29 / 03 / 2024

Onur Air uçak bakım hizmeti

Onur Air uçak bakım hizmeti

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek. Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA), Türk sivil havacılığının en köklü şirketlerinden olan Onur Air’e Part-145 sertifikası verdi.

İflas eden Onur Air’in uçağı satışa çıktı! İşte fiyatı!

Borçlarını ödeyemediği için iflas eden Onur Air’in A321 modelindeki yolcu uçağı 80 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Uşak'ta 64 bin konut doğalgaza kavuştu!

Uşak'ta doğalgazı 64 bin 500 konut kullanmaya başladı. Uşak Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Emre Onur, yatırıma başladıkları 2005'ten bu yana mahalle bazlı yatırımları tamamladıklarını söyledi.

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek!

Onur Air Avrupa Birliği ülkelerine uçak bakım hizmeti verebilecek. Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA), Türk sivil havacılığının en köklü şirketlerinden olan Onur Air’e Part-145 sertifikası verdi.

Air Kazakhstan, Bombardier'den 10 adet uçak satın aldı!

Kazakistan'ın, havayolu şirketi Air Kazakhstan, Kanadalı uçak üreticisi Bombardier'den 10 adet Q400 Nextgen modeli uçak satın aldı. Bombardier'den alınan Q400 Nextgen uçaklarının her biri 23 milyon dolara mal oldu.

Uşak Üniversitesi'nin bölgeye katkısı her geçen gün artıyor!

Kurulduğu günden bu yana gerek Uşak'ta gerekse bölgede en önemli eğitim merkezlerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Uşak Üniversitesi’nin kente ve bölgeye olan katkısı her geçen gün artarak devam ediyor...

Uşak Seramik 28 Nisan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Uşak Seramik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik 28 Nisan 2014 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Onur Air Gazipaşa Havalimanı-Atatürk Havalimanı uçuşları başladı!

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Gazipaşa Havalimanı’na sefer düzenleyen ilk firma olan Onur Air’in ilk uçuşu bugün gerçekleştirdi. Onur Air’in ilk uçuşuna Alanya ve Gazipaşa Kaymakamları, belediye başkanları ve gazeteciler de katıldı...

Veysel Eroğlu: Uşak il merkezine kent ormanı inşa edeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Uşak'ta Valiliği ziyaret etti. Kentte bakanlığına bağlı süren çalışmalar hakkında bilgi alan Eroğlu, yaptığı açıklamada, il genelinde 38 gölet inşa ettiklerini söyledi...

Uşak Kent Park Projesi kente nefes aldıracak!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Kent Park Projesi’nin hayalden öteye geçeceğini ve projeye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da destek verdiğini belirtti. Kent Park Projesi’nin kente nefes aldıracak bir proje olacağı bildirildi...

Uşak Belediyesi yeni basketbol salonu yapımına destek verecek!

Uşak Sportif Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, yapılması planlanan yeni basketbol sahası da masaya yatırıldı...

DHMİ uçak ve yolcu istatistiklerini açıkladı!

2014 Mart ayında iç hatlarda Havalimanlarına iniş kalkış yapan uçak sayısı bir önceki yılın Mart ayına göre yüzde 12,6 artış ile 57 bin 860, dış hatlarda ise yüzde 9,4 artış ile 36 bin 552’ye yükseldi.

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı!

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu günden itibaren Zonguldak Havalimanının yurt dışı uçuşlarına açık olduğunu söyledi.

Onur Air ile Atatürk Havalimanı’ndan Alanya uçuşları başlıyor!

Onur Air ile Atatürk Havalimanı’ndan Alanya uçuşları başlıyor. Atatürk Havalimanı'ndan Alanya'ya sefer düzenleyen ilk şirket olan Onur Air bu sayede Antalya'nın doğusundaki tatil bölgelerine daha kolay ulaşım imkanı sunacak.

Onur Air uçak bakım hizmeti Haberi

Onur Air uçak bakım hizmeti

Yolcu taşımacılığı hizmetinin yanı sıra Atatürk Havalimanı’nda yer alan 23 bin metrekare kapalı alana sahip hangarında hem kendi filosundaki uçaklara hem de diğer havayollarına bakım hizmeti de veren Onur Air, Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı’ndan (EASA) ‘Part-145 Uçak Bakım Sertifikası’ aldı. 


Bakım merkezi ve hangarı bulunan tek Türk özel havayolu olan Onur Air, Part-145 sertifikası ile Avrupa Birliği ülkelerinde tescilli ve bu ülkelerdeki havayollarında uçan Airbus A320/A321 uçaklarının üs bakımları ile uçak, uçak parçası ve komponentlerinin bakım, onarım ve modifikasyonunu kendi bakım hangarında ve atölyelerinde yapabilme yetkisi elde etti. 


Dünyanın en büyük Airbus A320/A321 uçak filosu Avrupa Birliği ülkelerinde bulunduğundan Onur Air Part-145 yetkisiyle birlikte, küresel ölçekte en büyük Airbus A320/A321 bakım pazarına da hizmet verebilir duruma geldi. 


Onur Air 22 yıllık Airbus...