29 / 03 / 2024

Pakpen Big Dubai nerede

Pakpen Big Dubai nerede

Pakpen Big Dubai'de körfez yatırımcısı ile buluştu. Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, dördüncü kez katıldıkları BIG 5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerinin yatırımcılarıyla buluşma fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Dubai küresel inşaat piyasasının hedefinde!

25-28 Kasım’da Dubai’de düzenlenen Yapı ve İnşaat Fuarı The BIG 5 Show ile 220 Türk firması bölgenin en seçkin platformunda ürünlerini sergileyerek, ihracatlarını ikiye katlayacakları birçok iş anlaşması ve ortaklıklara imza attı...

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

The BIG 5 Show Dubai fuarına rekor katılım!

The BIG 5 Show Dubai, Ortadoğu’nun en büyük, dünyanın ise sayılı yapı fuarlarında biri olarak nitelendiriliyor. Bu yıl 39’uncu kez kapılarını açan bu dev organizasyona 2 bin 500 firma katıldı.

Dubai BIG 5 Show 26-29 Kasım'da!

Dubai BIG 5 Show, Çin, Hindistan, Almanya ve Suudi Arabistan’ın da içinde yer aldığı 142 ülkeden 2.500 firmayı Dubai’de buluşturuyor.

Kalekim Dubai Big 5’ta!

Kalekim, Dubai’de düzenlenen dünyanın önemli yapı fuarlarından ‘Dubai The Big5 Show’da yenilikçi ürünleriyle büyük ilgi gördü. mlerine son veriyor.

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

ODE, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 38’si düzenlenen Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’ın standı ve ürünleri büyük ilgi gördü.

Kahramanmaraş, Dubai İnşaat Fuarı'na çıkarma yaptı!

KMTSO ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen, 21-25 Kasım 2015 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşen DUBAİ BIG 5 2015 İnşaat Yapı Malzemeleri Fuarı’na Kahramanmaraşlılar 30 kişi ile çıkarma yaptılar.

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Sektöründe dünyanın en büyük fuarı olan The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı Dubai'de kapılarını açtı. Yapı malzemesi tedarikçisi ve yüklenici olarak son 10 yılda Körfez bölgesinde önemli başarılara imza atan Türkiye fuarın gözdesi oldu.

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri The Big 5'e katıldı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Üyeleri, 80 kişilik bir heyetle Dubai'de gerçekleştirilen ve Ortadoğu pazarının en önemli yapı ile inşaat teknolojileri fuarı olarak görülen The Big 5'e katıldı.

Akçakoca TSO üyeleri Dubai Yapı Fuarı'na gitti!

AKÇAKOCA Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Dubai Fuar Gezisi tamamlandı. Oda Başkanı Mehmet Pazvant ve beraberindeki sanayici ve iş adamları KOSGEB destekli Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Fuar gezisi tamamlandı...

Pakpen Big Dubai nerede Haberi

Pakpen Big Dubai nerede

Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, dördüncü kez katıldıkları BIG 5 Dubai Fuarı ile Körfez ülkelerinin yatırımcılarıyla buluşma fırsatı yakaladıklarını belirterek, ‘Fuarla, Arap ülkelerinde yeni alt ve üst yapı projeleri üstlenmemizin yolu açılıyor” dedi.


Pakpen, yapı ve inşaat malzemeleri sektörünün 35 yıldır kaplama, izolasyon, HVAC, banyo ve mutfak, çelik, su teknolojileri, kapı ve pencere gibi, hemen her dalını bir araya getiren BIG 5 Dubai Fuarı’nda, ürünlerini tanıttı. 17-20 Kasım 2014 tarihinde ziyaretçileriyle buluşan fuar, 1979 yılından bu yana inşaat sektöründe ürün tedarikçileri ile alıcıları buluşturuyor.


Ortadoğu'nun en büyük inşaat fuarı olan BIG 5 Dubai’nin, her yıl 50 binin üzerinde ziyaretçi ağırladığı bilgisini veren Pakpen Dış Ticaret Müdürü Kadir Akyıldırım, fuar sayesinde Pakpen olarak Ortadoğu ve Körfez ülkelerinin yatırımcılarıyla buluşma fırsatı bulduklarını...