19 / 04 / 2024

öğretmenler günü tren kampanya

öğretmenler günü tren kampanya

Öğretmenler Haftası nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında demiryollarında anahat ve yüksek hızlı trenlere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacak. İndirim müjdesini Bakan Elvan duyurdu...

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Öğretmenlere ikramiye müjdesi! 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler Meclis'te...

Milyonlarca öğretmeni ilgilendiren ikramiye ile ilgili kanun teklifi hazırlanarak TBMM'ye sunuldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler TBMM'ye çevrildi. Temmuz ayında memur maaşına yapılan seyyanen zam ile en düşük öğretmen maaşı 15 bin 793 TL'den 26 bin 654 TL seviyesine çıkarılmıştı.

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu? 29 Mayıs 2023 okullar tatil mi? Öğretmenler idari izinli sayılacak mı?

Seçimin ertesi günü yani 29 Mayıs 2023 pazartesi günü okulların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Çocuklar 29 Mayıs'ta okula gidecek mi, öğretmenler idari izinli sayılacak mı? İşte detaylar...

Altında son tren kalkıyor! 6 gün sonra altının kaderi sil baştan değişiyor! İslam Memiş az önce açıkladı! Herkes baksın

Altın yorumları ile milyonlarca kişi tarafından takip edilen Altın analisti İslam Memiş altında son trenin kalkacağını ve 6 gün sonra altının kaderinin sil baştan değişeceğini söyledi. Herkes buraya baksın!

22 Nisan Cuma günü okullar tatil mi? 22 Nisan Cuma günü okullar yarım gün mü? İşte 22 Nisan Cuma günü detayları

Öğretmenler, öğrenciler ve veliler 22 Nisan Cuma günü okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl Cumartesi gününe denk gelmesi üzerine 22 Nisan Cuma günü okullar tatil olacak mı sorusu gündeme geldi. İşte 22 Nisan Cuma günü detayları...

Çukurova Balkon'da Öğretmenler Günü kampanyası!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal Merkez'de hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi öğretmenler tarafından yoğun ilgi görüyor.  Çukurova Balkon'da Öğretmenler Günü'ne özel kampanya dönemi başladı.

İstanbul 216 Konutları’nda Öğretmenler Günü kampanyası!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe’de hayata geçirdiği İstanbul 216 Konutları projesinde Öğretmenler Günü haftası süresince eğitimcilere özel indirim fırsatı sunuyor

Birevim’den Öğretmenler Günü’ne özel yüzde 40 indirim!

Birevim, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü çok özel bir kampanyayla kutluyor. Sadece öğretmenler ve birinci derece yakınları için geçerli olan kampanya kapsamında Birevim, çalışma bedelinde net yüzde 40 indirim ve çok daha erken teslimat avantajı sunuyor.

Samut Comfort City’de Öğretmenler Günü’ne özel yüzde 30 indirim!

Antalya’nın tanınmış inşaat şirketlerinden Samut AŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmayarak yeni projesi Samut Comfort City’de öğretmenlere özel yüzde 30 indirim kampanyası başlattı.

Garanti Mortgage'tan Öğretmenler Günü'ne özel kampanya!

Garanti Mortgage'tan yapılan açıklamaya göre, şirket, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hayata geçirdiği kampanyası ile ev almak isteyen öğretmenlere uygun koşullarla kredi kullanma imkanı sunuyor.

Eski Kastamonu gün yüzüne çıkacak!

Öğretmenler günü dolayısıyla ziyaret ettiği İsfendiyarbey İlkokulu'nda öğretmenlerle sohbet eden ve Kentsel dönüşümü, "Gerçekleştirirsek ilimizin kaderi değişir" sözleriyle özetleyen Belediye Başkanı Babaş: "Eski Kastamonu gün yüzüne çıkacak" dedi.

Soyak Akıllı Yıldızlar öğretmenler gününü kutladı!

Soyak’ın ilkokulları hedefleyen, İstanbul ve de İzmir’de 33 devlet okulunda uygulanacak olan Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi Öğretmenler Günü’ nde öğretmenleri unutmadı.

İnşaat şirketlerinden öğretmenler günü kampanyası!

İnşaat firmaları yaptıkları projelerde öğretmenleri unutmadı. Öğretmenler için yapılan kampanyalarda indirimler yüzde 5 ile 15 arasında değişiyor. Bazı firmalar ev satın alanlara çeşitli hediyeler veriyor.

öğretmenler günü tren kampanya Haberi

öğretmenler günü tren kampanya

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Öğretmenler Haftası nedeniyle düzenlenen kampanya ile 24-30 Kasım tarihleri arasında demiryollarında anahat ve yüksek hızlı trenlere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.


Bakan Elvan, yaptığı yazılı açıklamada, kampanyadan Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı veya MEB tarafından onaylanmış her derece ve türdeki resmi ve özel okullarda çalışan öğretmenler, yüksek öğrenim kuruluşlarında görev yapan öğretim üyeleri ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup yabancı ülkelerde çalışan tüm öğretmenlerin faydalanabileceğini söyledi. Öğretmenler ve öğretim üyelerinin gişeler, TCDD'nin web sayfası, çağrı merkezi ve acentalar gibi tüm satış kanallarını kullanarak uygulamadan faydalanabileceğini dile getiren Elvan, "Her ne şart altında olursa olsun fedakarca görev yapan ve ülkenin geleceğinin inşasında kutlu bir görev ifa eden bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum."...