28 / 03 / 2024

Optimal Life lansman fiyatları

Optimal Life lansman fiyatları

Konut teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Optimal Life Residence 'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. İşte Sancaktepe Optimal Life lansman fiyatları...

Optimal Life iletişim!

Optimal Life iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 30 ay sonra teslim edilecek olan proje 5 blok olarak inşa ediliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Elite Life FSM'de lansman fırsatları başladı! Yeni proje!

Elite Life FSM projesinde toplam 96 adet konut yer alıyor. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projenin teslimlerinin 18 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Natura Yaşamkent'te lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Fırat Life Style imzasıyla Çankaya'da yükselen Natura Yaşamkent projesinde lansman öncesi fırsat dönemi başladı. Projede kısa süreliğine yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 10 bin TL!

Ant Yapı; yeni konsept projesi Antwell Life Care Residence’ı Çamlıca eteklerinde hayata geçiriyor. Ant Yapı'nın yeni projesi Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı.

Reform Life Avcılar'da 350 bin TL'ye! Yeni proje!

İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Avcılar’da yükselen Reform Life projesinde lansman öncesi kampanya dönemi başladı. Delta Arazi Geliştirme İnşaat tarafından inşa edilen projede yüzde 30 peşinatla şirket bünyesinde 30 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor. 

Mıa Life Gaziemir satışa çıktı!

Koç İnşaat tarafından hayata geçirilen Mıa Life Gaziemir satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel indirimli fiyatlar ile daire sahibi olunabiliyor.

Academic Life 2.etap Kocaeli teslim tarihi!

Academic Life 2.etap Kocaeli projesinde 20 Nisan'a kadar 2+1 daireler 149 bin 900 liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satılıyor. Projede aylık kira getirisi teslimle birlikte 1000 lira...

Onur Park Life İstanbul projesinin yüzde 20’si satıldı!

Bahçeşehir’in hemen yanı başında yer alan Onur Park Life İstanbul Projesi’nin yüzde 20’si lansman döneminde sahiplerini buldu. Onur Park Life İstanbul Projesi az yoğunluklu inşaat olma özelliği ile bölgedeki projelerden ayrılıyor.

Onur Park Life İstanbul yaşam tarzınızı değiştiriyor!

Onur Beton güvencesiyle hayata geçecek olan Onur Park Life İstanbul’un proje lansmanı gerçekleşti. Onur Park Life İstanbul, projesi az yoğunluklu inşaat olma özelliği ile bölgedeki projelerden ayrılıyor.

Onur Park Life İstanbul lansmanı 10 Nisan'da!

İstanbul'a yeni bir renk, heyecan ve keyif katacak olan Onur Park Life İstanbul projesinin lansman etkinliği 10 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Mostar Life Grand Houses basın toplantısı ertelendi!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla geliştirilen Mostar Life Grand Houses projesinin lansmanı ileri bir tarihe ertelendi.

Sancaktepe Optimal Life daire fiyatları!

Optimal Life projesinde lansman dönemine özel liste fiyatları üzerinden yüzde 5 oranında indirim uygulanıyor.İstanbul'un parlayan yıldızı Sancaktepe'de Optimal Life prpjesi, İstanbul, Aydos Ormanına komşu lokasyonda yükseliyor.

İzmir Folkart Life satılık!

İzmir Folkart Life satılık daire fiyatları dairelerin alan büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. 2017 yılında teslim edilmesi planlanan İzmir Folkart Life Bornova projesinin lansmanı 12 Mayıs’ta gerçekleşecek.

Bornova Folkart Life ne zaman teslim?

İzmir’de hayata geçirilen ve lansman tarihi 12 Mayıs olarak belirlenen Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzası taşıyor. Peki Bornova Folkart Life ne zaman teslim edilecek?

Optimal Life lansman fiyatları Haberi

Optimal Life lansman fiyatları

Banka kredisi kullanılabilen Sancaktepe Optimal Life Konutları'nda firma bünyesinde kredi imkanı ile de ödeme yapılabiliyor. Proje 234 tane daireden oluşuyor. 


Sancaktepe Optimal Life lansman fiyatları daire büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede 1+1 dairelerin alanları 77 metrekare, 2+1 dairelerin 125 metrekare, 3+1 dairelerin ise 154 metrekare olarak belirlendi.


Optimal Life Evleri'nde minimum yüzde 50 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel 60 ay 0 faiz imkanı ile ödenebiliyor. Proje 18 dönüm alan üzerinde yükseliyor.


Çocuk oyun alanları, peyzaj alanları, havuz, yürüme yolları, otopark ve fitnes center gibi ortak alanlara sahip olan Optimal Life Rezidans İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor. 


Sancaktepe Optimal Life lansman fiyatları!

1+1 konutlar 313 bin TL, 

2+1 konutlar 475 bin 200 TL, 

3+1 konutlar 564 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Optimal Life satış ofisi iletişim

Tel: 444 12 33

Web:...