28 / 03 / 2024

Öğretmenlere indirim

Öğretmenlere indirim

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan yaptığı açıklamada 24 - 30 Kasım tarihleri arasında anahat ve YHT'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Öğrenci ve öğretmenlere müjde! Tüm akıllı telefon ve tabletlerde büyük indirim başladı!

Samsung tarafından gelen duyuruda, öğrenci ve öğretmenlere tüm akıllı telefon ve tabletlerde indirim yapıldığı belirtildi.

Bakanlık duyurdu! Yüzde 50 indirim geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Öğretmenler Günü'nü kapsayan 24-30 Kasım haftasında bilet alan öğretmenlere trenlerde yüzde 50, 24 Kasım tarihli PTT gönderilerinde de yüzde 25 indirim yapacak.

Öğretmenlere müjde! Ulaşımda yüzde 50, kargo ücretlerine ise yüzde 25 indirim fırsatı geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, bu sene de Öğretmenler Günü'nü kapsayan 24-30 Kasım haftasında bilet alan öğretmenlere trenlerde yüzde 50, 24 Kasım tarihli PTT gönderilerinde de ise yüzde 25 indirim uygulayacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları’ndan öğretmenlere müjde! Yüzde 20 indirim!

Türk Hava Yolları, düzenlemiş olduğu özel kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı şekilde öğretmenlere yurt içi uçuşlarda yüzde 20 oranında indirim uygulayacak. İşte detaylar… 

Elite Concept’te öğretmenler için 24 bin TL ek indirim!

Teslime özel kampanya ile yüzde 10 indirim, 48 ay 0 faiz ve kişiye özel ödeme planı fırsatı sunan Şua İnşaat, 24 Kasım’a özel öğretmenlere 24 bin TL indirim yapıyor. 

Manzara 7/24'te öğretmenlere özel indirim!

Toplam 120 konuttan Pendik Manzara 7/24 projesinde öğretmenlere özel indirim avantajı sunuluyor. Projede 24 bin lira indirim fırsatı sıralanıyor.

Samut Comfort City’de Öğretmenler Günü’ne özel yüzde 30 indirim!

Antalya’nın tanınmış inşaat şirketlerinden Samut AŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmayarak yeni projesi Samut Comfort City’de öğretmenlere özel yüzde 30 indirim kampanyası başlattı.

YHT'den öğretmenlere özel yüzde 50 indirim!

YHT'den öğretmenlere özel yüzde 50 indirim. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 24-30 Kasım tarihleri arasında anahat ve YHT'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

Öğretmenlere trenler yüzde 50 indirimli!

Öğretmenler Haftası nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında demiryollarında anahat ve yüksek hızlı trenlere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacak. İndirim müjdesini Bakan Elvan duyurdu...

Öğretmenlere YHT hatları yüzde 50 indirimli!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 24 - 30 Kasım tarihleri arasında ana hat ve YHT 'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

Öğretmenlere trenlerde yüzde 50 indirim uygulanacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan yaptığı açıklamada 24 - 30 Kasım tarihleri arasında anahat ve YHT'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi.

Vivense.com'dan öğretmenlere 100 TL değerindeki indirim çeki hediye!

Vivense.com' dan öğretmenlere 100 TL değerindeki indirim çeki hediye. Türkiye’ nin online mobilya mağazası Vivense.com, ataması gerçekleşen öğretmenlere yönelik bir kampanyaya imza attı.

Öğretmenlere indirim Haberi

Öğretmenlere indirim


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 24-30 Kasım tarihleri arasında anahat ve YHT'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını bildirdi. 


Elvan, yazılı açıklamasında, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kampanya düzenlendiğini belirtti. 


Söz konusu kampanya ile 24-30 Kasım tarihleri arasında anahat ve YHT'lere bilet alacak öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını ifade eden Elvan, kampanyadan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı veya bakanlık tarafından onaylanmış her derece ve türdeki resmi ve özel okullarda çalışan öğretmenler, yüksek öğrenim kuruluşlarında görev yapan öğretim üyeleri ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup yabancı ülkelerde çalışan tüm öğretmenlerin faydalanabileceğini kaydetti.


Bakan Elvan, öğretmenler ve öğretim üyelerinin gişeler, TCDD'nin web sayfası, çağrı merkezi ve acentalar gibi tüm satış kanallarını kullanarak uygulamadan faydalanabileceğini belirterek, "Her ne şart altında olursa olsun fedakarca görev yapan...