysium Art Şişli nerede

Ofton İnşaat’ın yatırımı sanatla birleştiren projesi Elysium Art Şişli, otel konsepti sayesinde yatırımcılarına ister konforlu bir rezidans yaşamı, isterlerse de yüksek kira getirisi sağlıyor.


Elysium Art Şişli, Avrupa’da yaygın olarak kullanılan sisteme İstanbul’un Şişli ilçesinde sahip tek rezidans olarak öne çıkıyor.


Ofton İnşaat’ın sanatla iç içe projesi Elysium Art Şişli, yükseldiği bölgede tek otel konseptine sahip rezidans olma özelliğiyle dileyenlere hem konforlu bir yaşam sunuyor hem de yüksek kira getirisi ile güçlü bir yatırım fırsatı sağlıyor.


Daha çok Avrupa’da kullanılan otel konsepti, ev sahiplerine istedikleri zaman oturum amaçlı kullanma ya da istedikleri zaman kiralama hakkı tanıması dolayısıyla yaşam ve yatırımı birleştiren bir sistem sunuyor.Elysium Art Şişli, bulunduğu ilçede yönetim planı otel konseptine uygun olan ilk ve tek rezidans olarak yükseliyor.


120 yıllık tarihi...