25 / 04 / 2024

paşalimanı susuz bağ

paşalimanı susuz bağ

Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında Paşalimanı'nda Susuz Bağ denilen mevkide 700 metrekare meyve bahçesi, kagir bir köşk ve bir ev 487 altın parasına 18 bin 500 liraya satılacakmış.

BİM’de Philips powerbank 259 TL’ye, Paşabahçe kâse 23,50 TL’ye, tasarruflu musluk başlığı 39 TL’ye düştü!

BİM’de bugün hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. BİM’de 16 Haziran’da Philips powerbank 259 TL’ye, Paşabahçe kâse 23,50 TL’ye, tasarruflu musluk başlığı 39 TL’ye düştü. İşte 16 Haziran 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Sancaktepe 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

Sancaktepe ilçesi, Paşaköy Mahallesi Atayolu Paşaköy Bağlantı Projesi 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Şemsi Paşa Cami'nde çelik konsol sistemi uygulaması başladı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, boğazın en özel yapılarından Şemsi Paşa Cami’ni ve Üsküdar sahilini tahrip eden 2015 tarihli proje yerine, sökülüp takılabilen çelik konsol sistemi uygulamasını başlattı. 

Koyun Adası'nın yarısı satılıyor!

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı!

Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümlü Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı.

Murat Kurum'dan Konya'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Konyamızda 10 millet bahçesi projesi bulunuyor. Karapınar'da da 75 bin 250 metrekarelik millet bahçesinin inşasına, Gazi Osman Paşa Mahallemizde başlıyoruz." dedi.

Silivri'deki eski ilçe emniyet binası yıkıldı! 

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Başkomutan Caddesi'ndeki bulunan ve 11 senedir atıl durumda olan eski ilçe emniyet binası yıkıldı...

Boğaz'da tehlikeye davetiye! 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün TBMM KİT Komisyonu’na sunulan 2018'e ait Sayıştay denetim raporunda, Paşalimanı Su İskelesi ve Kuruçeşme eski atık alım tesisine yanaşma yeri yapılmasını önerisini sunuldu...

Çeşme Paşalimanı Koyu'ndaki yapılaşma meclis gündeminde!

Çeşme Paşalimanı Koyu'nda yapılan bir projenin imara ve deniz kıyı kenar yapılaşmasına aykırı olduğu iddiası meclis gündeminde konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Üsküdar Paşalimanı Beltur Kafe 4.6 milyon TL'ye kiraya veriliyor!

İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Üsküdar Paşalimanı Hacıhesna mahallesindeki gayrimenkulü kiraya verecek.

Denizli PAÜ Hastanesi'nde yıkıma başlandı!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Doktorlar Caddesi'nde birkaç yıldır kapalı olan PAÜ Hastanesi'nin binasında yıkım çalışmaları başladı.

Caner Erkin Şükran Ovalı'ya Çeşme'de villa alacak!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için kesenin ağzını açtı. Erkin, İzmirli olan eşinin isteğiyle Çeşme Paşalimanı’ndan yaklaşık 9 milyon liralık villa almak için kolları sıvadı.

Bağcılar Fahreddin Paşa Cami açıldı!

Bağcılar Belediyesi’nin desteğiyle inşaatına 4 yıl önce başlanan ve adını “Medine Kahramanı” olarak bilinen Fahreddin Paşa’dan alan cami vatandaşların ibadete açıldı. Altında 40 araçlık otopark da yer alan Fahreddin Paşa Camii’nde 1700 kişi aynı anda namaz kılabilecek.

paşalimanı susuz bağ Haberi

paşalimanı susuz bağ

18.500 LİRAYA SATILIK - Üsküdar İskelesi'ne on dakika mesafede Paşa Limanı Susuz Bağ'da denize nazır 700 küsur metre meyve bahçesi 8 numaralı kagir köşk, yanındaki ahşap evle beraber satılıktır. Görmek ve görüşmek için Bahçekapı'da Eczacı Salih Necati'ye müracaat.

        

(1944 yılında Reşat Altın 38 liraymış.)


Akşam Gazetesi 11 Temmuz 1944


Abdullah Kutalmış...