16 / 04 / 2024

optimum yaşam merkezi Optimal Life

optimum yaşam merkezi Optimal Life

Sancaktepe Optmial Life projesinde toplam 234 tane olmak üzere 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. Peki Optimal Life ne zaman teslim edilecek?

Yavuzköy Sokak Tipi Yaşlılar Yaşam Merkezi'nde sona gelindi!

Şavşat'a 5 kilometre mesafedeki Yavuzköy Köyü'nde yapımı devam eden yöre mimarisine uygun Sokak Tipi Yaşlılar Yaşam Merkezi inşaatı biterek açılması için gün sayıyor...

Elbistan'a Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi geliyor!

Elbistan Kaymakamlığı ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliğinde ilçeye Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi yapılacak. Akkoyun, Büyükşehir Belediyesi ile ortak sürdürülen çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

Afyonkarahisar Bayat İlçesi'ne Sağlıklı Yaşam Merkezi Okulu açıldı!

Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Bayat ilçesine kurulan "Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Annelik Okulu" hizmete açıldı.

Çorum'a engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek!

Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Çorum Belediyesi Engelli Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan program büyük beğeni topladı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü program sonrasında engelsiz yaşam merkezi müjdesini verdi.

Bursa Yıldırım'a yeni engelsiz yaşam merkezi yapılacak!

Türkiye'de örneği olmayan bir projeye imza atmak için çalışmaların başladığını belirten Yıldırım Belediye Başkanı îsmail Hakkı Edebali, 12 bin 500 metrekare alana 'Engelsiz Yaşam Merkezi' kuracaklarını ifade etti.

Alanya'ya Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi inşa edilecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde, Oba Engelsiz Yaşam Merkezi projesini açıklayarak, engelli bireylere ve ailelerine müjde verdi.

Symbol Yaşam Merkezi fark yaratmayı başardı!

SYMBOL Yaşam Merkezi, geçtiğimiz haziran ayında açıldı. Symbol Yaşam Merkezi, içerisindeki 65 bin metrekarelik alışveriş merkezi, hastane, otel, kongre ve gösteri merkezi ile diğer karma projeler arasında kendisine fark yaratmayı başardı.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi'ne yeni engelsiz yaşam merkezi yapılacak!

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Marmara Ereğlisi ilçesinde yapılacak olan 'Engelsiz Yaşam Merkezi'nde' kendine bakamayacak kadar düşkün olmayan engelli bireylerin faydalanabileceğini belirtti.

Sivas Termal Yaşam Merkezi devremülk fiyatları!

Sivas Termal Yaşam Merkezi, Yıldızeli ilçesi Sıcak Çermik mevkiinde inşa ediliyor. Projede inşa edilen devremülkler yılbaşında teslim edilecek.

Sivas Termal Yaşam Merkezi'nde 8 bin 100 TL'ye devremülk!

Sivas Yıldızeli'de hayata geçen Sivas Termal Yaşam Merkezi'nde devremülk fiyatları 8 bin 100 TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler yılbaşında teslim edilecek.

Şanlıurfa Akçakale'ye yaşam merkezi yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde park ve inşaatlarda barınan yaklaşık bin 500 Suriyeli, belediye tarafından hazırlanan yaşam merkezine yerleştirildi. Akçakale Belediyesi, sığınmacılara tahsis ettiği tır garajını "İlk Adım Yaşam Merkezi"ne dönüştürdü.

Çanakkale Altın Yıllar Yaşam Merkezi açıldı!

Çanakkale Belediyesi, 65 yaş ve üzeri kıdemli kentlilerin yararlanabileceği Altın Yıllar Yaşam Merkezi projesini hayata geçirdi. Proje, kullanım alanı ve içerik olarak ülkenin örnek projeleri arasında gösteriliyor.

Bursa Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi şekillendi!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin projesi şekillendi. Engelsiz Yaşam Merkezi’nin içerisinde sosyal yaşam alanları, kantinler, sosyal ve kültürel programlar ile atölyelerin yer alacağını ifade edildi.

optimum yaşam merkezi Optimal Life Haberi

optimum yaşam merkezi Optimal Life

"Optimal Life ne zaman teslim edilecek?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. Aydos Ormanı'na komşu konumda yükselen proje Optimum Yaşam Merkezi imzası ile hayata geçiriliyor.


5 blok olarak inşa edilen Optimal Life projesi, Sancaktepe'de yükseliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede inşaat çalışmaları Aralık ayında başlayacak.


Optimal Life projesi 5 blok olarak yükseliyor. Proje İstanbul Finans Merkezi'ne 13, Boğaziçi Köprüsü'ne 15, FSM Köprüsü'ne ise 20 dakika mesafede yükseliyor. 


Optimal Life daire fiyatları şu şekilde; 1+1'ler 286 bin 500 TL ile 382 bin TL, 2+1'ler 450 bin TL ile 499 bin TL, 3+1'ler 499 bin 500 TL ile 603 bin 500 TL arasında değişiyor. 


Optimal Life bahçeli daire fiyatları şu şekilde; 1+1'ler 377 bin TL ile 422 bin TL, 2+1'ler 507 bin...