20 / 04 / 2024

Öz Mızrak Yapı İnşaat

Öz Mızrak Yapı İnşaat

Öz Mızrak Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Sayan, Zafer Sayan, İzzet Sayan tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ekim'de kuruldu.

Olası İstanbul depremine karşı yapılması gereken: Kentsel dönüşüm hızlanmalı! Devlet çözüm bulmalı!

Artaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya olası İstanbul depremi için kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak, devletin mutlaka bu alanda bir çözümü olması gerektiğine dikkat çekti. 

Kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlık! Nasıl yapılmalı, hangi sorunlar çözülmeli?

Avcılar Belediye Başkanı Turhan Hançerli, kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve kentsel dönüşümün çözümü için 3 ana başlığı açıkladı. İşte ayrıntılar...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

100 kişiye mezar olan o inşaatta korkutan gerçek: İnşası projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapılmış!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hisami Apartmanı'nın 2 müteahhidi ile arsa sahipleri hakkında açılan davanın iddianamesinde, binanın inşasının ve güçlendirilmesinin projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapıldığı ortaya çıktı.

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Aykoç ve Yusuf Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Asgari ücrete 'memur' çözümü! Yeni maaşlar okkalı olacak

Kamu çalışanlarına yüzde 45 oranında zam yapılırken en düşük memur maaşı 22 bin liraya yükseltildi. Hal böyle olunca milyonlarca emekli, memur ve asgari ücretli Temmuz ayında ne kadar zam alacağını araştırıyor. Asgari ücrete memur çözümü yolda...

Son dakika.. Et ve Süt Kurumu'ndan müjde! Ucuza kırmızı et satışı yapılacak

Kırmızı etteki fahiş yükseliş, zaten geçim darlığı çeken vatandaş için lüks halini alırken, Et ve Süt Kurumu ile Türkiye Kasaplar Federasyonu arasında imzalanan protokole binaen, artık kasaplara uygun ücretli kırmızı et satışı yapılacak.

Devlet Su İşleri personel alımında Nisan 2023 müjdesi geldi! Sınavsız, mülakatsız alım yapılacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Sınavsız, mülakatsız alım... Bu personel alımını aman kaçırmayın...

İBB, konut krizinin çözümünde yapılması gerekenleri tek tek sıraladı!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, ülke çapında neden konut krizi yaşandığını anlatarak, soruna ilişkin çözüm önerilerini de sundu.

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyüz Yıkım Hafriyat Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Akyüz tarafından kuruldu.

EYT ile ilgili bütün bildiklerinizi unutun! Sadece tek bir çözüm yolu var!

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, Emeklilikle Yaşa Takılanlar için yapılan EYT çalışmaları ile ilgili netleşmesi gereken beş konu olduğunu dile getirirken konuşulan üç formülün de işe yaramayacağını ve bunun tek bir çözümü olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Türkiye'den en çok konut alan yabancı ülke vatandaşları bakın kim oldu! Krizin çözümü için 'durdurun' çağrısı yapılmıştı

Türkiye'de büyüyen konut krizinin çözümü için çalışmalar devam ederken yabancıların Türkiye'den konut satın almaları Haziran ayında rekor kırdı. Orta ve dar gelir grubunun konuta erişiminin zorlaştığı bu dönemde yabancıya konut satışının sınırlandırılması çağrıları yapılmıştı.

Öz Mızrak Yapı İnşaat Haberi

Öz Mızrak Yapı İnşaat
Öz Mızrak Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Sayan, Zafer Sayan, İzzet Sayan tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de kuruldu. 


Öz Mızrak Yapı İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhütişleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşaa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...