29 / 03 / 2024

Parima Rezidans kiralık

Parima Rezidans kiralık

İstanbul Avrupa Yakası'nda Merter'de hayata geçirilen Parima Rezidans projesi Fer Yapı imzası taşıyor. 23 bağımsız üniteden meydana gelen projede teslimlerin Haziran 2015'te yapılması planlanıyor.

Parima Rezidans Merter'de yüzde 1 peşinatla! 36 ay 0 faizle!

Parima Rezidans Merter projesinde yer alan ofisler ve ev ofisler için düzenlenen ödeme planı kapsamında yüzde 1 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. 36 ay faiz uygulanmadan da vadelendirme yapılıyor.

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Günlük kiralık ev kanunu!

İçişleri Bakanlığı gayri-resmi otelcilik hizmeti verilmesinin önüne geçmek için, günlük kiralık daireler hakkında birtakım kararlar almıştı. Peki, günlük kiralık ev kanunu esasları nelerdir? İşte yanıtı..

Kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları!

Kirada olan evin satılması halinde hem kiracının hem de yeni ev sahibinin bazı hakları oluyor. Peki, kiralık evin satılması durumunda kiracı hakları nelerdir? İşte kiracı hakları...

Suriyeli çok, 4 ilde kiralık ev yok!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Four Winds Rezidans Kadıköy daire fiyatları!

Four Winds Rezidans Kadıköy daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 420 adet konuttan meydana gelen Four Winds projesi Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika mesafede konumlanıyor...

Suriyeliler kiralık ev talebini patlattı!

Türkiye’ye sığınan Suriyeli mülteciler İstanbul, Gaziantep, Şanlıurfa ve Hatay’da kiralık ev talebinde patlamaya yol açtı. Kira fiyatlarında yüzde 100’e varan artışlar yaşanırken, kiralık ev bulmak da zorlaştı.

Kiralık konut bulmak artık daha zor!

Yaz mevsiminde kiralık konutlara yönelik talepteki artışın temel nedeni birçok kişinin evlilik, atanma/tayin ve üniversite kazanma gibi nedenler ile aynı anda kiralık konut arayışına girmesidir...

Öğrenciler kiralık ev ilanlarını patlattı!

Yeni eğitim ve öğretim yılı her sene olduğu gibi 2014'te de kiralık ev ilanlarında artışa yol açtı. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencileri ev arama telaşı sardı.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Parima Rezidans kiralık Haberi

Parima Rezidans kiralık

İstanbul Avrupa Yakası'nda Merter'de hayata geçirilen Parima Rezidans projesi Fer Yapı imzası taşıyor. 


16 katlı tek blok halinde yükselen projede  ofisler ve ev ofisler yer alıyor. 



Fer Yapı Parima Rezidans ödeme koşulları kapsamında 36 ay 0 faiz ve yüzde 1 peşinat yapılıyor.


23 bağımsız üniteden meydana gelen projede satış fiyatları metrekare birim bazında 2.800 dolardan başlıyor.  Projede teslimlerin Haziran 2015'te yapılması planlanıyor. 


Fer Yapı Parima Rezidans iletişim

Telefon: (0212) 482 20 20

Web:...