20 / 04 / 2024

Özdemir Turgut ankara

Özdemir Turgut ankara

Ankara Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut kimdir? Özdemir Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özdemir Turgut, ne zamandır belediye başkanı? İşte Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut'un biyografisi...

Turgut Altınok ABB'nin sattığı gayrimenkullerin değerini açıkladı: 8 milyarlık gayrimenkul satıldı!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB'nin sattığı gayrimenkullerin 8 milyar TL olduğunu açıkladı. 

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Ev alacaklara müjde! Ankara'da 2 konut satışa çıktı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Turgut Özal Mahallesi'nde yer alan 2 adet konutu satıyor. Peki Ankara Yenimahalle'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara'daki kentsel dönüşüme Mansur Yavaş'tan veto!

Geçen ay Ankara Büyükşehir Belediye(ABB) Meclisi’nde kabul edilen ve bazı ilçeleri kapsayan kentsel dönüşüm kararı ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından veto edildi. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ise söz konusu veto kararına tepki gösterdi. 

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Ankara Bağlum'a yapılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'nin Bağlum'a yapılacağını belirtti. Altınok, "436 bin metrekarelik alana yapacağımız Millet Bahçesi, Ankara'nın nefes alacağı alan haline gelecek. Burası büyük bir rekreasyon noktası olarak hizmet verecek" dedi.

Ankara Yenimahalle'de 10.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurluğu'na izafeten Ankara 22. İcra Müdürlüğü, Yenimahalle İlçesi Turgut Özal Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 376 bin 200 TL olarak belirlendi.

Bağlum Millet bahçesi, Ankara'nın akciğeri olacak!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Bağlum'a Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'ni yaptıklarını söyleyerek, "Burası Ankara'ya nefes aldıracak çok büyük bir akciğer olacak" dedi.

Ankara Haymana'ya millet bahçesi müjdesi!

AK Parti Ankara Haymana Belediye Başkanı ve adayı Özdemir Turgut, seçim çalışmaları kapsamında hazırladığı projeleri anlattı. Turgut, Haymana millet bahçesi yapacaklarını söyledi.

Ankara Meclis Camisi taşınacak!

Turgut Özal zamanında inşa edilen  ve 15 Temmuz darbe girişimi esnasında yanındaki binanın hasar görmesi nedeniyle kapatılan Ankara Meclis Camisi taşınacak.

Ankara Yenimahalle'ye 4 yeni kültür merkezi!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesine 4 yeni kültür merkezi geliyor. İnşa edilecek Turgut Özal ve Kaletepe kültür merkezlerinin ihale süreci devam ediyor.

Özdemir Turgut ankara Haberi

Özdemir Turgut ankara

Özdemir Turgut kimdir?

Ankara Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut kimdir? Özdemir Turgut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ankara Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1955 yılında Haymana Yenice'de (Sındıran) doğdum. Eğitimimi tamamladıktan ve askerlik görevimi yaptıktan sonra 1977 yılında Ankara’da çalışma hayatıma başladım. Başta demir–çelik ve inşaat sektörü olmak üzere, şehir planlaması, imar çalışmaları, içme suyu entegre tesisleri ile Ansera AVM’nin yapımının da aralarında bulunduğu birçok alanda faaliyetlerde bulundum. Evliyim 3 çocuk ve 5 torun sahibiyim.


1999 Yılında Anavatan Partisi’nden Ankara 1.Bölge Milletvekili adayı oldum. 2004 mahalli seçimlerinde Ak Parti 1.Sıra İl Genel Meclis Üyesi, 2009 Mahalli İdare Seçimlerinde Ak Parti 1.Sıra İl Genel Meclis Üyesi seçildim. Ankara Vakfı Üyeliğim, Ankara Meclisi Derneği Kurucu Üyeliğim devam etmektedir. Haymana...