24 / 04 / 2024

Pendik Kavakpınarda biten iki park hangisi

Pendik Kavakpınarda biten iki park hangisi

Pendik Belediyesi tarafından ilçenin birçok noktasında sürdürülen parklardan ikisi daha hizmete girdi. Kavakpınar Mahallesi Farazi Sokak ve Küme Sokak’ta yapımı tamamlanan parklarda halı saha, oyun grupları, fitness aletleri, koşu parkuru ve dinlenme alan

Pendik'te 2 taksitle 2 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

İstanbul Pendik Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Doğu (Kavakpınar) ve Dolayoba mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Pendik Belediyesi 2 adet gayrimenkulü satıyor! İstanbul'da fırsat! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtköy ve Kavakpınar'da yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Pendik Kavakpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Pendik ilçesi, 1/5000 ölçekli Kavakpınar Mahallesi'nin bir kısmına ilişkin 15.10.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Pendik Kavakpınar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi Kavakpınar Mahallesi’ne yeni bir spor kompleksi inşa ediyor.

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı için tünel yapılıyor!

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı çalışması kapsamında Kavakpınar ile Orhangazi’yi birbirine bağlayacak tünelin yapımına başlandı.

Pendik Kavakpınar'a iki yeni okul müjdesi!

Her hafta bir camiye konuk olunan Cuma Buluşmaları’nda bu kez adres Kavakpınar Mahallesi'ydi. Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin,  mahalleye 24 derslikli ilkokul ve 24 derslikli  ortaokul olmak üzere iki okul yapılacağının müjdesini verdi.

Dissa Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Gıda Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dissa Yapı İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Gıda Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Musa Öğe ve Gökşen Aksaç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi'nde kuruldu.

Pars Tasarım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Tasarım ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sedat Büyükbay tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Kalteli Sokak'ta kuruldu.

MG Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MG Teknoloji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Gönenç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Cemil Meriç Caddesi'nde kuruldu.

Beykar Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beykar Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyyup Beyter ve Orhan Kartal ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Cemil Meriç Caddesi'nde kuruldu.

KRL İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KRL İnşaat Elektrik Metal Orman Ürünleri ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Baki Karalı tarafından 50 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Semaver Sokak'ta kuruldu.

Artistanbul Tasarım Mimarlık ve Makine Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artistanbul Tasarım Mimarlık ve Makine Dış Ticaret Limited Şirketi, Özgür Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Aralık'ta Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Cemil Meriç Caddesi'nde kuruldu.

Pendik Kavakpınarda biten iki park hangisi Haberi

Pendik Kavakpınarda biten iki park hangisi

Pendik Belediyesi ilçenin birçok noktasında yapımını sürdürdüğü parkları tek tek tamamlayarak 7’den 70’e herkesin hizmetine sunuyor. 


Kavakpınar Mahallesi Farazi Sokak ile Küme Sokak’ta yapımı tamamlanan ve içerisinde oyun grupları, fitness aletleri, koşu parkuru, halı saha ve dinlenme alanlarının olduğu 2 park hizmete girdi. Farazi Sokak’ta toplam alanı 1.390 metrekare olan parkta halı sahanın yanı sıra çocuklar için oyun grubu, spor tutkunları için fitness alanı ve koşu parkuru yer alıyor. Aynı zamanda parkta dinlenme alanları da bulunuyor. 


Küme Sokak’ta ise toplam 900 metrekare alana sahip olan park, oyun,  fitness ve dinlenme gruplarıyla çevre halkına hizmet vermeye başladı.


Pendik...