20 / 04 / 2024

Papazın Konağı restorasyonu bitti mi

Papazın Konağı restorasyonu bitti mi

Karabük Safranbolu' da 'Papazın Konağı' olarak bilinen 151 yıllık binadaki restorasyon çalışmaları tamamlandı. Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak Papazın Konağı ilçemizdeki önemli tarihi yapılardan biri dedi...

Tarihi Alanyalı Konağı, Kurtuluş Müzesi'ne dönüşecek!

Restorasyonu Konak Belediyesi tarafından yapılan tarihi Alanyalı Konağı'nın Kurtuluş Müzesi'ne dönüşmesi için çalışmalar başladı...

Bilecik Osmaneli'deki 150 konağın restorasyonu 2022'de bitecek!

Bilecik Osmaneli'ndeki tarihi konakların restorasyonla turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde de devam etti. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tescilli 150 konağın restorasyonunu 2022 yılında tamamlamayı planladıklarını dile getirdi.

Maden Hükümet Konağı'nın restorasyonu TBMM'de!

Maden Hükümet Konağı'nın restorasyonu meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li İslam, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonu tamamlanıyor!

Kentteki restorasyon çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Beş Divanlı Rıza Bey Konağı'nın restorasyonunu tamamlıyor.

Kocaeli Demirciler Konağı'nın restorasyonu tamamlanıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, restore çalışmaları tamamlanmak üzere olan Demirciler Konağı'nın tarihe ışık tutacağını söyledi.

Bilecik Papazın Evi restore edilecek!

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yaklaşık bin yıllık olduğu belirtilen "Papazın evi", yapılacak restorasyonun ardından turizme kazandırılacak.

Trabzon'daki Taşkın Konak restore edildi!

Kentteki tarihi yapıları restore eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ortahisar'da yer alan Taşkın Konağı restore etti.

Kapalıçarşı'nın çatı restorasyonu 2017'de tamamlanacak!

AK Parti’li Başkan Mustafa Demir, Posta Gazetesi'ne verdiği röportajda Kapalıçarşı'yla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o röportaj..

Melikgazi'deki Filintanın Konağı restore edilecek!

MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gülük Mahallesinde yer alan, Kayseri kültür yapıları içinde nadir sivil eserlerden biri olan ve 'Filintanın Konağı' olarak bilinen yapının aslına uygun olarak onarılıp hizmete sunulacağını bildirdi.

Gebze Kayapınar Mahalle Semt Konağı'nın inşaatında son durum!

Gebze Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, başlatılan Semt Konağı projelerinden Kayapınar Mahalle Semt Konağı´nı, en kısa zamanda tamamlayıp açılışa hazır hale getireceklerini söyledi.

Konya'nın 12 ilçesine 26 mahalle konağı!

Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine mahalle konağı kazandırma çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, 12 ilçede 26 mahalle konağının yapımını sürdürüyor.

Ankara Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

“Her mahalleye bir konak” hedefi ile yola çıkan Ankara Keçiören Belediyesi bu kapsamda Şehit Kubilay Mahalle konağının inşaatına başladı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören'i bir bütün olarak görüyor ve her mahalleye hizmet götürüyoruz.”dedi.

Trabzon Taşkın Konağı restore ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tarihi Taşkın Konağını restore ediyor. Ortahisar ilçesinin Ortahisar Mahallesi Amasya Sokak’ta bulunan Taşkın Konağı, Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyona tabi tutuluyor.

Papazın Konağı restorasyonu bitti mi Haberi

Papazın Konağı restorasyonu bitti mi

Karabük Safranbolu'da 'Papazın Konağı' olarak bilinen 151 yıllık binadaki restorasyon çalışmaları tamamlandı. Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak "Papazın Konağı ilçemizdeki önemli tarihi yapılardan biri. O zamanki dönemde kilise olarak kullanılan yapı 1956'da Osmanlı fetih geleneklerine göre camiye dönüştürülmüş. Şu anda cami olarak hizmet veriyor"...