25 / 04 / 2024

öğrenciler ev arıyor

öğrenciler ev arıyor

Üniversite sonuçlarının açıklanmasından sonra binlerce öğrenci ev arayışına başladı. Okula, toplu taşımaya yakın ve aynı zamanda öğrenci bütçesine uygun ev arayan üniversiteliler ve aileleri emlak ofislerinin yolunu tutmaya başladı.

Kadıköy'de kiralar 3 yılda yüzde 627 arttı, ortalama kira 21 bin TL'yi aştı! Oturulacak ev bulunamıyor!

CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin, resmi X sosyal medya hesabından kira bedelleri ile ilgili bir paylaşımda bulundu ve "Öğrenciler, çalışanlar, emekliler, Kadıköylüler oturacak ev bulamıyor" dedi. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Kira fiyatları artacak mı? İstanbul’da öğrenciler yana yakıla ev arıyor..

YKS sınavının ardından üniversite öğrencileri bir bir tercih yapmaya başladı. Tercihlerini İstanbul’dan yana kullanan üniversite öğrenci adayları yana yana ev aramaya başladı.

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

İŞKUR serbest çalışma modeli ile çalışacak 2 bin 380 işçi arıyor!

Ev kadınları ev gelirini arttırmak için yapabileceği işleri araştırırken İŞKUR'dan güzel haber geldi! İŞKUR'un resmi internet sitesinde yayınlanan ilanlara göre, asgari ücret ve serbest çalışma modeli ile çalışacak 2 bin 380 işçi arıyor! Peki, başvuru koşulları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır? İşte

Aleyna Tilki, Zorlu Residence’dan ev bakıyor!

Aleyna Tilki, gayrimenkul yatırımlarını tam gaz sürdürüyor. 21 yaşında olan genç ünlü popçu, şimdilerde yeni bir konut arıyor. Tilki, İstanbul'un zenginlerinin yanı sıra birçok ünlünün ikamet ettiği Zorlu'da ev arıyor. 

Tuba Büyüküstün, Suadiye'de ev arıyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde Tuba Büyüküstün'ün yeni ev arayışını kaleme aldı. İşte Bülent Cankurt'un 'Evlenebilmek için pazarlık yapıyor' başlıklı yazısı...

Öğrenciler yaşayacak ev bulamıyor!

Üniversite öğrencilerin barınma sorunu gün geçtikçe büyüyor. Kiraların artmasıyla beraber öğrenciler bütçelerine uygun ev bulamıyor. 

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Hadise güvenlikli bir rezidansta ev arıyor!

Takıntılı hayranı yüzünden korku dolu günler geçiren Hadise, yeniden ev arayışına girdi. Haftanın belli günleri sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evinde kalan şarkıcı, güvenlikli bir rezidansa taşınmaya hazırlanıyor.

Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli ev arıyor!

Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Sıla, Datça'da zeytinlikler içinde ev arıyor!

Başarılı şarkıcı Sıla, Datça’da zeytinlikler içerisinde bir köy evi arıyor. Güzel şarkıcı almayı düşündüğü ev için 2 milyon lirayı gözden çıkardı.

Beren Saat ve Kenan Doğulu yeni ev arıyor!

Boşanma dedikodularıyla sık sık gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti yeni ev arıyor...

Hande Ataizi Nişantaşı’ndan ev bakıyor!

Türk oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile mayıs ayında nikah masasına oturacak. Oyuncu ve sevgilisi şimdilerde Nişantaşı’nda büyük bir ev arıyor.

öğrenciler ev arıyor Haberi

öğrenciler ev arıyor

Üniversite sonuçlarının açıklanmasından sonra binlerce öğrenci ev arayışına başladı. Okula, toplu taşımaya yakın ve aynı zamanda öğrenci bütçesine uygun ev arayan üniversiteliler ve aileleri emlak ofislerinin yolunu tutmaya başladı. Eylül başında kayıt işlemlerini yaptıran öğrenciler Eylül'ün 2. ve 3. haftalarında yeni evlerinde yaşama başlayacak. Üniversitelilerin ev kirası olarak ayıracakları bütçe ortalama 100 metrekare bir daire baz alındığında 350 lira ile 2 bin 750 lira arasında değişiyor. En fazla kirayı İstanbul ve Ankara’da eğitim görecek öğrenciler ödeyecek. Karadeniz ve Doğu illerinde ise azalan kira bedelleri 350 liraya kadar gerileyecek.


Üniversitelere yakın evler öğrenciler tarafından olduğu kadar yatırıcılar tarafından da tercih ediliyor. Eve yatırım yapmak isteyenler kolay kiraya verilmesi ve kendini daha çabuk amorti etmesi nedeniyle bu daireleri seçiyor. Kiralık konut piyasasındaki...