26 / 04 / 2024

Organize sanayideki arsa fiyatları

Organize sanayideki arsa fiyatları

İSO Meclisi toplantısında konuşan Ekonomi Bakanı Zeybekci:, Organize sanayideki arsa fiyatları ve bina finansmanı ile ilgili çok ciddi bir çalışmamız var, bunu formüle edeceğiz" dedi.

O ilde fabrikaların yoğunluğundan arsa kalmadı! Fabrika kurmak isteyen yatırımcılar sırada bekliyor!

Önemli üretim merkezlerinden biri olan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ne (OSB) fabrika yatırımı yapmak isteyen çok sayıda yatırımcı arsa tahsisi bekliyor.

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Memiş Kütükcü: Bedelsiz arsa tahsisi uygulaması ticarete can suyu olacak!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü, OSB'lerde arsa tahsis uygulamasının ticaret açısından can suyu niteliğinde olacağını dile getirdi.

Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul sektöründeki net görev ve tanımlamalarıyla sektörü daha verimli ve organize bir hale getiren Oğuz Taşpınar, Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Adana Ceyhan OSB'de 13 firmaya arsa tahsis edildi!

Adana Ceyhan'daki Organize Sanayi Bölgesi’nde (COSB) yatırım için arsa tahsis edilen firma sayısı 13 oldu. 

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Eskişehir OSB'de 8 ayda 37 yatırımcıya arsa tahsis edildi!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB), yılın 8 ayında 37 yatırımcıya 765 bin metrekare arsa tahsis edildi. OSB'ye ait 32 milyon 406 bin metrekare alanda faaliyette bulunan 642 tesiste 45 bin kişi istihdam sağlıyor.

Aygaz, Bursa OSB'de 50 milyon TL'ye arsa sattı!    

Aygaz A.Ş'nin Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki atıl arsa ve üzerindeki taşınmazlar 50 milyon 50 bin TL bedel ile satıldı...

Balıkesir Dursunbey OSB’den bedelsiz arsa tahsisi!

Balıkesir'in en büyük ilçesi Dursunbey’de bin 20 dönüm üzerine kurulan Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi bedelsiz arsa tahsisi ve 4. derece teşviklerle yatırımcılara bedelsiz olarak arsa tahsis ediyor...

Osmancık OSB’de arsa tahsisi başladı!

Çorum Osmancık Organize Sanayi Bölgesi için toplantı düzenlendi. Toplantıda arsa tahsislerine başlandı.

OSB'lerde spekülatif arsa tahsis ve satışlarının önüne geçilecek!

Organize Sanayi Bölgeleri’nde spekülatif arsa tahsis ve satışının önüne geçilecek olan düzenleme hayata geçti. 

OSB yatırımcılarının arsa tahsis başvuruları 30 günde sonuçlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcılarını sevindirecek açıklamalarda bulundu. Bakan Varank, "Yatırımcıların arsa tahsis başvuruları 30 günde neticelendirilecek" dedi..

Organize sanayideki arsa fiyatları Haberi

Organize sanayideki arsa fiyatları

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Kaynak Kullanımını Destekleme Fonu (KKDF) çözülecek. Yani Türkiye’de, prosese uğrayan ürünlerin ithalatından alınan KKDF’yi bir noktaya getirdik, uyum içindeyiz, çerçevesi de çizildi, en son yazımı da bitti, bunu çözeceğiz, bu bizim asla kabul edilebilir bulmadığımız bir şey" dedi.


Zeybekci, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisinin Kasım ayı toplantısında yaptığı konuşmada, dünyanın ekonomik haritalarının yeniden çizildiğini Türkiye'nin bu haritanın dışında kalamayacağını ifade etti. 


Türkiye ekonomisinde yaşanan son gelişmeleri katılımcılarla paylaşan Bakan Zeybekci, dünyanın artık ekonomik ortaklık zeminine oturttuğu ilişkiler kurduğunu, bu zemine oturmayan hiçbir ilişkinin sürdürülebilir olmadığını söyledi.


Bakan Zeybekci konuşmasının sonunda İSO üyelerinin kendisine ilettiği sorunlardan olan organize sanayideki arsa fiyatları ve bina finansmanı ile ilgili çok ciddi bir çalışmalarının olduğunu aktararak bunu mutlaka formüle edeceklerini anlattı.


“Yani Bursa’daki organize...